خستگی
-
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
-
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
msoq sharif سلام
خب بستگی داره آخه
هدفتون چیه؟
و این که چقدر بلدین؟
نهایی رو چیکار کردین؟ -
msoq sharif سلام
خب بستگی داره آخه
هدفتون چیه؟
و این که چقدر بلدین؟
نهایی رو چیکار کردین؟Hg L 0 هدف که بالاست ... فعلا که کاری که کردم که با هدف نمیخونه و خسته شدم برای نهایی ها هم بعد از کنکور اردیبهشت میخئام بخونم به هر حالاگر از اون موقع خوب خوند میشه از پسش بر بیای اما کنکور رو چیکار کنم ؟!!!!! کنکوری که فکر و تمرکز رو از من گرفته
-
Hg L 0 هدف که بالاست ... فعلا که کاری که کردم که با هدف نمیخونه و خسته شدم برای نهایی ها هم بعد از کنکور اردیبهشت میخئام بخونم به هر حالاگر از اون موقع خوب خوند میشه از پسش بر بیای اما کنکور رو چیکار کنم ؟!!!!! کنکوری که فکر و تمرکز رو از من گرفته
msoq sharif تو مرحله ی اول قبل این که من هر چیزی بگم
بهتره برین یه مشاور عالی بگیرین کسی که صرفا فقط دنبال پول نباشه و کارشو بلد باشه
بله از پس نهایی میتونین بر بیاین ولی برای کنکور خیلی بستگی داره که چقدر تا الان خوندین و کیفیت مطالعتون چطور بوده -
سلام دوستان خوب هستید من متولد ۸۲ هستم برای فرهنگیان فقط سال دیگه میتونم کنکور بدم یا سال دیگه اش هم میشه ؟؟ رشتم انسانی هست
-
سلام دوستان من متولد تیر ۸۲ هستم فقط سال دیگه میتونم کنکور فرهنگیان بدم ؟؟؟ یا سال بعدش هم میشه ؟ رشتم انسانیه
-
این پست پاک شده!