زیست
-
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
-
ماریا سلام
روشش اینه
مرحله ۱ : از فصل اول، یک آزمون جامع میزنی، بعد دقیق تحلیل میکنی(ممکنه بعضی جاها رو حتی متوجه نشی ولی اشکال نداره، به این هم میرسیم)
مرحله ۲ : کتاب رو میخونی و اگر جایی متوجه نشدی از درسنامه یا ویدیو یا اینترنت یا هرچی که دم دستته کمک میگیری(اون قسمتهایی که از آزمون متوجه نشدی هم اینجا میری دنبالش تا یادش بگیری)
مرحلهی ۳ : تستای مربوط به این فصلو از کتاب تستت میزنی
مرحله ۴ : تستایی که زدی رو دقیییق تحلیل میکنی(هم درستها و هم غلطها)
منظورم از تحلیل دقیق اینه که اگه یه هفته یا دو هفته بعد همین تستو گذاشتن جلوت بتونی با دلیل و استدلال و هرچی که الان میخونی، راحت جواب بدی و برای رد کردن هر گزینه یا تاییدش دلیل درست و محکم بیاری
مرحله ۵ : میری فصل بعدی و همین مراحل رو براش اجرا میکنی
مرحله ۶ : به انتهای ماه که رسیدی، یه آزمون جامع از تمام فصلهایی که خوندی از خودت میگیری + تحلیل(تحلیل دقیق)
مثلا اگه رسیدی به انتهای ماه چهارم، آزمونت باید شامل تمام فصولی باشه که این ۴ ماه خوندی نه فقط همون ماه چهارم
مرحله ۷ :وقتی میرسی به یه تعطیلات بزرگ مثل عید یا تابستون یا ... برمیگردی و براساس آزمونهایی که از خودت گرفتی، از فصلهایی که بیشتر نیازه تست میزنی(یا دوباره تستهایی که قبلا زدی رو میزنی یا اگه دیگه اونا رو حفظی، از یه منبع دیگه) +تحلیل(تحلیل دقیق)
مرحله ۸ : وقتی به تابستون قبل دوازدهم میرسی، از شهریور فصول دوازدهم رو شروع میکنی به همون ترتیب مراحل اولی که گفتم
مرحله ۹: تا قبل عید دوازدهم سعی کن دوازدهم رو تموم کنی
مرحله ۱۰: تو عید دوازدهم دوباره مرور فصولی که بیشتر نیازه
مرحله ۱۱: تا روز کنکور آزمون جامعهای مختلف رو بزن + تحلیل(تحلیل دقیق)
مرحله ۱۲: از آخرای اردیبهشت هم کمکم امتحان نهاییهای سالای قبل رو تمرین کن به علاوه هر نمونه سوال تشریحی دیگه ک تونستی پیدا کنیسعی کن زیاد فشار نیاری به خودت
نگو من باید فلان قدر تست بزنم یا تمام فلان کتابو بخونم یا ...
یه برنامهی معقول با حجم منطقی که در توانت هست و مطمئنی میتونی انجامش بدی رو شروع کن...بعد اگر تهش وقت اضافه اومد، بهش اضافه کن
مثلا اگه فلان فصل زیست، ۴۰۰تا تست داره، نگو من باید تا ۱۰ روز آینده همهشو بزنم، روزی ۴۰ تست که بزنم تموم میشه و ...اینم در نظر بگیر که شاید اصلا یه اتفاقی بیفته یا هرچی، چند روز نرسی که ۴۰ تا تستتو بزنی...در نتیجه علاوه بر اینکه به اون مباحث آخرش نمیرسی، اعتماد به نفس و عزت نفست هم با خاک یکسان میشه و کلی حس بد میاد سراغت و هفتههای بعدی بدتر از این هفتهت میشه...و این سیکل معیوب تا جایی که بگی اصلا من نمیخوام و نمیتونم و ولش کن پیش خواهد رفت...
همین ۴۰۰ تا رو ، مثلا با مضرب ۴ که بزنی، میشه ۱۰۰ تا، پلنت اینه که تو ۱۰ روز این ۱۰۰ تا رو بزنی، پس مثلا روزی ۲۰ تا میزنی...اگه اوضاع خوب پیش بره، در بهترین حالت روز پنجم تموم میکنی و ۵ روز بعدی میتونی اضافهتر تست بزنی و بیشتر کار کنی...اگه هم نشه و یجوری شرایط پیش بره که مجبور شی تا آخر ۱۰ روز همین ۱۰۰ تا رو بزنی، بازم عالیه، برنامت اجرا شده، عزت نفست حفظ شده، برای شروع فصل بعدی هم این موضوع که فصل قبلی رو خوب جمع نکردم رو مخت نخواهد بود
اون تستهایی که با مضرب از روشون پریدی رو بعداها اگه لازم باشه تو مرور و جمعبندیات میتونی بیای سراغشون و اصلا نگرانشون نباش
و همین دیگه...