زبان آلمانی
-
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم
کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارمidioteque در زبان آلمانی گفته است:
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم
کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارمHallo😃guten abend
من 3 تا دوره تو فرادرس دارم فقط
واس من مفید بوده
البته من قصد آزمون ندارم و از علاقه خوندم -
idioteque در زبان آلمانی گفته است:
کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارمHallo😃guten abend
من 3 تا دوره تو فرادرس دارم فقط
واس من مفید بوده
البته من قصد آزمون ندارم و از علاقه خوندم -
Succinate
Hallo, vielen dank
امتحانش میکنم حتماًBitte schön

من این سه تا دارم -
Succinate واقعا کمک کننده بود مچکرم
عیبی نداره اگه سوالی برام پیش اومد مزاحمتون بشم؟قربانت عزیزم کاری نکردم
من تو یوتوب هم یه چنل داشتم خوب بود حتی اگر کلاس حضوری بری یه پبش زمینه بهت میده
یه چنلم خوبم تو تلگرام داشتم🚶♀️
مراحمی چه حرفیه
حتما خوشحال میشم🌸فقط سطح خودم تازگی a2 اینا میخواد بشه🫣به اون صورت رو زبان تسلط ندارم -
Succinate واقعا کمک کننده بود مچکرم
عیبی نداره اگه سوالی برام پیش اومد مزاحمتون بشم؟قربانت عزیزم کاری نکردم
من تو یوتوب هم یه چنل داشتم خوب بود حتی اگر کلاس حضوری بری یه پبش زمینه بهت میده
یه چنلم خوبم تو تلگرام داشتم🚶♀️
مراحمی چه حرفیه
حتما خوشحال میشم🌸فقط سطح خودم تازگی a2 اینا میخواد بشه🫣به اون صورت رو زبان تسلط ندارم