پایه دهم
-
سلام و وقت بخیر
برای پایه دهم و شروع برای کنکور در سایت آلا، با کدام استاد ها شروع کنم؟ -
«سلام وقتتون بخیر 🌸 من امسال وارد پایه دهم رشته تجربی شدم و میخوام از تابستون درست و اصولی شروع کنم. میشه راهنماییم کنید از کدوم درسها و کدوم دورههای آلاء شروع کنم و چه برنامهای داشته باشم؟ ممنونم 🙏🏻💗»
-
«من امسال دهم تجربی میرم برای تابستون از کجا شروع کنم و دقیقاً چه فصلهایی از زیست، شیمی، فیزیک و ریاضی رو بخونم؟»
-
«برای هر درس چه استادی در آلاء رو پیشنهاد میکنید؟»
-
«برای کسی که تازه وارد تجربی شده، اولویت درسها چیه؟»
-
«سلام وقتتون بخیر 🌸 من امسال وارد پایه دهم رشته تجربی شدم و میخوام از تابستون درست و اصولی شروع کنم. میشه راهنماییم کنید از کدوم درسها و کدوم دورههای آلاء شروع کنم و چه برنامهای داشته باشم؟ ممنونم 🙏🏻💗»
pari_85_xi سلام.خسته نباشید.به نظر من از اشتراک الماس ماز استفاده کنید خیلی بهتره.چون خودشون برنامه ریزی دارن برای دهما و کلاس هم دارن و خدمات خیلی کامل تریه بنظرم.
آزمون هم میزارن براتون.یه تحقیق بکنین بازم.
موفق باشید -
pari_85_xi سلام.خسته نباشید.به نظر من از اشتراک الماس ماز استفاده کنید خیلی بهتره.چون خودشون برنامه ریزی دارن برای دهما و کلاس هم دارن و خدمات خیلی کامل تریه بنظرم.
آزمون هم میزارن براتون.یه تحقیق بکنین بازم.
موفق باشید00muzan00 «ممنون از راهنماییتون 🌹 من امسال میرم دهم تجربی و میخوام از تابستون شروع کنم. میشه لطفاً درباره اشتراک الماس ماز دقیقتر راهنماییم کنید؟ هزینهاش چقدره، برنامه مطالعاتی مخصوص دهم تجربی داره، کلاسهای آموزشی شامل چه درسهایی میشه و آزمونهاش از چه زمانی شروع میشن؟ همچنین میخوام بدونم برای کسی که تازه وارد دهم میشه، از نظر شما ارزش خرید داره یا گزینه بهتری هم هست؟»
-
00muzan00 «ممنون از راهنماییتون 🌹 من امسال میرم دهم تجربی و میخوام از تابستون شروع کنم. میشه لطفاً درباره اشتراک الماس ماز دقیقتر راهنماییم کنید؟ هزینهاش چقدره، برنامه مطالعاتی مخصوص دهم تجربی داره، کلاسهای آموزشی شامل چه درسهایی میشه و آزمونهاش از چه زمانی شروع میشن؟ همچنین میخوام بدونم برای کسی که تازه وارد دهم میشه، از نظر شما ارزش خرید داره یا گزینه بهتری هم هست؟»
pari_85_xi خواهش میکنم.اشتراک الماس خوبی ای که داره قیمتش نسبت به موسسه های دیگه خیلی بهتره و همچنین خدماتی هم که میده بیشتر و بهتره.برای آشنایی بیشتر میتونین به خود سایت ماز هم سر بزنین.(https://biomaze.ir/).کلاس داره برای دروس تخصصی و دروس عمومی مهم. به صورت آنلاین برگزار میشن.آزمون هم داره.فقط یه چیزی رو تحقیق کنید که شهرتون نمایندگی رو داره یا نه و اینکه آزمون حضوری برگزار میکنن یا نه.اینا مهمن.آزمون حضوری خیلی مهمه چون شما رو در محیطش قرار میده.معلم های به شدت خوبی هم داره که عالی درس میدن .کلا بخوام بگم بین انتخاب هایی که جلوتونه ماز از همه به صرفه تر و بهتره به نظرم.خوبیش اینه که الان اشتراک الماس رو بگیرین سه سالتون رو پوشش میده و مثل بعضی موسسه های دیگه هر سال جدا پول نمیگیرن.اینش خیلی خوبه.
الان کلاساش شروع شده و برای دهمیای جدید یه سری آزمون برگزار میکنن از مطالب مهم نهم و مطالب دهم برای پیش خوانی.کلاساشون برای هر سه پایه از تابستون شروع میشه.
نمیشه همه چیزاشو گفت چون خیلی زیاده.به نظرم خودتون هم از سایتش هم از بزرگترا و نمایندگیشون تو شهرتون مشورت بگیرین و بعدش هم تصمیمتون رو بگیرین.
از نظر من ماز چون آزموناش در سطح مناسبیه و پاسخنامه خیلی خوبی داره و کلاسای خیلی خوبی داره و خدمات دیگری که داره،باتوجه به قیمتش نسبت به بقیه جاها بهتره.
امیدوارم مفید بوده باشه.باز هم تحقیق بکنین .امیدوارم موفق باشین.همین که از الان به فکر هستین خیلی عالیه.