چه کلاسی
-
______ سلام من فیزیک رو با میرحسینی خوندم
لازمهی درس خوندن باهاش اینه که حوصله به خرج بدی و خیلییییییی تست بزنی و وقتی هم راه افتادی دیگه واقعا تستی نیست که نتونی حل کنی مگر تست های زمان بر
اگه هم با میرحسینی اوکی نبودی براتی هست
برای شیمی فراهانی و مصلایی رو پیشنهاد میکنم
واسه عربی هم واعظی -
سلام
برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟!
ریاضیا
تجربیا
f.nalistسلام
برای فیزیک
میلاد ملاکیان امیر میرحسینی
هر دو دانش سنگین آکادمیک در کنکور دارن و تکنیک هاشون توسط بقیه نمیتونه نقد پذیر باشه چون حتی کسی مثل ملاکیان که به سبک حرف آخری طور و با اسلاید و انیمیشن درس میده همه روشاش رو میشه اثبات و توضیح داد
اغلبشون هم بیشتر تکنیک های نظام قدیم رو دوباره احیا کردنعلت اینکه دبیرایی مثل شجاعی رحمانی برادران و... پیشنهاد نمیشه اینا میخوان تشریحی حل کردن رو بهت نفهمیم کنن تا شما بری بالا و بالاتر تا خودتون به تکنیک های مختص خودتون برسید که برای من زجر آور بود چون معتقد بودم میرم سرکلاس که استاد به من چیزی یاد بده اگه قرار باشه خودم برم تیپ تستارو ببینم بزنم بیست تا کتاب حل کنم معلومه خفن میشم و نیازی به استاد نیست
برای شیمی
استاد بهمن بازرگانی
استاد حامد اسماعیلی
استاد آقاجانی
استاد مسعود جعفری
استاد مرادی
و در آخر استاد مصلایی
اساتید خوبی هستند و خودشون رو اثبات کردنداساتیدی مثل فراهانی هم تو روزای عادی و کنکور های عادی خوب هستند و خیلی طرفدار دارند ولی به نظر من به تغییر ساختار در کنکور بازنده سر جلسه دانش آموز هستش دیگه خودمونیم
عربی
استاد خودم رمضانی بود نهایی نوزده و هفتاد و پنج شدم
ولی الان نیستش فکر کنم
که گزینه بعدی ترابی و واعظی هستندو در آخر حتما فرسا کلاس هارو خیلی ببینید
یا اصن برید تو قسمتی که مشکل دارید ویدیو از اون استاد ببینید که ببینید بعدش اون قسمت و فهمیدین یا نه
چون بعضیا فرست کلاس رو با نقطه قوتشون شروع میکنن که این ممکنه فریبنده باشه
بررسی دقیق فرست کلاس ها باعث میشه که دیگه تحت تاثیر طرفداران تعصبی هیجانی برخی اساتید نباشیم و اونی که باید رو انتخاب کنیمامیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
-
سلام
ریاضیا
تجربیا
f.nalistسلام
برای فیزیک
میلاد ملاکیان امیر میرحسینی
هر دو دانش سنگین آکادمیک در کنکور دارن و تکنیک هاشون توسط بقیه نمیتونه نقد پذیر باشه چون حتی کسی مثل ملاکیان که به سبک حرف آخری طور و با اسلاید و انیمیشن درس میده همه روشاش رو میشه اثبات و توضیح داد
اغلبشون هم بیشتر تکنیک های نظام قدیم رو دوباره احیا کردنعلت اینکه دبیرایی مثل شجاعی رحمانی برادران و... پیشنهاد نمیشه اینا میخوان تشریحی حل کردن رو بهت نفهمیم کنن تا شما بری بالا و بالاتر تا خودتون به تکنیک های مختص خودتون برسید که برای من زجر آور بود چون معتقد بودم میرم سرکلاس که استاد به من چیزی یاد بده اگه قرار باشه خودم برم تیپ تستارو ببینم بزنم بیست تا کتاب حل کنم معلومه خفن میشم و نیازی به استاد نیست
برای شیمی
استاد بهمن بازرگانی
استاد حامد اسماعیلی
استاد آقاجانی
استاد مسعود جعفری
استاد مرادی
و در آخر استاد مصلایی
اساتید خوبی هستند و خودشون رو اثبات کردنداساتیدی مثل فراهانی هم تو روزای عادی و کنکور های عادی خوب هستند و خیلی طرفدار دارند ولی به نظر من به تغییر ساختار در کنکور بازنده سر جلسه دانش آموز هستش دیگه خودمونیم
عربی
استاد خودم رمضانی بود نهایی نوزده و هفتاد و پنج شدم
ولی الان نیستش فکر کنم
که گزینه بعدی ترابی و واعظی هستندو در آخر حتما فرسا کلاس هارو خیلی ببینید
یا اصن برید تو قسمتی که مشکل دارید ویدیو از اون استاد ببینید که ببینید بعدش اون قسمت و فهمیدین یا نه
چون بعضیا فرست کلاس رو با نقطه قوتشون شروع میکنن که این ممکنه فریبنده باشه
بررسی دقیق فرست کلاس ها باعث میشه که دیگه تحت تاثیر طرفداران تعصبی هیجانی برخی اساتید نباشیم و اونی که باید رو انتخاب کنیمامیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
-
______ میرحسینی ماز، براتی کلاسینو، واعظی کلاسینو، آریان حیدری کلاسینو، فراهانی تایتان، مصلایی کلاسینو
-
سلام
سلامم
نمیدونم فیزیک تغییر کرده یا نه
ولی من برای کنکور 403 تماما از فیزیک صفر تا صد استاد یاری استفاده کردم خییلی خیلی راضی بودم
شیمی هم من از استاد بابایی تام لند استفاده کردم. متنفر بودم از شیمی ولی این استاد باعث شد بتونم بهتر با شیمی کنار بیاو و مهم تر از همه... بفهممش
عربی هم من برای نهاییم که 402 بود از صفر تا صد الا استفاده کرده بودم همون استاد که ریش بلندی داره. ولی قطعا دیگه قدیمی شده..