شاید یه قسمت پایین تر بود...
-
سلام
با هیچ قسمتی از حل سوال مشکلی ندارم و متوجه فرایند حل هستم
فقط یه سوال دارم اونم این که
اومده تابعf رو کلا بزرگ تر از تابعg گرفته
درصورتی که داخل صورت سوال گفته شده
بازه ی مدنظر بزرگ ترین بازه ای هست که f بالای g قراره داره
این یعنی کلا f همیشه بالا تر از g قراره داره یا ممکنه زیرش هم بیاد و کوچیک تر باشه؟
چون اگه بخواد کوچیک تر باشه تو بعضی قسمتا دیگه نمیشه خیلی راحت بگیم f از g بزرگ تره...
دوازدهم ریاضیا تجربیا -
سلام
این یعنی کلا f همیشه بالا تر از g قراره داره یا ممکنه زیرش هم بیاد و کوچیک تر باشه؟
چون اگه بخواد کوچیک تر باشه تو بعضی قسمتا دیگه نمیشه خیلی راحت بگیم f از g بزرگ تره...
دوازدهم ریاضیا تجربیاHg L 0
سلام صبحت بخیر
درست میگین شاید یه قسمتی تابع f پایین تر از g باشه
ولی چیزی که مدنظر سوال هست بازه ای که f بالای g باشه
و خب ما نامعادله ای که باید فرض در نظر بگیریم اینه که f بالا تر از g هستش و اون بازه هایی رو پیدا کنیم که توی این نامعادله صدق میکنه و حتما f بالاتر از g و بزرگترین بازه اش میشه همونی که سوال گفته
اگر مثلا سوال بیاد بگه بازه ای که مثلا g بزرگتر از f هست باز نامعادله ی فرض ما میشه اون
یعنی ما با این نامعادله مشخص نمیکنیم که آیا f از g کلا بزرگتره یا بالعکس
فقط شرط و فرضی که سوال گفته رو در نظر می.گیریم و دنبال یه بازه ی مشخص میگردیم -
Hg L 0
سلام صبحت بخیر
درست میگین شاید یه قسمتی تابع f پایین تر از g باشه
ولی چیزی که مدنظر سوال هست بازه ای که f بالای g باشه
و خب ما نامعادله ای که باید فرض در نظر بگیریم اینه که f بالا تر از g هستش و اون بازه هایی رو پیدا کنیم که توی این نامعادله صدق میکنه و حتما f بالاتر از g و بزرگترین بازه اش میشه همونی که سوال گفته
اگر مثلا سوال بیاد بگه بازه ای که مثلا g بزرگتر از f هست باز نامعادله ی فرض ما میشه اون
یعنی ما با این نامعادله مشخص نمیکنیم که آیا f از g کلا بزرگتره یا بالعکس
فقط شرط و فرضی که سوال گفته رو در نظر می.گیریم و دنبال یه بازه ی مشخص میگردیم -
سلام
دوازدهم ریاضیا تجربیا -
سلام
دوازدهم ریاضیا تجربیاf رو بزرگتر از g قرار دادید تا بفهمید به ازای کدوم xها نمودار f بالای g هست.
نامعادله رو حل کردید رسیدید به xهای بین 3 و 7پس برای xهای بین 3 و 7 نمودار f بالای g هست.
برای بقیه x ها f زیر یا منطبق بر g میشه. مثلا در x=0 میبینید که f زیر g قرار داره.
-
f رو بزرگتر از g قرار دادید تا بفهمید به ازای کدوم xها نمودار f بالای g هست.
نامعادله رو حل کردید رسیدید به xهای بین 3 و 7پس برای xهای بین 3 و 7 نمودار f بالای g هست.
برای بقیه x ها f زیر یا منطبق بر g میشه. مثلا در x=0 میبینید که f زیر g قرار داره.