تجربی ها بهم جواب بدن
-
سلام من دهمم و تجربی هستم
میخوام شروع کنم به خوندم با آلا
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . -
-
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .ستاره آسمانی
سلام
امیدوارم خوب باشید
درباره اساتید جدید آلاء حقیقتا اطلاعات کافی ندارم که بتونم راهنمایی کنم.
درباره آزمون، میتونین یکی از آزمون های قلم چی یا ماز رو انتخاب کنید و با برنامه راهبردی اون پیش برید.
و اینکه نیاز به چندتایی کتاب کمک درسی برای تست زنی در چهار درس اختصاصیتون دارید.
سوالتون خیلی کلی هست. سوالتون رو با جزئیات بیشتر بپرسید تا بتونیم راهنماییتون کنیم و به این هم توجه کنید که هدفتون از ورود به تورنمنت کنکور چیه؟
موفق باشید -
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .ستاره آسمانی در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
سلام سلام
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میدادهبنظر من برای فیزیک استاد یاری خیلی خوبن.. البته نمیدونم فیلماش الان قدیمی محسوب میشن یا نه ولی مخصوصا یازدهم و دوازدهمش فوق العادست.. دهمشم خوب بود یکم قدیمی بود فقط. من کنکورمو با فیلمای صفر تا صد استاد یاری جمع کرده بودم
استاد موقاری هم خوب بودن (البته نه برای درصد فوق العاده بالا. برای درصد خوب) ولی الان فیلماش قدیمیه فکر کنم
بهتره خودت حسابی تو سایت بگردی از هر استاد یه قسمت فیلم رو ببینی و بفهمی با کدوم بیشتر ارتباط میگیری
چون احتمالا فیلمای جدید با استادای جدید به سایت اضافه شدهو اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
من خودم دهم تا دوازدهم گزینه 2 میدادم، پشت کنکورم قلمچی
از قلمچی با وجود همه تقلباش و ... راضی تر بودم.. بیشتر جو کنکور رو داشت
ولی در کل کیفیت ماز بالاتره (هر چند حضوری نداره فکر کنم)
اگر جنبه آزمون انلاین رو داری، ماز گزینه بهتریه.. اگه نه که یه آزمون حضوری برو تا سطحت بهتر سنجیده بشه -
ستاره آسمانی در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
سلام سلام
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میدادهبنظر من برای فیزیک استاد یاری خیلی خوبن.. البته نمیدونم فیلماش الان قدیمی محسوب میشن یا نه ولی مخصوصا یازدهم و دوازدهمش فوق العادست.. دهمشم خوب بود یکم قدیمی بود فقط. من کنکورمو با فیلمای صفر تا صد استاد یاری جمع کرده بودم
استاد موقاری هم خوب بودن (البته نه برای درصد فوق العاده بالا. برای درصد خوب) ولی الان فیلماش قدیمیه فکر کنم
بهتره خودت حسابی تو سایت بگردی از هر استاد یه قسمت فیلم رو ببینی و بفهمی با کدوم بیشتر ارتباط میگیری
چون احتمالا فیلمای جدید با استادای جدید به سایت اضافه شدهو اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
من خودم دهم تا دوازدهم گزینه 2 میدادم، پشت کنکورم قلمچی
از قلمچی با وجود همه تقلباش و ... راضی تر بودم.. بیشتر جو کنکور رو داشت
ولی در کل کیفیت ماز بالاتره (هر چند حضوری نداره فکر کنم)
اگر جنبه آزمون انلاین رو داری، ماز گزینه بهتریه.. اگه نه که یه آزمون حضوری برو تا سطحت بهتر سنجیده بشهMichael Vey در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
هر چند حضوری نداره فکر کنم
سلام
جدیدا مثل اینکه ماز آزمون حضوری هم داره -
Michael Vey در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
هر چند حضوری نداره فکر کنم
سلام
جدیدا مثل اینکه ماز آزمون حضوری هم دارهReza-H سلام علیکم
پس عالیی -
از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .ستاره آسمانی
سلام وقت شما بخیر
همین اول کار بگم که روی یک موسسه گیر نده استادای بهتری جاهای دیگه هم هستن ... من گزینه های خوب رو بدون تفکیک موسسه میگم خودت انتخاب کن . ( اونایی که پر رنگ میکنم اوناییه که خیلی دیگه قبولشون دارم )
زیست » موقاری - فرهمند - حنیف عظیمی
شیمی » فراهانی - هادیان فرد - پویان نظر آلا
فیزیک » طلوعی راه ابریشم آلا - قلعه شاخانی - براتی - حسینی - یاری
ریاضی » ثابتی راه ابریشم آلا - کرمیمنابع ؟!
برای شیمی بهمن بازرگان طولانی و جامع ( بدرد اینکه دهمی خیلی میخوره - خیلی سبز ( سطح ضعیف ولی مناسب برای سطح مبتدی ) - آیکیو ( سطح قوی مناسب افراد قوی )
زیست » سطح ضعیف ( پینوکیو و خیلی سبز ) برای تو اینارو پیشنهاد میدم که دستت بیاد زیست خوندن - سال دواردهمت آیکیو بزن ( یا نردبام که سطح بالایی داره )
برای فیزیک » سطح بالا قطعا آیکیو سطح پایین هم خیلی سبز ( کلی تست کنکور و قلمچی داره )
ریاضی » سمت مهر و ماه و آبی قلمچی نرو اصلا خوب نیست بنظرم - معمولا اساتید آیکیو پیشنهاد میدن خودمم قبولش دارم -
ستاره آسمانی
سلام وقت شما بخیر
همین اول کار بگم که روی یک موسسه گیر نده استادای بهتری جاهای دیگه هم هستن ... من گزینه های خوب رو بدون تفکیک موسسه میگم خودت انتخاب کن . ( اونایی که پر رنگ میکنم اوناییه که خیلی دیگه قبولشون دارم )
ریاضی » ثابتی راه ابریشم آلا - کرمیمنابع ؟!
برای شیمی بهمن بازرگان طولانی و جامع ( بدرد اینکه دهمی خیلی میخوره - خیلی سبز ( سطح ضعیف ولی مناسب برای سطح مبتدی ) - آیکیو ( سطح قوی مناسب افراد قوی )
زیست » سطح ضعیف ( پینوکیو و خیلی سبز ) برای تو اینارو پیشنهاد میدم که دستت بیاد زیست خوندن - سال دواردهمت آیکیو بزن ( یا نردبام که سطح بالایی داره )
برای فیزیک » سطح بالا قطعا آیکیو سطح پایین هم خیلی سبز ( کلی تست کنکور و قلمچی داره )
ریاضی » سمت مهر و ماه و آبی قلمچی نرو اصلا خوب نیست بنظرم - معمولا اساتید آیکیو پیشنهاد میدن خودمم قبولش دارم_ Reza _ در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
ریاضی » ثابتی راه ابریشم آلا - کرمیریاضی وقتی کنکوری شد ملاک پور اصلا یه چیزیه ولی :>>>
شیمی هم به جای پویان نظر، استاد بابایی خیلی بهتره.. با پویان نظر هر کسی ارتباط نمیگیره -
_ Reza _ در تجربی ها بهم جواب بدن گفته است:
ریاضی » ثابتی راه ابریشم آلا - کرمیریاضی وقتی کنکوری شد ملاک پور اصلا یه چیزیه ولی :>>>
شیمی هم به جای پویان نظر، استاد بابایی خیلی بهتره.. با پویان نظر هر کسی ارتباط نمیگیرهMichael Vey اره اونم خوبه یادم رفت بگم مرسی ک گفتی
پویان نظر واسه من فوق العاده بود راه ابریشمش از آلا کسی به اندازه اون خفن نیست بنظرم خیلیم طرفدار داره
-
سلام وقتتون بخیر
من خودم از فیلم های آلا بیشتر زیست و فیزیک با استاد موقاری و استاد یاری رو می دیدم. ریاضی هم با استاد ثابتی بود. از فیلم های رایگان استفاده کردم و دوره ها رو نخریدم. با توجه به اینکه مدرسه میرفتم نگاهم به ویدیوها بیشتر جنبه آموزشی داشت مثلا جاهایی که ایراد داشتم یا لنگ میزدم رو میدیدم و واقعا هم مفید بود.