تیزهوشان
-
لام من یه دختر کلاس هشتمیم و تازه وارد اینجا شدم راستش هدفم معدل بیست و قبولی تیزهوشانه در رشته تجربی ولی خبببب چ عرض کنم بعضی ها میگن نرو تجربی نرو تیزهوشان فلان میشی بهمان میشی ولی اینو میدونم که عقیده دیگران نباید برام مهم باشه هااااااا ولی خب یدفه دلم هررررییی خالی شد که من نباید برم تیزهوشان و اینها و الان ازاونایی که در تیزهوشان دهم قبول شدن خواهش میکنم بیان بهم کمک کنن و منو به عنوان شاگردتتون بدونید و بگید ک چجوری میخوندید چقد وقت میزاشتید چ ازمونایی رو حل میکردید و چه کتابایی رو تهیه میکردید واینهااااا
با تشکرررر مرسی که راهنماییم میکنیدددد ماچ به کلتون -
لام من یه دختر کلاس هشتمیم و تازه وارد اینجا شدم راستش هدفم معدل بیست و قبولی تیزهوشانه در رشته تجربی ولی خبببب چ عرض کنم بعضی ها میگن نرو تجربی نرو تیزهوشان فلان میشی بهمان میشی ولی اینو میدونم که عقیده دیگران نباید برام مهم باشه هااااااا ولی خب یدفه دلم هررررییی خالی شد که من نباید برم تیزهوشان و اینها و الان ازاونایی که در تیزهوشان دهم قبول شدن خواهش میکنم بیان بهم کمک کنن و منو به عنوان شاگردتتون بدونید و بگید ک چجوری میخوندید چقد وقت میزاشتید چ ازمونایی رو حل میکردید و چه کتابایی رو تهیه میکردید واینهااااا
با تشکرررر مرسی که راهنماییم میکنیدددد ماچ به کلتونلام(سلام):)
-
سلام.
مواجهه با دبیرستانهای تیزهوشان، به نسبت شخصیتها متفاوته. خود من مخالف تیزهوشانم چرا که نوجوونی دانشآموز رو میسوزونن و عملا دانشآموز توی مفاهیم و درسهای پیچیده و سنگین غرق میشه.
خیلیها از اونطرف بوم میافتن و از سر لجاجت درس نمیخونن و خیلیها فقط درس رو ادامه میدن.
بهطور معمول تفکیک افراد از این منظر که با خودشون فکر میکنن چون تیزهوشن پس از دانشآموزهای دبیرستانهای دیگه برترن، غرور پوچ و بیهودهای به دانشآموز و جو دبیرستان تزریق میکنه.
اما اگر بدونی چرا داری میری تیزهوشان، چرا در دبیرستان عادی همون ویژگیها رو نخواهی داشت، راه برای تو هموارتره.
برای مثال موقعی که من دبیرستان میرفتم، دبیرهای تیزهوشان و دبیرهای دبیرستان دولتی که من میرفتم بیشترشون مشترک بودن. پس من چیزی توی دبیرستان تیزهوشان عایدم نمیشد جز «برند» و «برچسب» تیزهوشان بودن.
همهٔ اینها بستگی به خودت، نگاه خودت و «چرا»یی ماجرا داره. -
با تشکرررر مرسی که راهنماییم میکنیدددد ماچ به کلتون@fatemeh_128 سلام
والا من خودم از راهنمایی تیزهوشان درس میخوندم
دروغ چرا، بدمم نمیومد
هر چند نشد از دبیرستانش بهره ببرم بخاطر کرونا
اما در مجموع، اگه تیزهوشان شهرتون مثل ما آدمای آشغال و دزد نباشن، خیلی چیز خوبیه...
البته اینم از الان بهت بگم یه مقدار کلا قبولی نهم به دهم سخت تره شنیدم
این به کنار، وقتی هم که قبول شدی در نظر بگیر که احتمالا خیلی قراره اوایل سختی بکشی
چون بقیه بچه هایی که از راهنمایی بودن اونجا، خب بیشتر با جو مدرسه آشنان و این ممکنه اذیت کننده باشه
و بجز این قضیه کلا دبیرستان سخت میشه داستان.. خیلی فررق داره با راهنمایی.. یعنی به عبارتی انگار سختیش برای بقیه بچه های اونجا یه چیز باشه، برای تو دو تا چیزه
با در نظر گرفتن این ها انتخاب کن که میخوای تیزهوشان بری یا نه
بجز تیزهوشان گزینه نمونه دولتی هم هست فکر کنم.. اونم خب خوبه
و اگرم هیچ کدوم نشد بازم غمت نباشه، تیزهوشان و نمونه دولتی مساوی نیست با رتبه عالی کنکور.
خیلیا هستن دولتی خوندن اما رشته های خفن قبول شدن
خیلیا هم هستن تیزهوشان رفتن اما نتونستن قبول بشندر مورد منابع تیزهوشان اطلاعی ندارم به شخصه و فکر نکنم جوابتو اینجا پیدا کنی.. اکثر کاربرای اینجا دیگه حتی کنکوری هم نیستن و دانشجوئن... جه برسه به شما که راهنمایی هستی
موفق باشی💚 -
@fatemeh_128 سلام
والا من خودم از راهنمایی تیزهوشان درس میخوندم
دروغ چرا، بدمم نمیومد
هر چند نشد از دبیرستانش بهره ببرم بخاطر کرونا
اما در مجموع، اگه تیزهوشان شهرتون مثل ما آدمای آشغال و دزد نباشن، خیلی چیز خوبیه...
البته اینم از الان بهت بگم یه مقدار کلا قبولی نهم به دهم سخت تره شنیدم
این به کنار، وقتی هم که قبول شدی در نظر بگیر که احتمالا خیلی قراره اوایل سختی بکشی
چون بقیه بچه هایی که از راهنمایی بودن اونجا، خب بیشتر با جو مدرسه آشنان و این ممکنه اذیت کننده باشه
و بجز این قضیه کلا دبیرستان سخت میشه داستان.. خیلی فررق داره با راهنمایی.. یعنی به عبارتی انگار سختیش برای بقیه بچه های اونجا یه چیز باشه، برای تو دو تا چیزه
با در نظر گرفتن این ها انتخاب کن که میخوای تیزهوشان بری یا نه
بجز تیزهوشان گزینه نمونه دولتی هم هست فکر کنم.. اونم خب خوبه
و اگرم هیچ کدوم نشد بازم غمت نباشه، تیزهوشان و نمونه دولتی مساوی نیست با رتبه عالی کنکور.
خیلیا هستن دولتی خوندن اما رشته های خفن قبول شدن
خیلیا هم هستن تیزهوشان رفتن اما نتونستن قبول بشندر مورد منابع تیزهوشان اطلاعی ندارم به شخصه و فکر نکنم جوابتو اینجا پیدا کنی.. اکثر کاربرای اینجا دیگه حتی کنکوری هم نیستن و دانشجوئن... جه برسه به شما که راهنمایی هستی
موفق باشی💚Michael Vey مرسییییی