سوال ریاضی
-
بچه ها اینو نمیفهمم
3 توپ سبز متمایز و 6 توپ قرمز یکسان را به چند طریق می توان در یک ردیف قرار داد به طوری که هیچ دو توپ سبز کنار یکدیگر نباشند؟
جواب:
ترکیب: انتخاب 3 تا از هفتا که میشه 3!
گفته چون قرمزا یکسان ان جایگشت ندارن
ولی خب بین این سه تا سبز رو باید با قرمزا از هم جدا کنیم یا نه؟؟؟ -
بچه ها اینو نمیفهمم
3 توپ سبز متمایز و 6 توپ قرمز یکسان را به چند طریق می توان در یک ردیف قرار داد به طوری که هیچ دو توپ سبز کنار یکدیگر نباشند؟
جواب:
ترکیب: انتخاب 3 تا از هفتا که میشه 3!
گفته چون قرمزا یکسان ان جایگشت ندارن
ولی خب بین این سه تا سبز رو باید با قرمزا از هم جدا کنیم یا نه؟؟؟nasima1991
چون گفته توپ سبز کنار هم نباشن..اول قرمزا رو بچین که هیچ جایگشتی ندارن چون یکسانن و فقط به یک حالت چیده میشن..حالا بین هر قرمز یه خونه ی خالی در نظر بگیر ک سبزا میتونن اونجا باشن چون قراره سبزا پیش هم نباشن..کلا میشه 7تا خونه ..پس سبزا توی 7تا خونه میتونن باشن که میشه انتخاب 3 از 7 ..حالا چون سبزا متمایزن باید ضربدر 3فاکتوریل کنیم جواب اخرشم فک کنم بشه 210(یعنی انتخاب 3 از 7 ضربدر 3فاکتوریل) -
این پست پاک شده!
-
nasima1991
چون گفته توپ سبز کنار هم نباشن..اول قرمزا رو بچین که هیچ جایگشتی ندارن چون یکسانن و فقط به یک حالت چیده میشن..حالا بین هر قرمز یه خونه ی خالی در نظر بگیر ک سبزا میتونن اونجا باشن چون قراره سبزا پیش هم نباشن..کلا میشه 7تا خونه ..پس سبزا توی 7تا خونه میتونن باشن که میشه انتخاب 3 از 7 ..حالا چون سبزا متمایزن باید ضربدر 3فاکتوریل کنیم جواب اخرشم فک کنم بشه 210(یعنی انتخاب 3 از 7 ضربدر 3فاکتوریل)@shiva-tr
وای ممنووون خیلی خوب توضیح دادی دوستم🙂 -
@shiva-tr
وای ممنووون خیلی خوب توضیح دادی دوستم🙂nasima1991
خواهش میکنم :face_blowing_a_kiss: