مسئله های این چنینی
-
Hg L 0 سلام برای این تیپ مسائل یه فرمول وجود داره که بهش میگن معادلهی همکاری.
اینجوریه:
برای اینکه بتونید این فرمول رو بهتر درک کنید: فرض کنید دو تا کارگر میخوان یک دیوار رو رنگ بزنن. کارگر اول این کار رو در شش روز انجام میده پس یعنی هر روز چقدر از دیوار رو رنگ میزنه؟ ۱/۶. کارگر دوم هم توی سه روز میتونه این کار رو انجام بده پس یعنی هر روز چقدر از دیوار رو رنگ میکنه؟ ۱/۳. حالا اگه این دو تا بخوان با هم همکاری کنن، طبق معادلهی همکاری باید اون مقدار از دیوار رو که هر دو کارگر در یک روز میتونن رنگ کنن رو باهم جمع کنی تا ببینی اگه هردوشون با هم همکاری داشته باشن این کار چند روز طول میکشه. -
این روزا که تو این حالتم انرژیم خیلی زود تموم میشه
واقعا خستم الان...
ولی خب
شاید چاشنی عمومی اونم زبان با هایلایترای پاستلی انتخاب بدی نباشه -
Hg L 0 سلام برای این تیپ مسائل یه فرمول وجود داره که بهش میگن معادلهی همکاری.
اینجوریه:
برای اینکه بتونید این فرمول رو بهتر درک کنید: فرض کنید دو تا کارگر میخوان یک دیوار رو رنگ بزنن. کارگر اول این کار رو در شش روز انجام میده پس یعنی هر روز چقدر از دیوار رو رنگ میزنه؟ ۱/۶. کارگر دوم هم توی سه روز میتونه این کار رو انجام بده پس یعنی هر روز چقدر از دیوار رو رنگ میکنه؟ ۱/۳. حالا اگه این دو تا بخوان با هم همکاری کنن، طبق معادلهی همکاری باید اون مقدار از دیوار رو که هر دو کارگر در یک روز میتونن رنگ کنن رو باهم جمع کنی تا ببینی اگه هردوشون با هم همکاری داشته باشن این کار چند روز طول میکشه.E.B.BUTTERFLY
میدونین استاد حل کردن واسم فرمول قابل فهمه
اما تو مسئله ی دوم یعنی همینی که فرستادم یه مقدار گیجم کرد
متوجه شدم مرسییی -
E.B.BUTTERFLY
میدونین استاد حل کردن واسم فرمول قابل فهمه
اما تو مسئله ی دوم یعنی همینی که فرستادم یه مقدار گیجم کرد
متوجه شدم مرسیییHg L 0 خواهش میکنم عزیزم
️
میخوای مسئله دوم رو توضیح بدم اگر گیج کننده هست؟ -
Hg L 0 خواهش میکنم عزیزم
️
میخوای مسئله دوم رو توضیح بدم اگر گیج کننده هست؟E.B.BUTTERFLY نه متوجه شدم مرسی🤍