انتخاب منابع
-
دوازدهم
تجربیا
ریاضیا
دانشجویان-پزشکی
فارغ-التحصیلان-آلاء
بیاید بگید -
سلام .
خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده میکنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .Jaana سلام
خب رشتت تجربیه و با توجه به سوالات حس میکنم دهم باشی و تست خاصی نزدی
برای زیست پیشنهادم استارت با خیلی سبز تک پایس"درسنامه رو مجاز نمیدونم" فقط تست
شیمی مبتکران تک جلدی یا خیلی سبز بزن
ریاضی خودم اصلا با خیلی سبز نتونستم ارتباط بگیرم و میکرو نقره ای گاج به نظرم خیلی خفن تره
فیزیک هم یا خیلی سبز یا نشر الگو
اینا پیشنهاده
نیم نگاه های کتاب ها رو چک کن بیشتر دستت میاد با کدومشون ارتباط میگیری
سوال دومت برای آزمون مدنظرته که چه موسسه ای میریم؟
و برای سوال سومت
با توجه به تجربه ی شخصیم نگاه نکن بگو فلانی پزشکی قبول شده دندون قبول شده اگه میگه فلان استاد بده یعنی حتما بده یا خوب بلد نیست درس بده دیگه تو هیچی نمیتونی یاد بگیری
اصلا اصلا اینطور نیست
فقط مهمه شخص تو با استاد ارتباط بگیره و حرف استاد رو بفهمه و این یادت باشه که نیومدی کنکور شرکت کنی مباحث رو بفهمی اما نتونی تست بزنی
ممکنه بپرسی چطور بفهمی ولی نشه تست بزنی
باید بگم امکان پذیره بعضی از اساتید کاری میکنن که تو با عمق مطلب ارتباط میگیری ولی تست میزارن جلوت چون ادبیات سوال رو بلد نیستی نمیتونی بزنی
یادت نره مهم ترین چیز تو کنکور کسب درصده نه یادگیری
این چه تلخ باشه چه شیرین یه حقیقته
برای ریاضی به شخصه با معین کرمی خیلی خوب همه چیو میفهمم و میتونم تست بزنم و برای تو اگه دهمی فکر میکنم دوره ی مبتدی فوق العاده باشه تا یه بیس خفن واسه ریاضیت بسازی البته اینو بگم سرعت پخش رو باید حداقل بزاری روی 1.5x چون استاد واقعا کند صحبت میکنه
واسه زیست استاد فرهمند نیا رو پیشنهاد میدم حنیف عظیمی هم میگن خوبه من خودم ندیدم خواستی چک کن
برای شیمی من هم با مصلایی دیدم هم فراهانی هر استادی سبک و روش خودشو داره ببین با کدوم ارتباط میگیری و البته استاد بابایی هم میگن خوبن که من با ایشون ندیدم
در مورد فیزیک من پیشنهادم براتیه خیلیا بهم گفتن کارش اوکی نیست و من با فرمون آدمای اطرافم رسما رفتم تو چاه واسه فیزیک دوازدهم و واقعا اذیت شدم ببین اگه حرفشو میفهمی واست خوبه
استاد میرحسینی و استاد یاری هم میگن خوبن من مجدد ندیدم تدریسشون رو
همین...
جدی حواست باشه فقط شخصِ تو مهمه که ارتباط بگیره با یه کتاب،استاد و روش
فقط خودت نه دانشجوی پزشکی تهران که الان تو ایتالیا داره درس میخونه"میخوام بگم سطح علمی کسی که ازش داری سوال میپرسی در مورد انتخاب استادت اصلا مهم نیست" جملمو تکرار میکنم
مهم تویی -
Jaana سلام
خب رشتت تجربیه و با توجه به سوالات حس میکنم دهم باشی و تست خاصی نزدی
برای زیست پیشنهادم استارت با خیلی سبز تک پایس"درسنامه رو مجاز نمیدونم" فقط تست
شیمی مبتکران تک جلدی یا خیلی سبز بزن
ریاضی خودم اصلا با خیلی سبز نتونستم ارتباط بگیرم و میکرو نقره ای گاج به نظرم خیلی خفن تره
فیزیک هم یا خیلی سبز یا نشر الگو
اینا پیشنهاده
نیم نگاه های کتاب ها رو چک کن بیشتر دستت میاد با کدومشون ارتباط میگیری
سوال دومت برای آزمون مدنظرته که چه موسسه ای میریم؟
و برای سوال سومت
با توجه به تجربه ی شخصیم نگاه نکن بگو فلانی پزشکی قبول شده دندون قبول شده اگه میگه فلان استاد بده یعنی حتما بده یا خوب بلد نیست درس بده دیگه تو هیچی نمیتونی یاد بگیری
اصلا اصلا اینطور نیست
فقط مهمه شخص تو با استاد ارتباط بگیره و حرف استاد رو بفهمه و این یادت باشه که نیومدی کنکور شرکت کنی مباحث رو بفهمی اما نتونی تست بزنی
ممکنه بپرسی چطور بفهمی ولی نشه تست بزنی
باید بگم امکان پذیره بعضی از اساتید کاری میکنن که تو با عمق مطلب ارتباط میگیری ولی تست میزارن جلوت چون ادبیات سوال رو بلد نیستی نمیتونی بزنی
یادت نره مهم ترین چیز تو کنکور کسب درصده نه یادگیری
این چه تلخ باشه چه شیرین یه حقیقته
برای ریاضی به شخصه با معین کرمی خیلی خوب همه چیو میفهمم و میتونم تست بزنم و برای تو اگه دهمی فکر میکنم دوره ی مبتدی فوق العاده باشه تا یه بیس خفن واسه ریاضیت بسازی البته اینو بگم سرعت پخش رو باید حداقل بزاری روی 1.5x چون استاد واقعا کند صحبت میکنه
واسه زیست استاد فرهمند نیا رو پیشنهاد میدم حنیف عظیمی هم میگن خوبه من خودم ندیدم خواستی چک کن
برای شیمی من هم با مصلایی دیدم هم فراهانی هر استادی سبک و روش خودشو داره ببین با کدوم ارتباط میگیری و البته استاد بابایی هم میگن خوبن که من با ایشون ندیدم
در مورد فیزیک من پیشنهادم براتیه خیلیا بهم گفتن کارش اوکی نیست و من با فرمون آدمای اطرافم رسما رفتم تو چاه واسه فیزیک دوازدهم و واقعا اذیت شدم ببین اگه حرفشو میفهمی واست خوبه
استاد میرحسینی و استاد یاری هم میگن خوبن من مجدد ندیدم تدریسشون رو
همین...
جدی حواست باشه فقط شخصِ تو مهمه که ارتباط بگیره با یه کتاب،استاد و روش
فقط خودت نه دانشجوی پزشکی تهران که الان تو ایتالیا داره درس میخونه"میخوام بگم سطح علمی کسی که ازش داری سوال میپرسی در مورد انتخاب استادت اصلا مهم نیست" جملمو تکرار میکنم
مهم تویی -
Hg L 0
سوال دومم منظورم این بود که چه کلاسایی برم ، خودم تابستون میخوام ماز ثبت نام کنم . ولی میگن قلم چی هم خوبه . موندم چی برم. هم برای آزمون و تست و هم برای آموزش -
Jaana بهت گفتن کلاس از قلم چی شرکت کنی؟
آزمون رو باید ببینی میتونی هندل کنی یا نه
چندمی؟
دهم یا یازدهم؟
آموزش دیگه من اسم استادا رو بهت دادم خودت سرچ بزن برات میاره
تست هم که کتاب گفتم بهت -
Jaana راستش با جوابایی که میدی حس میکنم آب تو هاون میکوبیدم از اول
استادا رو بهت گفتم برو ببین با کی ارتباط میگیری"همونایی که بهت گفتم رو چک کن دونه دونه"
آزمون هم به خودت بستگی داره ببین اصلا توان آزمون دادن داری یا نه؟ اگه داری هم قلم چی خوبه هم ماز"سوالاشونو چک کن پاسخ نامه ها رو هم بررسی کن میاد دستت با کدوم بیشتر ارتباط میگیری فرقی هم نداشت واست یکی رو برو بده مهم نیس
کتابم گفتم بهت
لطفا با دقت بخون -
Jaana راستش با جوابایی که میدی حس میکنم آب تو هاون میکوبیدم از اول
استادا رو بهت گفتم برو ببین با کی ارتباط میگیری"همونایی که بهت گفتم رو چک کن دونه دونه"
آزمون هم به خودت بستگی داره ببین اصلا توان آزمون دادن داری یا نه؟ اگه داری هم قلم چی خوبه هم ماز"سوالاشونو چک کن پاسخ نامه ها رو هم بررسی کن میاد دستت با کدوم بیشتر ارتباط میگیری فرقی هم نداشت واست یکی رو برو بده مهم نیس
کتابم گفتم بهت
لطفا با دقت بخون -
Hg L 0
خب من که چیزی نگفتم . کتابا و استادا رو متوجه شدم . فقط خواستم نظر شمام رو بدونم ، شاید ماز و قلم رفته باشید ، خواستم بدونم کدوم بهتره .
خیلی ممنونم که وقتتون رو گذاشتیدJaana آخه آزمون اونقدری شخصی هست که نتونم بهت بگم
یعنی خیلی به خودت بستگی داره
یکم بیا تو مسیر خودت میفهمی چی واست خوبه
مثلا ماز پارسال بودجه بندیش واسه پایه داغون بود اکثر بچه ها نمیرسیدن
ولی باز امسال اوکی بوده
خود من قلم چی دادم تمام 3 سال رو
همشون یه سری باگ دارن
قلم چی پاسخ نامش تو دیواره
اما باز سوالاتش تو دهم و یازدهمم که نسبتا خوب بود جمع بندیای الانشم واقعا خوبه
ولی ماز نه جزئی تره تو همه چی
میگم انقدر باید خودت بزنی
و ور بری با سوالا که بفهمی
بیا تو رینگ