دقیقا چرا؟
-
Hg L 0 خب تتا زاویه یه مثلث قائم الزاویه ست که ضلع روبه رو به روی وترش که مقدار شو برحسب l داده حساب کنی میفهمی زاویه چنده
-
Hg L 0 خب تتا زاویه یه مثلث قائم الزاویه ست که ضلع روبه رو به روی وترش که مقدار شو برحسب l داده حساب کنی میفهمی زاویه چنده
-
@Aila فکر میکنم چون مقدار ماکسیمم رو میخواد و از اون مقدار هر چی کمتر باشه یا بیشتر به سمت مقدار کمتر میره نه ماکسیمم
و خب شما فکر کنید مثلا حجم به مقدار زاویه اگه بستگی داشته باشه و یه سهمی رو بسازه نوک سهمی که در زوایه ی 54 درجه بیشترین مقدار حجم رو میسازه مشتقش(شیب خطش) برابر با صفر میشه"قله ی سهمی" -
Hg L 0 آره هم تانژانت و سایر نسبت ها
منتها من حواسم این نبود این زاویه جز اونایی نیس که حفظ کنید منم خودم یه بار یه جا دیدم یادم مونده
البته با تقریب میشه بهش رسید یعنی شما بیای جای رادیکال دو و سه عدد بزاری بعد میبنی یکمی از ۰.۸ بزرگتره اگه سینوس بگیری بعد زاویه تقریب میزنی -
Hg L 0 آره هم تانژانت و سایر نسبت ها
منتها من حواسم این نبود این زاویه جز اونایی نیس که حفظ کنید منم خودم یه بار یه جا دیدم یادم مونده
البته با تقریب میشه بهش رسید یعنی شما بیای جای رادیکال دو و سه عدد بزاری بعد میبنی یکمی از ۰.۸ بزرگتره اگه سینوس بگیری بعد زاویه تقریب میزنی -
@Aila آره برا ماکسیمم
خب باید ماکسیمم مطلق پیدا کنه
پس باید نقاط بحرانی بزاره که ببینه کدوم بیشترین عدد رو میده اون میشه ماکسیمم ما
خب نقطه بحرانی هم یعنی یا مشتق پذیر نباشه یا مشتق صفر باشه
اینجا که همیشه مشتق پذیره تابع
پس باید مشتق صفر رو پیدا کنیم
که خب بخاطر همین مساوی صفر میزاریم -
Aqua درسته استاد هم گفتن نیاز نیست حفظ باشین فقط میخواستن نشون بدن حجم با تغییر زاویه میتونه تغییر کنه
خیلی ممنون -
@Aila آره برا ماکسیمم
خب باید ماکسیمم مطلق پیدا کنه
پس باید نقاط بحرانی بزاره که ببینه کدوم بیشترین عدد رو میده اون میشه ماکسیمم ما
خب نقطه بحرانی هم یعنی یا مشتق پذیر نباشه یا مشتق صفر باشه
اینجا که همیشه مشتق پذیره تابع
پس باید مشتق صفر رو پیدا کنیم
که خب بخاطر همین مساوی صفر میزاریم -
یک لحظه رفتم تو باقالیا
به دامنه که باید مقادیر مثبت باشه حواسم نبود و داشتم فکر میکردم تابع حجمش که درجه سه هست باید شکل 78 باشه و ... ماکسیمم مطلق نداره و ...