زیست
-
-
-
S.a.b.a
اون اسپرماتوسیت ثانویه هم به اون ثانویهی دیگه که تو شکل نیست حتما وصله...
مثه همینی که وسط شکل نشون داده -
S.a.b.a شاید نباشه که نمیشه
بالاخره هر اسپرماتوسیت ثانویهای از تقسیم یه اسپرماتوسیت اولیهای بوجود اومده، خود به خود که بوجود نمیاد
وقتیم از تقسیم اسپرماتوسیت اولیه باشه، چون جدایی سیتوپلاسمش کامل و صد در صد نیست پس اتصال سیتوپلاسمی داره -
S.a.b.a شاید نباشه که نمیشه
بالاخره هر اسپرماتوسیت ثانویهای از تقسیم یه اسپرماتوسیت اولیهای بوجود اومده، خود به خود که بوجود نمیاد
وقتیم از تقسیم اسپرماتوسیت اولیه باشه، چون جدایی سیتوپلاسمش کامل و صد در صد نیست پس اتصال سیتوپلاسمی دارهMSina درسته. من تازه متوجه شدم که منظور پاسخنامه از اینکه گفته گروهی از اسپرماتیدها فاقد اتصالات سیتوپلاسمی هستن درواقع همون اسپرماتیدهای تمایز یافته هستن که تاژکدار میشن. ولی اگه اشتباه نکنم یک دونه اسپرماتید اون گوشه داره چشمک میزنه که هنوز تمایز پیدا نکرده ولی سیتوپلاسم کاملا جداگانه داره. درسته؟
-
MSina درسته. من تازه متوجه شدم که منظور پاسخنامه از اینکه گفته گروهی از اسپرماتیدها فاقد اتصالات سیتوپلاسمی هستن درواقع همون اسپرماتیدهای تمایز یافته هستن که تاژکدار میشن. ولی اگه اشتباه نکنم یک دونه اسپرماتید اون گوشه داره چشمک میزنه که هنوز تمایز پیدا نکرده ولی سیتوپلاسم کاملا جداگانه داره. درسته؟
S.a.b.a
اسپرماتید تمایز یافته که دیگه میشه اسپرم کاری بهش نداریم
اینکه گفته گروهی از اسپرماتیدا اتصال سیتوپلاسمی ندارن احتمالا اشاره به همونی داره ک گفتین اون گوشهس
به طور کلی بخوام بر اساس شکل بگم، اسپرماتیدا اول که تشکیل میشن این اتصال سیتوپلاسمیه باهاشون هست و کمکم حین تمایز دیگه کامل جدا میشن(حالا بعضیا زودتر جدا میشن مثه همون یدونهی گوشه بعضیام دیرتر) -
-
S.a.b.a
بله
با توجه به شکل کتاب یک اسپرماتید رو نشون داده که تاژک دار هست
و با توجه به مراحل تمایزی که ذکر کرده
اسپرماتید ها ابتدا از هم جدا می شوند و سپس تاژک دار
پس تعدادی اسپرماتید داریم که سیتوپلاسم جدا و تاژک رو دارن