مشکل در یادگیری ریاضی
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء بچه ها من با آقای امینی خوندم ریاضی ولی خیلی خلاصه هس و برا من جواب نداد چند تا راه دیگم رفتم ک بازم نشد کسی هست ک با اساتید دیگ خونده باش راضی باش کامل تدریس کرده باشن و خوب یادگرفته باشی و حد اقل ت آزمونها ۵۰درصدی آورده باش؟؟؟
-
صفر تا صد آقای امینی رو تماشا کردید؟
من این روش رو میرم، حداقل هم 75 رو میزنم:
ویدئو رو نگاه میکنم و جزوه مینویسم از روش دقیق.
موقع نوشتن جزوه، وقتی میخواد مثال حل کنه مطلقا حلش رو نگاه نمیکنم در ابتدا، خودم درگیر میشم با سوال و با استفاده از مطالب جزوه سعی میکنم حتما جواب بدم، نکاتی که مورد استفاده هست رو در پاسخ حتما مینویسم تا بدونم از چه نکاتی در کجاها استفاده میشه.
هرچقدر که لازم باشه با سوال درگیر میشم ولی جوابش رو نگاه نمیکنم، حتی اگر شد نیم ساعت.
مهم هم نیست در ابتدا جوابم درست باشه، صرفا باید به یه جواب نهایی برسم.
بعدش اجازه میدم ویدئو پخش بشه و جواب و راه حلم رو چک میکنم.
بعد از تموم شدن ویدئو، فرداش، یا یکی دو روز بعد، جزوه رو یک دور مرور میکنم و سوالات رو یکبار دیگر "خودم" حل میکنم.
بعدش میرسه مرحله تمرین بیشتر. در این مرحله، من یک سری تست حل میکنم، منتهی بدون زمان، و با استفاده از نکات جزوه. باز سعی میکنم موقع حل هر سوال حتما خودم به جواب برسم و نکات مورد استفاده رو برای خودم تکرار میکنم حتی در چک نویس.
بعد میرسه مرحله تست زمانی، یک تعداد آزمونک ده یا بیست سوالی میگیرم و اشکالاتم رو رفع میکنم.
با این پروسه، حداقل درصدم 75 بوده، اکثرا ولی حدود 90 هستن. -
صفر تا صد آقای امینی رو تماشا کردید؟
من این روش رو میرم، حداقل هم 75 رو میزنم:
ویدئو رو نگاه میکنم و جزوه مینویسم از روش دقیق.
موقع نوشتن جزوه، وقتی میخواد مثال حل کنه مطلقا حلش رو نگاه نمیکنم در ابتدا، خودم درگیر میشم با سوال و با استفاده از مطالب جزوه سعی میکنم حتما جواب بدم، نکاتی که مورد استفاده هست رو در پاسخ حتما مینویسم تا بدونم از چه نکاتی در کجاها استفاده میشه.
هرچقدر که لازم باشه با سوال درگیر میشم ولی جوابش رو نگاه نمیکنم، حتی اگر شد نیم ساعت.
مهم هم نیست در ابتدا جوابم درست باشه، صرفا باید به یه جواب نهایی برسم.
بعدش اجازه میدم ویدئو پخش بشه و جواب و راه حلم رو چک میکنم.
بعد از تموم شدن ویدئو، فرداش، یا یکی دو روز بعد، جزوه رو یک دور مرور میکنم و سوالات رو یکبار دیگر "خودم" حل میکنم.
بعدش میرسه مرحله تمرین بیشتر. در این مرحله، من یک سری تست حل میکنم، منتهی بدون زمان، و با استفاده از نکات جزوه. باز سعی میکنم موقع حل هر سوال حتما خودم به جواب برسم و نکات مورد استفاده رو برای خودم تکرار میکنم حتی در چک نویس.
بعد میرسه مرحله تست زمانی، یک تعداد آزمونک ده یا بیست سوالی میگیرم و اشکالاتم رو رفع میکنم.
با این پروسه، حداقل درصدم 75 بوده، اکثرا ولی حدود 90 هستن.VictorKeke روش خوبی ولی چجوری این همه زمان میذارید من تقریبا صفرم فقط ۲فصل خوندم چون چندین بار با چند روش سعی کردم این دو فصل یاد بگیرم و تقریبا خوب شد ولی راضی نیستم تا کنکور اگ با روش شما بخونم فوقش دو فصل میخونم😥
-
VictorKeke روش خوبی ولی چجوری این همه زمان میذارید من تقریبا صفرم فقط ۲فصل خوندم چون چندین بار با چند روش سعی کردم این دو فصل یاد بگیرم و تقریبا خوب شد ولی راضی نیستم تا کنکور اگ با روش شما بخونم فوقش دو فصل میخونم😥
@dr-lila
زمان زیادی نمیبره،
ویدئوها برای کل مشتق و کاربردش 8 ساعت هست! یعنی با نوشتن جزوه و تمرین و اینا نهایت 16 ساعت برای این مبحث گسترده و پرحجم!
و دقت کنید، این ها اساس و ستون نتیجه گیری هستن، وقتی این مرحله از کار با کیفیت طی بشه، بقیه مراحل، مثل رفع اشکال، مثل تست زنی، مثل بی حوصله نشدن در طی مطالعه، خیلی سریع رد میشه. -
VictorKeke روش خوبی ولی چجوری این همه زمان میذارید من تقریبا صفرم فقط ۲فصل خوندم چون چندین بار با چند روش سعی کردم این دو فصل یاد بگیرم و تقریبا خوب شد ولی راضی نیستم تا کنکور اگ با روش شما بخونم فوقش دو فصل میخونم😥
@dr-lila
این رو هم بگم :
برای دروس فیزیک، شیمی و ریاضی، پایه و پیش، من جمعا برای این مرحله از کار، برای سه درس، جمعا حدود 30 ساعت گذاشتم، یعنی از کل 100الی120 ساعتی که میشه در دو هفته خوند، فقط سی ساعت گذاشتم برای این مرحله، بقیه تست زنی و زیست