شروع از صفر تستی
-
سلام همگی من پایه یازدهم ریاضی هستم و سال ۱۴۰۶ کنکور دارم ، منطقه ۳ هستم، من امسال و سال دهم فقط تونستم در حد امتحانای مدرسه بخونم، و نتونستم خوب و کامل تست کار کنم چون میترسیدم تو امتحان نهایی یهو تستی بنویسم
تراز های قلمچیم ما بین ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ هست
کتاب تست هم دارم
برای پایه یازدهم کلا قلمچی آبی
دهم ریاضی و فیزیک و هندسه خیلی سبز
یه شیمی جامع نشر الگو هم دارم
تورو خدا کمکم کنید دارم از داخل از بین میرم..نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم..
معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنم -
سلام همگی من پایه یازدهم ریاضی هستم و سال ۱۴۰۶ کنکور دارم ، منطقه ۳ هستم، من امسال و سال دهم فقط تونستم در حد امتحانای مدرسه بخونم، و نتونستم خوب و کامل تست کار کنم چون میترسیدم تو امتحان نهایی یهو تستی بنویسم
کتاب تست هم دارم
تورو خدا کمکم کنید دارم از داخل از بین میرم..نمیدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم..
معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنمسلام وقت بخیر
گفته بودید از درون مشکل دارید پس اول بپردازیم به مطالب درونی و روحی روانی...
ببینید استرس دو مقوله اس
یکی استرس مفید و یکی استرس مضر.
استرس مفید یعنی استرسی که ما رو به حرکت کردن وادار کنه.
مثلا استرس امتحان باعث میشه بلند بشیم بریم درس بخونیم.
اما استرس مضر چیه؟!
استرس مضر استرسی هست که عملکرد ما رو مختل می کنه.
خب چطور جلوشو بگیریم؟!
اول باید استرس مضر رو بشناسیم تا بتونیم جلوشو بگیریم.
استرس جاهایی که دست ما نیست بی خودیه چون کاری از دست ما بر نمیاد.
مثلا استرس شب امتحان خوبه چون باعث میشه درس بخونی اما استرس حین امتحان خوب نیست چون دیگه هر چی می تونستی درس بخونی قبل از رفتن سر جلسه بوده و دیگه کاری از دستت بر نمیاد و باعث حواس پرتی میشه.
خب حالا بیاید شرایط شما رو تحلیل کنیم.
استرس مثبتتون=> به فکر آینده هستید و با اینکه یازدهمی هستید اما این استرس باعث شده از الان بخواید سفت و محکم درس بخونید.
استرس منفیتون=> شما تو سال دهم و یازدهم هر چقدر که میتونستید درس خوندید و الان دیگه کاری در قبال دو سال گذشته نمی تونید بکنید و هنوز سال کنکور رو از دست ندادید و امتحان نهایی هم پیش رو دارید پس استرس داشتن در اینجا منفی هست.حالا که استرس منفی رو شناختیم بیاید درمانش کنیم
درمان یه چیزی میتونه از ضد اون چیز باشه!!
یعنی چی ؟!!
مثلاً
درمان دروغگویی=> صداقت
درمان بد گمانی=> حسن ظن
و ...
حالا ضد استرس چیه؟!
توکل...
به خودتون بگید خدایا من در حد توانم تلاش می کنم و می دونم تو می خوای بهترین نتایج رو برام رقم بزنی منم دستم رو میذارم تو دستت و تلاشمو می کنم و نتیجه با توعه...
خدایا جنگ که دست من نیست...
سال دهم یازدهم که گذشته که دیگه دست من نیست...
امتحان نهایی عقب بیفته یا نیفته دست من نیست...
درس خوندن تو سال کنکور که برام مونده دست من هست پس این وظیفمو انجام میدم و همه چیو میسپارم به تو که همه چی دستته...
کارت رو بکن و کار رو بسپار به کار بلد... -
کتاب تست هم دارم
معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنماما بریم سراغ مباحث بیرونی یعنی مباحث فنی
اول یه نکته رو راست و حسینی بگم و اون اینکه قبول شدن تو رشته ریاضی خیلی راحت تر از تجربی هست.
یعنی کسی که رشته اش ریاضیه اگه سال کنکور خیلی خوب بخونه میتونه رشته خیلی خوبی قبول بشه.
به خصوص حالا که امتحان نهایی ها هم اومده وسط اگه کسی امتحان نهایی خوب خونده باشه و معدل خوبی بگیره میتونه تو کنکور با یه درصد معقولی در دانشگاه و رشته خوب و تاپ قبول بشه و معلمتون راست گفته که با معدل بالا ۱۹ و درصد نرمال میشه دانشگاه تاپ قبول شد اما نکته اینه که قرار نیست کسی به راحتی معدلش بالا ۱۹ بشه!!
پس همون امتحان نهایی ها رو دست کم نگیرید.
و در مورد کتاب تست خدمت شما عارض هستم که هر شخصی با شخص دیگه فرق میکنه و لذا کتاب تست مناسب برا هر شخص متناسب با سطح درسی و روحی اون شخص هست.
و برای همه نمیشه یه نسخه واحد پیچید.
من شما رو نمی شناسم و نمی دونم سطح درسیتون چطوره پس نمی تونم در مورد کتاب تست حرفی بزنم مگر در مورد سختی و آسونیشون -
کتاب تست هم دارم
معلممون میگه اگه نهایی ۱۹ به بالا بشین برین کنکور حتی ۳۰ درصد بزنین رشته تاپ قبولی من نمیدونم حرف کیو باور کنمKiana 5 خیلی استرست زیاده از الان
بعنوان کسی که کنکور ریاضی داده و الان دانشجوعه میگم نگران نباش
هنوز کلیییییی وقت داری
واقعا اینهمه استرس لازم نیست
اروم اروم میری جلو اوکی میشه
معلما چرت و پرت زیاد میگن
معلمای منم وقتی سر کلاس میخوابیدم میگفتن رشته مهندسی خانه های خشتی و گلی قبول میشی
الان دارم تهران میخونم راضیم 😂
کجاها مشکل داری دقیقا بگو کمک کنیم
استرس نداشته زوده
حرف بقیه و معلما گوش نکن