درسی
-
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم
وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه
سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم -
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم
وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه
سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم0850b52f2c21fa [audio/ncxO4yM2K6b8bCqk8KwHvtwk.aac]
-
خیلی ممنونم
یه سوال دیگه که داشتم من هر درس و که کار میکنم با تست و مرور روی درس قبل و تست از درسای قبل و خواندن درس جدید رو هم رفته ۲ الی ۳ ساعت وقت میگیره و هدفم میشه که پارت مطالعاتیم و تموم کنم ولی دلم می خواد یه روتین مثل زبان و عربی و فنون بزارم برای خودم ولی وقت نمی کنم چطوری میشه روتین و وارد برنامه ام کنم -
خیلی ممنونم
یه سوال دیگه که داشتم من هر درس و که کار میکنم با تست و مرور روی درس قبل و تست از درسای قبل و خواندن درس جدید رو هم رفته ۲ الی ۳ ساعت وقت میگیره و هدفم میشه که پارت مطالعاتیم و تموم کنم ولی دلم می خواد یه روتین مثل زبان و عربی و فنون بزارم برای خودم ولی وقت نمی کنم چطوری میشه روتین و وارد برنامه ام کنمسلام و وقت بخیر
میتونید درس هاتون رو بنویسید روی کاغذ و بر اساس اهمیت به هر کدوم یه درصدی بدید که مجموع همه ی دروستون باید ۱۰۰ درصد بشه و بعد مشخص کنید که در طی روز چند ساعت می خواید درس بخونید و اون درصد ها رو داخل ساعت مطالعه ضرب کنید تا تایم دقیقش به دست بیاد
مثلا شما می خواید در کل روز ۱۰ ساعت درس بخونید
و اهمیت درس ریاضی ۲۵ درصد هست براتون
حالا ۲۵ درصد ضربدر ۱۰ ساعت میشه ۲.۵ ساعت
این طوری همه ی دروس رو میتونید روتین پیدا کنید با تایم دقیق