زیست
-
سلام. گزینه ۲ اشتباه نیست به نظرتون؟ تمام میتوکندریهای اسپرم مشخصه که فقط در قسمت تنه نیستن. از طرفی گزینه ۳ هم اشتباه هست.
این نکته که درباره شبکه عصبی روده ای و بخش خودمختار برای پایه دهم هست. من همون موقع هم متوجه منظورش نشدم الان هم نمیشم. خیلی برام نامفهوم هست؛ لطفا توضیح بدید. -
سلام. گزینه ۲ اشتباه نیست به نظرتون؟ تمام میتوکندریهای اسپرم مشخصه که فقط در قسمت تنه نیستن. از طرفی گزینه ۳ هم اشتباه هست.
این نکته که درباره شبکه عصبی روده ای و بخش خودمختار برای پایه دهم هست. من همون موقع هم متوجه منظورش نشدم الان هم نمیشم. خیلی برام نامفهوم هست؛ لطفا توضیح بدید.S.a.b.a
چطور مشخصه که فقط توی تنه نیست؟
طبق متن فکر میکنم کاملا معلومه که میتوکندریا فقط تو تنهانیه شبکهای از نورونها تو دیوارهی لوله گوارش هست به نام شبکه عصبی رودهای
کار این شبکه چیه؟ اینه که لوله گوارش رو تنظیم کنه، چه از لحاظ حرکات و چه از لحاظ ترشحاتی که داره
مثلا وقتی غذا وارد مری میشه، عضلات دیواره مری رو طوری تحریک کنه که حرکت دودی شکل بگیره
مثلا وقتی غذایی تو معده نیست دیگه ترشح اسیدو مهار کنه
مثلا وقتی غذا میخواد از معده بره به روده، انقباض اسفنکتر پیلور رو مهار کنه
یه همچین کارایی
حالا دستگاه عصبی خودمختار هم میتونه روی کارش تاثیر بذاره و تقویتش کنه یا کندش کنه -
این نکته که درباره شبکه عصبی روده ای و بخش خودمختار برای پایه دهم هست. من همون موقع هم متوجه منظورش نشدم الان هم نمیشم. خیلی برام نامفهوم هست؛ لطفا توضیح بدید. -
S.a.b.a
چطور مشخصه که فقط توی تنه نیست؟
طبق متن فکر میکنم کاملا معلومه که میتوکندریا فقط تو تنهانیه شبکهای از نورونها تو دیوارهی لوله گوارش هست به نام شبکه عصبی رودهای
کار این شبکه چیه؟ اینه که لوله گوارش رو تنظیم کنه، چه از لحاظ حرکات و چه از لحاظ ترشحاتی که داره
مثلا وقتی غذا وارد مری میشه، عضلات دیواره مری رو طوری تحریک کنه که حرکت دودی شکل بگیره
مثلا وقتی غذایی تو معده نیست دیگه ترشح اسیدو مهار کنه
مثلا وقتی غذا میخواد از معده بره به روده، انقباض اسفنکتر پیلور رو مهار کنه
یه همچین کارایی
حالا دستگاه عصبی خودمختار هم میتونه روی کارش تاثیر بذاره و تقویتش کنه یا کندش کنه -
MSina نمیشه که کل میتوکندری ها فقط در قسمت تنه باشن و سر و دم هیچی از خودشون نداشته باشن. پاسخنامه همین تست هم گفته بیشتر(نه همه) میتوکندریها در قسمت میانی هستن.
-
Rahayii گزینه ۳ جواب تست هست ولی علت نادرست بودنش اینه که قسمت سر فقط هسته و آکروزوم نداره، مقداری سیتوپلاسم هم داره. طبق شکل کتاب آکروزوم در قسمت سر اسپرم هست.
-
S.a.b.a این مورد درسته چون تو شکل میانک هم تو بخش سر دیده میشه جدای سیتوپلاسم، ولی این نکته که اکروزوم روس سر و پوشونده نه اینکه توی سر قرار بگیره تو پینوکیو هم بود.
-
S.a.b.a
چرا نشه؟
حالا من دقیق علمیشو مطمئن نیستم ولی طبق شکل کتاب همش تو تنهس
متن هم میتوکندری رو فقط واسه تنه گفته
پاسخنامه تست هم اگه اینجوری گفته خب...نمیدونم...خودشو یجورایی نقض کردهMSina میتونیم اینجوری هم برداشت کنیم که باتوجه به شکل سلول جانوری در فصل ۱ زیست دهم، تعدادی میتوکندری درون سیتوپلاسم جانور وجود داره. در قسمت سر اسپرم هم مقدار کمی سیتوپلاسم داریم پس ممکن هست درون این سیتوپلاسم هم باز مقداری میتوکندری وجود داشته باشه.
-
MSina میتونیم اینجوری هم برداشت کنیم که باتوجه به شکل سلول جانوری در فصل ۱ زیست دهم، تعدادی میتوکندری درون سیتوپلاسم جانور وجود داره. در قسمت سر اسپرم هم مقدار کمی سیتوپلاسم داریم پس ممکن هست درون این سیتوپلاسم هم باز مقداری میتوکندری وجود داشته باشه.
S.a.b.a
فکر نمیکنم اون شکل معیار خوبی باشه
اگه قرار باشه اونو معیار قرار بدین، پس باید بگین گلبول قرمزم هسته داره چون سلول جانوری فصل ۱ هسته داره...این نمیشه
و در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که زمان لقاح، از اسپرم فقط قسمت سر وارد تخمک میشه
اینم میدونیم که میتوکندریهای سلول تخم فقط از تخمک به ارث میرسه نه اسپرم
پس میتونیم رو این حساب نتیجه بگیریم ک سر اسپرم میتوکندری نداره -
S.a.b.a
فکر نمیکنم اون شکل معیار خوبی باشه
اگه قرار باشه اونو معیار قرار بدین، پس باید بگین گلبول قرمزم هسته داره چون سلول جانوری فصل ۱ هسته داره...این نمیشه
و در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که زمان لقاح، از اسپرم فقط قسمت سر وارد تخمک میشه
اینم میدونیم که میتوکندریهای سلول تخم فقط از تخمک به ارث میرسه نه اسپرم
پس میتونیم رو این حساب نتیجه بگیریم ک سر اسپرم میتوکندری ندارهMSina کتاب هم مستقیم اشاره نکرده که همه میتوکندریها در قسمت تنه وجود دارن و از اونجایی که مبنای کنکور کتاب درسی هست پس اینجا یک حالت نیمه باز ایجاد میشه. از طرفی طبق شکل کتاب (همونطور که شما اشاره کردید) تمام میتوکندری ها در قسمت میانی هستن. نمیدونم
️
-
MSina کتاب هم مستقیم اشاره نکرده که همه میتوکندریها در قسمت تنه وجود دارن و از اونجایی که مبنای کنکور کتاب درسی هست پس اینجا یک حالت نیمه باز ایجاد میشه. از طرفی طبق شکل کتاب (همونطور که شما اشاره کردید) تمام میتوکندری ها در قسمت میانی هستن. نمیدونم
️