خوندن از ظهر به بعد
-
سلام
خوب هستین
من تایم های صبح خیلی بهتر درس میخونم و کاملا پرانرژی ام ولی از ظهر به بعد وقتی میرم برای استراحت برگشتن سر کتاب و درس خیلی برام سخته به بهونه های مختلف از خوندن فرار میکنم انرژی ام خیلی کم هستش ممکنه کل عصر رو کلا دو ساعت بخونم در حالی که صبح ۵ ساعت خوندم
از لحاظ اینکه بگین خودتو مجبور کن و اینها نمیشه چون تا الان نتونستم حلش کن🥲
راهکاری دارین که بتونه بهم کمک کنه عصر ها بازدهی بیشتری داشته باشم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیا -
سلام
خوب هستین
من تایم های صبح خیلی بهتر درس میخونم و کاملا پرانرژی ام ولی از ظهر به بعد وقتی میرم برای استراحت برگشتن سر کتاب و درس خیلی برام سخته به بهونه های مختلف از خوندن فرار میکنم انرژی ام خیلی کم هستش ممکنه کل عصر رو کلا دو ساعت بخونم در حالی که صبح ۵ ساعت خوندم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیا -
سلام
خوب هستین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیالیلی_ سلام
منم همین مشکلو داشتم
بهتره بدنت اگه ساعت خواب مشخصی داره اونو پیدا کنی یا واسش یه ساعت خواب جدید بسازی و بزاری به اون عادت کنه تا خواب کافی رو داشته باشی
میتونی یه تیکه ناهار نخوری یعنی ناهارت رو به چند وعده ی کوچیک کوچیک تقسیم کنی البته الان که ماه مبارکه من خودم روزه میگیرم ساعت خوابم از سحر تا ظهره که چون فاصله تا کنکور زیاده مشکلی نداره و خب منم سرحالم مشکلی ندارم اگه تو هم روزه میگیری ببین بدنت چطوری راحت تره
و پارت های مطالعه ی صبحت رو طولانی کنی در حد 3 ساعت پشت هم اما بعد از ظهر 1 ساعتی باشه تا هم ساعت مطالعت افت نکنه هم اون خستگیه کمتر اذیت کنه
هوای تازه هم به سرحال شدنت خیلی کمک میکنه
دوش گرفتن رو هم خیلییییی پیشنهاد میکنم سر بودن یا گرم بودنشو خودت دیگه تعیین کن خیلیا میگن واسه سرحال شدن فقط دوش آب سرد بگیرین که خب این برای من فرقی نداره سرد باشه یا گرم سرحالم میاره -
سلام
خوب هستین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیالیلی_ من داشتم و دارم این مشکلو
سال کنکورم اگه ظهرا از یه حدی بیشتر میخوابیدم، ادامه درس سخت بود. یه چرت در حد نیم ساعت بزن
با درس مورد علاقه تم شروع کنی خیلی جوابه
بعد اینکه از تایم صبحت بیشتر استفاده کن، برسون به ۶
ولی خب اکثرا دارن این مشکلو مخصوصا الان که ممکنه یکم خسته باشی. همیشه قرار نیست با شوق و ذوق درس خوند بعضی وقتا باید بزور خودتو بنشونی پای کتاب -
سلام
خوب هستین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیالیلی_ والا من کل سال کنکورم همین بودم
و تنها کاری که میتونستم کنم این بود که زودتر پاشم تا تا ظهر اکثر برناممو انجام داده باشم -
لیلی_ سلام
غذاتو سبک بخور ترجیها یه کم استراحت کن اگه اهل خوابیدن ظهری یه نیم ساعت استراحت کن مقابله کردن تمرکزو ازت میگیره وقتتم تلف میشه همین -
لیلی_ سلام
منم همین مشکلو داشتم
بهتره بدنت اگه ساعت خواب مشخصی داره اونو پیدا کنی یا واسش یه ساعت خواب جدید بسازی و بزاری به اون عادت کنه تا خواب کافی رو داشته باشی
میتونی یه تیکه ناهار نخوری یعنی ناهارت رو به چند وعده ی کوچیک کوچیک تقسیم کنی البته الان که ماه مبارکه من خودم روزه میگیرم ساعت خوابم از سحر تا ظهره که چون فاصله تا کنکور زیاده مشکلی نداره و خب منم سرحالم مشکلی ندارم اگه تو هم روزه میگیری ببین بدنت چطوری راحت تره
و پارت های مطالعه ی صبحت رو طولانی کنی در حد 3 ساعت پشت هم اما بعد از ظهر 1 ساعتی باشه تا هم ساعت مطالعت افت نکنه هم اون خستگیه کمتر اذیت کنه
هوای تازه هم به سرحال شدنت خیلی کمک میکنه
دوش گرفتن رو هم خیلییییی پیشنهاد میکنم سر بودن یا گرم بودنشو خودت دیگه تعیین کن خیلیا میگن واسه سرحال شدن فقط دوش آب سرد بگیرین که خب این برای من فرقی نداره سرد باشه یا گرم سرحالم میاره -
لیلی_ من داشتم و دارم این مشکلو
سال کنکورم اگه ظهرا از یه حدی بیشتر میخوابیدم، ادامه درس سخت بود. یه چرت در حد نیم ساعت بزن
با درس مورد علاقه تم شروع کنی خیلی جوابه
بعد اینکه از تایم صبحت بیشتر استفاده کن، برسون به ۶
ولی خب اکثرا دارن این مشکلو مخصوصا الان که ممکنه یکم خسته باشی. همیشه قرار نیست با شوق و ذوق درس خوند بعضی وقتا باید بزور خودتو بنشونی پای کتاب -
لیلی_ والا من کل سال کنکورم همین بودم
و تنها کاری که میتونستم کنم این بود که زودتر پاشم تا تا ظهر اکثر برناممو انجام داده باشم -
Blue28
سلام
واقعا منم دارم به این فکر کردم صبح زودتر بیدار شم و انرژی که دارم حداکثر استفاده رو ببرم
ولی خیلی زودم شده ۶/۵ و نمیدونم چطور به زودتر از این بیدار برسم
خیلی ممنونم ازتون
موفق باشید️
لیلی_ خواهش میکنم
بعد من یادمه معمولا بعد تایم ناهار خیلی شل میکردم چون حالا سیر شده بودم و خوابم گرفته بود و اینا، نمیدونم درسته یا نه ولی ناهارمو تیکه تیکه میخوردم🥲 -
لیلی_ خواهش میکنم
بعد من یادمه معمولا بعد تایم ناهار خیلی شل میکردم چون حالا سیر شده بودم و خوابم گرفته بود و اینا، نمیدونم درسته یا نه ولی ناهارمو تیکه تیکه میخوردم🥲 -
سلام
خوب هستین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
تجربیا ریاضیا -
لیلی_ عه من
یه درس جذابو بزار برا استارت بعد از ظهر
مثلا من با زبان شروع میکردم چون دوستش داشتم
و این که قهوه بخور
خواب و کسلی ت رو میپرونه
سال چندی؟ -
Hg L 0
سلام شبتون بخیر
سعی میکنم کار هایی که گفتین رو امتحان کنم
پارت های طولانی تر صبح رو باید انجام بدم چون انرژی بیشتری دارم میشه بیشتر از یک ساعت باشه
خیلی ممنونم
موفق باشید️
-
Blue28
دقیقا منم میرم برای استراحت ظهر و ناهار
برگشتن دیگه خسته خیلی
منم اجراش میکنم ببینم جوابگویه
مرسییلیلی_ خواهش میکنم
-
Zahra.HD
سلام
فکر کنم این مشکل همگانی🥲