لطفاً کمکم کنید
-
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون
ببینید من یه دوازدهمی هستم که میخوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟)
و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و...
بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟ -
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون
ببینید من یه دوازدهمی هستم که میخوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟)
و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و...
بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟Nela2 ببین واقعیت تکلیف یازدهم خیلی مشخص نیست
تو تمام سعیتو بکن امسال دوازدهم عالی بدی جوری که سال بعد پشت موندی دیگه نیاز نباشه دوازدهم ترمیم کنی
حالا اگه یازدهم بود اونم ترمیم میکنی همون موقع
نبودم که دیگه دوازدهم عالی دادی امسال کلا دیگه امتحان نهایی نداری
سعی کن دوازدهمو خیلی خوب بدی امسال دیگه ترمیم نیاز نباشه سال بعد -
-
Nela2 ببین واقعیت تکلیف یازدهم خیلی مشخص نیست
تو تمام سعیتو بکن امسال دوازدهم عالی بدی جوری که سال بعد پشت موندی دیگه نیاز نباشه دوازدهم ترمیم کنی
حالا اگه یازدهم بود اونم ترمیم میکنی همون موقع
نبودم که دیگه دوازدهم عالی دادی امسال کلا دیگه امتحان نهایی نداری
سعی کن دوازدهمو خیلی خوب بدی امسال دیگه ترمیم نیاز نباشه سال بعد