وابسته ی وابسته
-
Hg L 0
سلام
من طبق جزوه آقای عبدالمحمدی، اینجوری حل میکنم که
خب یکی از حالتهای وابسته وابسته این بود
اسم + اسم+ صفت
اسم + صفت پیشین + اسم
حالا اینجا جای صفت پیشین صفت پسین بیاد، هم صفت پسین هم اسم بعدش برمیگردن به هسته
در واقع اون کلمه ی اول برا عملیات هستش -
هسته که اولین کلمه ای که عه بگیره است میشع لحظات . اول وابسته پسین صفت شمارشی ترتیبی . عملیات وابسته ی وابسته مضاف الیه . اگر اینارو اتشباه نگفته باشم در کل باید انواع صفت های پیشین و پسین و بلد باشی که راحت تر تشخیص بدی.
-
Hg L 0
سلام
من طبق جزوه آقای عبدالمحمدی، اینجوری حل میکنم که
خب یکی از حالتهای وابسته وابسته این بود
اسم + اسم+ صفت
اسم + صفت پیشین + اسم
حالا اینجا جای صفت پیشین صفت پسین بیاد، هم صفت پسین هم اسم بعدش برمیگردن به هسته
در واقع اون کلمه ی اول برا عملیات هستش -
Aqua کلمه ی اول نباید برای لحظات باشه؟
چون صفت پسینه نه پیشین
عملیات رو نه میتونم به اول ربط بدم نه به لحظات
مگه این که
اولِ عملیات یا لحظاتِ عملیات یا اصلا جفتشون ترکیب اضافی بسازن -
Hg L 0 مگه کلمه ی اول صفت پسین نیست ؟
جزوه من گفته صفت پسینه کلمات اول دوم سوم چهارم و ..... تا آخر
-
Aqua کلمه ی اول نباید برای لحظات باشه؟
چون صفت پسینه نه پیشین
مگه این که
اولِ عملیات یا لحظاتِ عملیات یا اصلا جفتشون ترکیب اضافی بسازن -
Aqua خب منم که گفتم پسینه
جزوتون درسته
فقط شما گفتین
کلمه ی اول برای عملیاته
در صورتی که من میگم مگه نباید برای لحظات باشه؟
و دیگه بعدشم که کلا گیر میکنم -
Hg L 0 در وابسته ی وابسته گفته است:
مگه این که
اولِ عملیات یا لحظاتِ عملیات یا اصلا جفتشون ترکیب اضافی بسازنخب لحظات اول چی؟ عملیات دیگه
عملیات برای لحظات اومده دیگه -
Aqua میشه لطف کنین بگین چی میگرین من هر چی فکر میکنم نمیتونم سر همش کنم
الان آخرش وابسته ی وابسته چی میشه؟Hg L 0 ببخشید من بد میگم گیج میکنم فارسیم ضعیفه
لحظات اول عملیات
هسته که میشه لحظات
بعد یه صفت پسین اومد که خب برا هسته هستش ( اگه پیشین بود میشد برا عملیات که صفت مضاف الیه بشه )
بعدشم باز مضاف الیه که عملیات هستش اومده که برا هسته هستش -
Hg L 0 ببخشید من بد میگم گیج میکنم فارسیم ضعیفه
لحظات اول عملیات
هسته که میشه لحظات
بعد یه صفت پسین اومد که خب برا هسته هستش ( اگه پیشین بود میشد برا عملیات که صفت مضاف الیه بشه )
بعدشم باز مضاف الیه که عملیات هستش اومده که برا هسته هستش -
Aqua نه خواهش میکنم منم اونقدر قوی نیستم
پس فکر میکنم اصلا وابسته ی وابسته نداره
جفت کلمات اول و عملیات به ترتیب دارن ترکیب وصفی و اضافی با هسته میسازن
درسته؟ -
Hg L 0
من ولی احساس میکنم میشه عملیات رو وابستهٔ پسین برای اول هم درنظر گرفت.
اولِ عملیات میتونه به معنای به معنای ابتدای عملیات باشه. -
Hg L 0
من ولی احساس میکنم میشه عملیات رو وابستهٔ پسین برای اول هم درنظر گرفت.
اولِ عملیات میتونه به معنای به معنای ابتدای عملیات باشه.S.daniyal hosseiny به عنوان صفت یا مضاف الیه؟
در این صورت فکر میکنم اول میشه وابسته ی وابسته درسته؟ -
S.daniyal hosseiny به عنوان صفت یا مضاف الیه؟
در این صورت فکر میکنم اول میشه وابسته ی وابسته درسته؟Hg L 0
واللا اگر که اول رو صفتی برای لحظات درنظر بگیریم، خب اونوقت عملیات میشه مضافِ الیه صفت که گویا جزو چارچوب درسیتون نیست.
بنابراین، اگر خواستیم صفت بگیریمش، کلا باید عملیات رو وصل کنیم به هسته.اما اگر خواستیم مضاف الیه درنظر بگیریمش، اونوقت عملیات وابستهٔ پسین برای اول خواهد بود.
به نظر من، چون اول اینجا معنیِ آغاز و شروع میده، به صورت مضاف الیه باهاش رفتار کردن منطقیتره و برای همین عملیات میتونه مضاف الیه مضاف الیه باشه.
-
Hg L 0
واللا اگر که اول رو صفتی برای لحظات درنظر بگیریم، خب اونوقت عملیات میشه مضافِ الیه صفت که گویا جزو چارچوب درسیتون نیست.
بنابراین، اگر خواستیم صفت بگیریمش، کلا باید عملیات رو وصل کنیم به هسته.اما اگر خواستیم مضاف الیه درنظر بگیریمش، اونوقت عملیات وابستهٔ پسین برای اول خواهد بود.
به نظر من، چون اول اینجا معنیِ آغاز و شروع میده، به صورت مضاف الیه باهاش رفتار کردن منطقیتره و برای همین عملیات میتونه مضاف الیه مضاف الیه باشه.
S.daniyal hosseiny
خب ببخشید یه سوال
الان اگه امتحان دادن اینو کدوم در نظر بگیریمش
چیزی که شما میگی
یا آقای عبدالمحمدی میگن ؟
چنل استاد عبدالمحمدیه -
S.daniyal hosseiny
خب ببخشید یه سوال
الان اگه امتحان دادن اینو کدوم در نظر بگیریمش
چیزی که شما میگی
یا آقای عبدالمحمدی میگن ؟
چنل استاد عبدالمحمدیهAqua
خب ایشون هم یا از نظرشون «اول» صفت بوده و برای همین عملیات رو وصل کردن به هسته، یا اینکه به کل به نظرشون ترکیب اولِ عملیات ترکیب درستی نیست.به هر حال، به نظر من، دست و پنجه نرم کردن با کلمات و عبارات و فهم خودتون، از پیروی کردن نظر شخصی مهمتره. چون ادبیات نظام دو دوتا چهارتا نیست و خیلی اوقات صرفا اینکه چه کسی از کدوم زاویه به دستور زبان نگاه میکنه حکم میکنه که نظرش چی باشه.
اما اگر میخواین پیرو نظرات کسی فکر کنین، توی چارچوب ادبیات دبیرستان، قطعا بهتره به آقای عبدالمحمدی تکیه کنید که درحال حاضر تدریس هم دارن. -
Hg L 0
S.daniyal hosseiny ولی ما میدونیم که اول برای هسته وابسته ی پسین از نوع صفته