تفاوتشون تو چیه؟
-
-
Aqua تو سوال بالایی"اولی از بالا" سمت چپ اون 500 گرم محلول رو در درصد جرمی ضرب کرده تا مقدار حل شونده رو به دست بیاره
اما تو سوال پایینیش همون درصد جرمی رو تو سمت راست قسمت تناسب استفاده کرده
من اون تیپ بندیش تو ذهنم راحت شکل نمیگیره که مثلا صورت تست چطوری باشه باید در محلول ضرب کنم یا داخل تناسب استفاده کنم؟
مثلا شما خودتون چطوری به این میرسین که اوکی من باید درصد جرمی رو در محلول ضرب کنم یا داخل تناسب ازش استفاده کنم؟
میدونم با تکرار براتون جا افتاده ولی من نیاز دارم تا حد خیلی خوبی متوجهش بشم تا با تکرار دیگه تثبیتش کنم -
Hg L 0
سلام شبتون بخیر
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون رو توی سوال اول درصد جرمی که داده مربوط به همون محلولی هست که برای ما مشخص کرده مثلا گفته این محلول فلان با درصد جرمی این و ما میتونیم با استفاده از اون گرم حل شونده رو حساب کنیم و بعدش با انحلال پذیری هایی که داده و عباس چیزی که میخوایم بدست بیاریم
ولی توی سوال دوم درصد جرمی که داده مربوط به محلول سیر شده هستش و محلولی هم که به ما داده مشخص نکرده که آیا این سیر شده هست یا نه برای همین نمیتونیم بیایم از اون درصد جرمی برای محلولمون استفاده کنیم
و خب ما فقط توی عباس۲۳۱ ازش استفاده می کنیم تا حداکثر گرم نمک رو محاسبه کنیم -
Hg L 0
سلام شبتون بخیر
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون رو توی سوال اول درصد جرمی که داده مربوط به همون محلولی هست که برای ما مشخص کرده مثلا گفته این محلول فلان با درصد جرمی این و ما میتونیم با استفاده از اون گرم حل شونده رو حساب کنیم و بعدش با انحلال پذیری هایی که داده و عباس چیزی که میخوایم بدست بیاریم
ولی توی سوال دوم درصد جرمی که داده مربوط به محلول سیر شده هستش و محلولی هم که به ما داده مشخص نکرده که آیا این سیر شده هست یا نه برای همین نمیتونیم بیایم از اون درصد جرمی برای محلولمون استفاده کنیم
و خب ما فقط توی عباس۲۳۱ ازش استفاده می کنیم تا حداکثر گرم نمک رو محاسبه کنیملیلی_ خیلی ممنونم تقریبا متوجه چیزی که گفتین شدم
فقط همچنان سوال پایینی واسم خیلی قابل فهم نیست به طوری که الان با وجود جوابا متوجهم فرایند حل چیه اما فکر نمیکنم اگه سوالش رو جلوم بزارن مجدد بتونم حلش کنم
این که اومدیم اول مقدار حل شونده ی داخل آب رو جدا کردیم گرم رو به دست آوردیم برای عباس و با توجه به درصد جرمی حل شونده عباس رو نوشتیم تا بفهیم تو اون گرم آبی که به دست آوردیم حداکثر چقدر حل شونده حل میشه تا از مقدار 160 گرم کم کنیم و بفهمیم چقدرش رسوب کرده... -
لیلی_ خیلی ممنونم تقریبا متوجه چیزی که گفتین شدم
فقط همچنان سوال پایینی واسم خیلی قابل فهم نیست به طوری که الان با وجود جوابا متوجهم فرایند حل چیه اما فکر نمیکنم اگه سوالش رو جلوم بزارن مجدد بتونم حلش کنم
این که اومدیم اول مقدار حل شونده ی داخل آب رو جدا کردیم گرم رو به دست آوردیم برای عباس و با توجه به درصد جرمی حل شونده عباس رو نوشتیم تا بفهیم تو اون گرم آبی که به دست آوردیم حداکثر چقدر حل شونده حل میشه تا از مقدار 160 گرم کم کنیم و بفهمیم چقدرش رسوب کرده...Hg L 0
خداروشکر اگه مشکلی هست بگین بازم
منم یکم تو حل محلول ها گیج هستم هنوز و بعضی وقتا نمیتونم تیپ سوال رو تشخیص بدم
سعی کنین یسری سوال ها رو با گذاشتن جزوه جلوتون حل کنین یعنی یسری فرمول و توضیحات استاد و اینا رو جلوتون باشه و چیزایی رو هم که توی سوال توضیح داده رو توی اون قابلمه ها بکشین
تمرین و تکرار تنها راهشه بنظر
کم کم راه میفتیم🥲 -
Hg L 0
خداروشکر اگه مشکلی هست بگین بازم
منم یکم تو حل محلول ها گیج هستم هنوز و بعضی وقتا نمیتونم تیپ سوال رو تشخیص بدم
سعی کنین یسری سوال ها رو با گذاشتن جزوه جلوتون حل کنین یعنی یسری فرمول و توضیحات استاد و اینا رو جلوتون باشه و چیزایی رو هم که توی سوال توضیح داده رو توی اون قابلمه ها بکشین
تمرین و تکرار تنها راهشه بنظر
کم کم راه میفتیم🥲 -
Aqua تو سوال بالایی"اولی از بالا" سمت چپ اون 500 گرم محلول رو در درصد جرمی ضرب کرده تا مقدار حل شونده رو به دست بیاره
اما تو سوال پایینیش همون درصد جرمی رو تو سمت راست قسمت تناسب استفاده کرده
من اون تیپ بندیش تو ذهنم راحت شکل نمیگیره که مثلا صورت تست چطوری باشه باید در محلول ضرب کنم یا داخل تناسب استفاده کنم؟
مثلا شما خودتون چطوری به این میرسین که اوکی من باید درصد جرمی رو در محلول ضرب کنم یا داخل تناسب ازش استفاده کنم؟
میدونم با تکرار براتون جا افتاده ولی من نیاز دارم تا حد خیلی خوبی متوجهش بشم تا با تکرار دیگه تثبیتش کنم -
لیلی_ کم کم که آخه درسته راه میوفتیم ولی من نمیدونم چرا 20 خورده ای روز دیگه کنکوره
ولی حتما انجام میدم کاری که گفتینو
بازم ممنون -
Hg L 0 Apr 6, 11.31 PM.mp3
ببخشید طولانی شد خیلی، ولی خب گفتم کامل دو تست رو بگم
اگه جایی نفهمیدی بگو باز توضیح بدم، آخرش هم باز راجب درصد یه چیزایی گفتم