منظورش سارکومر عه؟؟!
-
منظورش از واحد ساختاری همون ساکومر عه؟؟
گزینه ۲ جوابه..منظورش چیه؟ در یک راستا یعنی چجوری؟
من یجا دیدم که گفته بود طبق شکل16 کتاب دم ها هم زمان به اکتین متصل نمیشن پس چرا هم راستا رو درست گرفته (اصلا ربطی بهم دارن؟)
و اینکه قسمت اتصال و جدا شدن دم های میوزین به
اکتین رو کسی میتونه برام توضیح بده🫠 -
W wandering marked this topic as a question on
-
-
منظورش از واحد ساختاری همون ساکومر عه؟؟
گزینه ۲ جوابه..منظورش چیه؟ در یک راستا یعنی چجوری؟
من یجا دیدم که گفته بود طبق شکل16 کتاب دم ها هم زمان به اکتین متصل نمیشن پس چرا هم راستا رو درست گرفته (اصلا ربطی بهم دارن؟)
و اینکه قسمت اتصال و جدا شدن دم های میوزین به
اکتین رو کسی میتونه برام توضیح بده🫠wandering سلام
واحد ساختاری تار ماهیچهای میشه تارچهی ماهیچهایخب دمها راستاشون یکیه... شکلو نگاه کنین...اون قسمت سر نهها که وصل میشه به میوزین، اون نه، اون قسمت دیگه منظورمه که بهش میگیم دم و وصل میشه به خط z ، اون قسمتها همگی همراستا هستن
دم میوزینها به اکتین وصل نمیشه، اون سرها هستن که وصل میشن
-
wandering سلام
واحد ساختاری تار ماهیچهای میشه تارچهی ماهیچهایخب دمها راستاشون یکیه... شکلو نگاه کنین...اون قسمت سر نهها که وصل میشه به میوزین، اون نه، اون قسمت دیگه منظورمه که بهش میگیم دم و وصل میشه به خط z ، اون قسمتها همگی همراستا هستن
MSina در منظورش سارکومر عه؟؟! گفته است:
خب دمها راستاشون یکیه... شکلو نگاه کنین...اون قسمت سر نهها که وصل میشه به میوزین، اون نه، اون قسمت دیگه منظورمه که بهش میگیم دم
وای من اینا رو اشتباه گرفتم🥲
و وصل میشه به خط z ، اون قسمتها همگی همراستا هستن
ولی میوزین یه خط z وصل نمیشدا
-
wandering سلام
-
MSina در منظورش سارکومر عه؟؟! گفته است:
خب دمها راستاشون یکیه... شکلو نگاه کنین...اون قسمت سر نهها که وصل میشه به میوزین، اون نه، اون قسمت دیگه منظورمه که بهش میگیم دم
وای من اینا رو اشتباه گرفتم🥲
و وصل میشه به خط z ، اون قسمتها همگی همراستا هستن
ولی میوزین یه خط z وصل نمیشدا
wandering
آره با اکتین یه لحظه قاطی کردم
سر میوزین وصل میشه به اکتین
دمش هم اون وسط هست دیگه...حالا تو کتاب نیست ولی بعداها تو دانشگاه میخونین یه پروتئینی هم اون وسط هست که این دم میوزین به اون وصل میشه و توسط اون نگه داشته میشع -
wandering
آره با اکتین یه لحظه قاطی کردم
سر میوزین وصل میشه به اکتین
دمش هم اون وسط هست دیگه...حالا تو کتاب نیست ولی بعداها تو دانشگاه میخونین یه پروتئینی هم اون وسط هست که این دم میوزین به اون وصل میشه و توسط اون نگه داشته میشع -
W wandering has marked this topic as solved on