نیاز به کمک!!
-
دوستان من ی کارگر ام که با وجود علاقه به درس بخاطر شرایط مالی خانواده مجبور به ترک تحصیل و کارگری شده ، اما یک امتحان نهایی ریاضی ۱۲ ام تجربی رو افتادم و برای دریافت دیپلم باید اون رو پاس کنم.
متاسفانه زمانی که دارم خیلی کمه و سطحم صفر هست**
شاید ۲_۴ ساعت روزانه و البته جمعه ها تعطیل هستم ، تاریخ امتحانات مشخص نیست اما احتمالا وسط های خرداد ماه باشه.خواهش میکنم بگید چه دوره ای رو ببینم که حداقل ۱۰ نمره رو بگیرم ، میتونم از کانال ها فیلم های استاد های معروف رو ببینم اما اطلاعی از دوره ها ندارم.
به کمکتون نیاز دارم بگید چطور پاس بشم اگه دیپلم نگیرم بد میشه برام و بابد برم سربازی. -
دوستان من ی کارگر ام که با وجود علاقه به درس بخاطر شرایط مالی خانواده مجبور به ترک تحصیل و کارگری شده ، اما یک امتحان نهایی ریاضی ۱۲ ام تجربی رو افتادم و برای دریافت دیپلم باید اون رو پاس کنم.
شاید ۲_۴ ساعت روزانه و البته جمعه ها تعطیل هستم ، تاریخ امتحانات مشخص نیست اما احتمالا وسط های خرداد ماه باشه.خواهش میکنم بگید چه دوره ای رو ببینم که حداقل ۱۰ نمره رو بگیرم ، میتونم از کانال ها فیلم های استاد های معروف رو ببینم اما اطلاعی از دوره ها ندارم.
به کمکتون نیاز دارم بگید چطور پاس بشم اگه دیپلم نگیرم بد میشه برام و بابد برم سربازی.504662a714c08e سلام
داخل گوگل دوره ی امتحان نهایی معین کرمی دوازدهم رو سرچ کنید، داخل آپارات خودشون بارگذاری کردن
امکان دریافت نمره ی حتی ۲۰ رو هم اگر زمان کافی داشته باشین هستش. -
به کمکتون نیاز دارم بگید چطور پاس بشم اگه دیپلم نگیرم بد میشه برام و بابد برم سربازی.