خستگی بدن
-
@هویججج ببین بخوام رک بگم یه جا دیگ باید چاقو بزاری لا گردنت بگی یا میری یا رگتو میزنم
تا زور نگی به خودت بدنت از این وضعیت بدش ک نمیاد
و اینکه هدف از ورزش کردنت رو بدون ... من خودم وقتی به هدفم فکذ میکنم خود بخود انجامش میدم هدفت باید برات عزیز باشه و شوق داشته باشی برا انجامش ...
_ Reza _
یعنی پیاده روی نکنم
به جاش از مسیر اتوبوس تا خونه بدوعم؟
30 دقیقه؟ -
_ Reza _
یعنی پیاده روی نکنم
30 دقیقه؟@هویججج ورزش مگه فقط دویدنه :))
حرکات کششی باید بری و ... اگه میتونی بدویی و برگشتی خونه کششی و ایناهم بری اره عالیه ولی خب دویدن خالی تاثیر خاصی نداره -
_ Reza _
یعنی پیاده روی نکنم
30 دقیقه؟@هویججج
تازه داشتم به این فکر میکردم سال بعد که گواهینامه گرفتم ماشین مامانم رو بدزدم برم دانشگاه که مجبور نشم مسیر سلف رو پیاده برم -
@هویججج ورزش مگه فقط دویدنه :))
حرکات کششی باید بری و ... اگه میتونی بدویی و برگشتی خونه کششی و ایناهم بری اره عالیه ولی خب دویدن خالی تاثیر خاصی نداره -
Hako خسته شدن که ورزش سخته و هدفش اینه که خسته بشی اون لحظه خسته میشی ولی به مرور دیگ بدنت عادت میکنه ... من خودم عید یه مدت نرفتم بعد که رفتم پا زدم تا چند روز لنگ لنگان راه میرفتم
انگار تیر خورده بودم ... ممکنه تا یه مدت برات سخت باشه ولی درست میشه کافیه ادامه بدی اون موقع خسته میشی ولی بعدا نتیجه شو میگیری ... همیشه یه تایم رو مشخص کن و قول بده به خودت که انجامش بدی هیچوقتم قطع نکنی حرکاتشم یه سرچ کنی کلی آموزش هست
-
بچه ک بودم رفته بودیم البرز خوابگاه بودیم... استادمون ۷۰ ساله اینا بود بعد صبح ساعت ۷ داشت بالا سرما کششی میرفت ما با چش خواب نگاش میکردیم میگفتیم چقد .... چیزه
-
@هویججج ببین بخوام رک بگم یه جا دیگ باید چاقو بزاری لا گردنت بگی یا میری یا رگتو میزنم
تا زور نگی به خودت بدنت از این وضعیت بدش ک نمیاد
و اینکه هدف از ورزش کردنت رو بدون ... من خودم وقتی به هدفم فکذ میکنم خود بخود انجامش میدم هدفت باید برات عزیز باشه و شوق داشته باشی برا انجامش ...
-
@هویججج از دانشگاه تا دم دانشگاه با دستات راه برو عالیه
-
_ Reza _
فقط همین یکی رو کم داشتم
چشم عباس آقا 🥸 -
-
_ Reza _
فقط همین یکی رو کم داشتم
چشم عباس آقا 🥸@هویججج از دم دانشکده تا کیو چرخ فلک بزن از کیو تا شص متری بدو
-
بچه ک بودم رفته بودیم البرز خوابگاه بودیم... استادمون ۷۰ ساله اینا بود بعد صبح ساعت ۷ داشت بالا سرما کششی میرفت ما با چش خواب نگاش میکردیم میگفتیم چقد .... چیزه
-
ایده های ورزشی رو حال میکنید
-
_ Reza _
نظرت چیه رو پیشونیم بنویسم
سلام من یه دلقک هستم؟