قضاتی یا شجاعی🐈⬛help
-
دوپامین خواهش میکنم.اشکال نداره.اصل کار تلاش خود آدمه.استاد یاری هم معلم خوبین.شما تلاشتونو کامل بکنین قطعا به هدفتون میرسین.چون به هر حال تلاشا که پوچ نیستن.یه روزی نتیجه میدن.انشاالله که رتبه یک بشین.
-
سلام من گارانتی راه ابریشم کنکور ۱۴۰۶ خریدم اما تاریخ ویدیو های بارگزاری شده در این دوره برای سال ۱۴۰۴ هستش ، کسی میدونه چه خبره؟؟
-
بچه ها بنظرتون برای کنکور کدومش بهتره؟ فیزیک خیلی قوی نیستم و واقعا به تدریس خوب نیاز دارم که بفهممش
شما با کدوم نتیجه گرفتید؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءدوپامین در قضاتی یا شجاعی🐈⬛help گفته است:
بچه ها بنظرتون برای کنکور کدومش بهتره؟ فیزیک خیلی قوی نیستم و واقعا به تدریس خوب نیاز دارم که بفهممش
دانش-آموزان-آلاءجاست داداشم قضاتی🧘♀️
-
دوپامین در قضاتی یا شجاعی🐈⬛help گفته است:
دانش-آموزان-آلاءجاست داداشم قضاتی🧘♀️
-
کتابای خیلی سبز هم خوبن
کد تخفیف پیدا کردم برو باهاش عشق کن
کد تخفیف : sdf20
تو سایت خیلی سبز خرید کن -
دانش-آموزان-آلاءدوپامین سلام
من خودم الان با شجاعی پیش میرم و تابحال قضاتی رو ندیدم ولی شاید اولش بخاطر حرفاش مدل حرف زدنش اینا فکر کنی نمیفهمی و سخت باشه برات ولی مطالب رو جوری توضیح میده که ادم یادش میمونه مثلا چگالی رو قشنگ تیپ بندی کرد خودش سر کلاس کلی سوال حل میکنه در کل بنظرم شجاعی -
دوپامین سلام
من خودم الان با شجاعی پیش میرم و تابحال قضاتی رو ندیدم ولی شاید اولش بخاطر حرفاش مدل حرف زدنش اینا فکر کنی نمیفهمی و سخت باشه برات ولی مطالب رو جوری توضیح میده که ادم یادش میمونه مثلا چگالی رو قشنگ تیپ بندی کرد خودش سر کلاس کلی سوال حل میکنه در کل بنظرم شجاعی