کتاب تست برای ریاضی و فیزیک کنکور تجربی
-
بهترین منبع کنکور برای ریاضی و فیزیک جامع بهم بگید از روی تجربه بقیه نگید اگه واقعا استفاده کردید ونتیجه گرفتید بگید
-
بهترین منبع کنکور برای ریاضی و فیزیک جامع بهم بگید از روی تجربه بقیه نگید اگه واقعا استفاده کردید ونتیجه گرفتید بگید
سلام وقت بخیر .
من فیزیک نشر الگو کار کردم راضی بودم -
سلام وقت بخیر .
من فیزیک نشر الگو کار کردم راضی بودم1111 نظرتون درموردش چیه؟تو آزمون های آزمایشی یا کنکور چه درصدی میارید با نشرالگو میانیگن؟من حدودا برای فیزیک 70درصد کنکور منبع میخوام
-
1111 نظرتون درموردش چیه؟تو آزمون های آزمایشی یا کنکور چه درصدی میارید با نشرالگو میانیگن؟من حدودا برای فیزیک 70درصد کنکور منبع میخوام
در کتاب تست برای ریاضی و فیزیک کنکور تجربی گفته است:
@1111تو آزمون های آزمایشی یا کنکور چه درصدی میارید با نشرالگو میانیگن؟من حدودا برای فیزیک 70درصد کنکور منبع میخوام
-
1111 نظرتون درموردش چیه؟تو آزمون های آزمایشی یا کنکور چه درصدی میارید با نشرالگو میانیگن؟من حدودا برای فیزیک 70درصد کنکور منبع میخوام
در کتاب تست برای ریاضی و فیزیک کنکور تجربی گفته است:
1111 تو آزمون های آزمایشی یا کنکور چه درصدی میارید با نشرالگو میانیگن؟من حدودا برای فیزیک 70درصد کنکور منبع میخوام
-
این پست پاک شده! -
متفاوته نمیشه یه درصد ثابت گفت به خود شخص خیلی بستگی داره
-
zari._.oxw کتابای آبی نشرالگو خیلی خوبن منتها اگه جامع میخوای موج آزمونش
تو قلمچی خیلی جوابه درصدتو میاره بالا
سوالاشم چنتا با کنکور سراسری شبیه بود
من خودم چاپ ۹۷ کتاب رو داشتم اما تو کنکور ۴۰۲ تست مشابهش رو دیدم