Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تغییر رشته پایه یازدهم
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

تغییر رشته پایه یازدهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
28 دیدگاه‌ها 4 کاربران 1.4k بازدیدها 3 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ا آفلاین
    ا آفلاین
    السا
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط السا انجام شده

سلام من دانش آموز رشته ریاضی پایه یازدهم هستم و قصد تغییر رشته دارم ولی میگن نمیشه اگر ممکنه راهنماییم کنید.میخوام برم تجربی یا حداقل بتونم کنکورشو بدم

gollnarG 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • yas-itsY آفلاین
      yas-itsY آفلاین
      yas-its
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

یه سال دیر به این نتیجه رسیدی که تجربی رو دوس داری! دهم راحت میشه.. تحقیق میکنم نتیجشو بهت میگم . موفق

فان مع العسر یسری * ان مع العسر یسری .Certainly after difficulty; it is easy
      ..::راننده لوکوموتیو زندگیت باش نه مسافرش::..

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • ا آفلاین
        ا آفلاین
        السا
        دانش آموزان آلاء

کاملا درست میگید ولی خب ممکنه بعضی ها هم مثل من دیرتر علایقشونو بشناسن و بتونن درست تصمیم بگیرن اونوخ باید تا اخر عمر بسوزن؟:disappointed_but_relieved_face: :sleepy_face:

J 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ا السا

کاملا درست میگید ولی خب ممکنه بعضی ها هم مثل من دیرتر علایقشونو بشناسن و بتونن درست تصمیم بگیرن اونوخ باید تا اخر عمر بسوزن؟:disappointed_but_relieved_face: :sleepy_face:

J آفلاین
          J آفلاین
          joy

السا در تغییر رشته پایه یازدهم گفته است:

:/ تا سن 15 و 16 سالگی نمیدونید که علاقه تون چیه؟
          به قول دارند هاردی در کتابش :
          بر خی ها میگند ما نمیدونم به چی علاقه داریم
          و من بهشون میگم مطمئنی خوب گشتی؟ زیر بالش و پشتی؟ زیر تخت خواب؟ زیر مبل؟ همه جا رو گشتی؟
          یخچال رو چی؟ شاید اونجا گذاشته باشی :/
          بابا علاقه پیدا کردنی نیست که !!! علاقه از همون اول همراهتونه : /

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • ا آفلاین
            ا آفلاین
            السا
            دانش آموزان آلاء

این یه واقعیته که انسان18 سالگی به بلوغ کامل فکری میرسه و قدرت تصمیم گیریش بهتر هست اینکه میگید علاقه از همون اول همراهتونه شاید در بعضی مواقع صدق کنه ولی وقتی شناخت کافی رو یه موضوع نداشته باشی نمیتونی بفهمی بهش علاقه مند هستی یانه و زمانی بهتر علاقه و استعدادتو میشناسی که کاملا اشنا بشی با اون شاخه و اگر چنین چیزی نبودقانون به این صورت نبود که همه جای دنیا تا دیپلم تغییر رشته انجام میشه

J 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • J joy

:/ تا سن 15 و 16 سالگی نمیدونید که علاقه تون چیه؟
              به قول دارند هاردی در کتابش :
              بر خی ها میگند ما نمیدونم به چی علاقه داریم
              و من بهشون میگم مطمئنی خوب گشتی؟ زیر بالش و پشتی؟ زیر تخت خواب؟ زیر مبل؟ همه جا رو گشتی؟
              یخچال رو چی؟ شاید اونجا گذاشته باشی :/
              بابا علاقه پیدا کردنی نیست که !!! علاقه از همون اول همراهتونه : /

ا آفلاین
              ا آفلاین
              السا
              دانش آموزان آلاء

joy
              این یه واقعیته که انسان18 سالگی به بلوغ کامل فکری میرسه و قدرت تصمیم گیریش بهتر هست اینکه میگید علاقه از همون اول همراهتونه شاید در بعضی مواقع صدق کنه ولی وقتی شناخت کافی رو یه موضوع نداشته باشی نمیتونی بفهمی بهش علاقه مند هستی یانه و زمانی بهتر علاقه و استعدادتو میشناسی که کاملا اشنا بشی با اون شاخه و اگر چنین چیزی نبودقانون به این صورت نبود که همه جای دنیا تا دیپلم تغییر رشته انجام میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ا السا

J آفلاین
                J آفلاین
                joy

ولی به نظر من اون تغییر رشته به خاطر دو چیز هست
                رفتن به رشته اسون تر
                رفتن به علاقه واقعی
                و شاید موقع انتخاب رشته تحت فشار جامعه یا خانواده یه رشته دیگه رو برداشته ولی بعدش دیده که واقعا هییچ علاقه ای نداره

ولی من هنوزم میگم
                از اول باهاتون
                یه راهکارش اینه
                شمال 15 سال بعد خودتون رو در چه شغل و جایگاهی می بینید؟؟ همون هست علاقه تون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • ا آفلاین
                  ا آفلاین
                  السا
                  دانش آموزان آلاء

راستش سال نهم از دانش اموزان یه تست میگیرند که باید بر اساس ااون الویت ها انتخاب رشته کنن و تو نظام جدید در این باره خیلی سخت گیری ها بیشتر بود و الویت اول من رشته ریاضی بود در حالیکه من علاقه به درس ریاضی دارم ولی رشته های دانشگاهی اونو دوس ندارم و دقسقا علت تغییر رشتم پیدا کردن علاقه واقعیمه...

J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • ا السا

راستش سال نهم از دانش اموزان یه تست میگیرند که باید بر اساس ااون الویت ها انتخاب رشته کنن و تو نظام جدید در این باره خیلی سخت گیری ها بیشتر بود و الویت اول من رشته ریاضی بود در حالیکه من علاقه به درس ریاضی دارم ولی رشته های دانشگاهی اونو دوس ندارم و دقسقا علت تغییر رشتم پیدا کردن علاقه واقعیمه...

J آفلاین
                    J آفلاین
                    joy

السا
                    عالیه که
                    براتون آرزوی موفقیت دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • ا آفلاین
                      ا آفلاین
                      السا
                      دانش آموزان آلاء

این راهی که میگید برای علاقه که معتقدید از اول همراهمونه باز هم اگه یه نفر بخواد خودشو15 سال دیگه تصور کنه و شناخت درست و کافی از همه شغل ها نداشته باشه نمیتونه اینکارو درست انجام بده و این به فاکتوای دیگه ای مثل شناخت خود و... هم برمیگرده بنابراین علاقه حداقل در این مورد شناخته.
                      ممنون فقط امیدورم این قانون هرچی زودتر عوض بشه

J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • ا السا

سلام من دانش آموز رشته ریاضی پایه یازدهم هستم و قصد تغییر رشته دارم ولی میگن نمیشه اگر ممکنه راهنماییم کنید.میخوام برم تجربی یا حداقل بتونم کنکورشو بدم

gollnarG آفلاین
                        gollnarG آفلاین
                        gollnar

السا سلام..خوبی السا جان؟
                        ببین من نمیدونم الآن چرا میخوای تغییر رشته بدی؟...حتی نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد الآن؟
                        ولی....
                        ولی به عنوان کسی که علاقه ش چیزه دیگه ای بود ولی الآن جایِ دیگه ایه بهت میخوام بگم تحتِ هیچ شرایطی کوتاه نیا! حتی اگه مجبور شی تا آخرِ عمرت کلی حرف و طعنه و تیکه و نگاهِ سنگین تحمل کنی!!
                        من کوتاه اومدم،،من تسلیم شدم،،من تحتِ تاثیر حرفای دیگران قرار گرفتم که گفتن شغل برات نیست در آینده و از این جور حرفا...و الآن پشیمونم! خیلیم پشیمونم! الآن مگه اون مدیری که تا یک ماه هر روز منو میکشوند دفتر و باهام صحبت میکرد تا منصرفم کنه هست که ببینه چی میکشم؟؟!! مگه اون همه آدمی که میگفتن بعدا شغل برات پیدا نمیشه الآن جای منن که بدونن چقد سختی میکشم؟! نه! نه! نیستن! الآن فقط منم که روزی هزاربار بی انگیزه میشم و سرزنش میکنم خودمو!! ببین! نه سختیِ راه، نه ترس از قبول نشدن در دانشگاهِ معتبر، نه بیکاری و فقر در آینده و نه هیچ چیزِ دیگه ای نباید تو رو از تصمیم و علاقه ت منصرف کنه!
                        اینو بعدا خیلی خوب میفهمی! خیلی خوب! اینم بدون که آدمی که علاقه شو دنبال میکنه هر روز صبح یه بهونه برا بیداری داره! ولی آدمی که با جبر یه مسیر رو انتخاب کرده،،نه! پس به هر قیمتی شده برو و بِرِس به چیزی که میخوای! نه چیزی که بقیه میخوان!

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • ا السا

این راهی که میگید برای علاقه که معتقدید از اول همراهمونه باز هم اگه یه نفر بخواد خودشو15 سال دیگه تصور کنه و شناخت درست و کافی از همه شغل ها نداشته باشه نمیتونه اینکارو درست انجام بده و این به فاکتوای دیگه ای مثل شناخت خود و... هم برمیگرده بنابراین علاقه حداقل در این مورد شناخته.
                          ممنون فقط امیدورم این قانون هرچی زودتر عوض بشه

J آفلاین
                          J آفلاین
                          joy

السا
                          میدونید من از روی تجربه خودم گفتم
                          من از بد تولد خودم رو پزشک میدیدم و هنوزم همونه شاید به خاطر همینه که اینطوری گفتم!!!
                          و جالبترش اینکه یه زمانی هم که خواستم ببینم واقعا علاقه ام همینه یا نه یکسری رشته ها رو هم بررسی کردم ولی حتی رغبت به خوندن توضیحات اون ها نداشتم

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • gollnarG gollnar

السا سلام..خوبی السا جان؟
                            ببین من نمیدونم الآن چرا میخوای تغییر رشته بدی؟...حتی نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد الآن؟
                            ولی....
                            ولی به عنوان کسی که علاقه ش چیزه دیگه ای بود ولی الآن جایِ دیگه ایه بهت میخوام بگم تحتِ هیچ شرایطی کوتاه نیا! حتی اگه مجبور شی تا آخرِ عمرت کلی حرف و طعنه و تیکه و نگاهِ سنگین تحمل کنی!!
                            من کوتاه اومدم،،من تسلیم شدم،،من تحتِ تاثیر حرفای دیگران قرار گرفتم که گفتن شغل برات نیست در آینده و از این جور حرفا...و الآن پشیمونم! خیلیم پشیمونم! الآن مگه اون مدیری که تا یک ماه هر روز منو میکشوند دفتر و باهام صحبت میکرد تا منصرفم کنه هست که ببینه چی میکشم؟؟!! مگه اون همه آدمی که میگفتن بعدا شغل برات پیدا نمیشه الآن جای منن که بدونن چقد سختی میکشم؟! نه! نه! نیستن! الآن فقط منم که روزی هزاربار بی انگیزه میشم و سرزنش میکنم خودمو!! ببین! نه سختیِ راه، نه ترس از قبول نشدن در دانشگاهِ معتبر، نه بیکاری و فقر در آینده و نه هیچ چیزِ دیگه ای نباید تو رو از تصمیم و علاقه ت منصرف کنه!
                            اینو بعدا خیلی خوب میفهمی! خیلی خوب! اینم بدون که آدمی که علاقه شو دنبال میکنه هر روز صبح یه بهونه برا بیداری داره! ولی آدمی که با جبر یه مسیر رو انتخاب کرده،،نه! پس به هر قیمتی شده برو و بِرِس به چیزی که میخوای! نه چیزی که بقیه میخوان!

ا آفلاین
                            ا آفلاین
                            السا
                            دانش آموزان آلاء

gollnar سلام. خیلی ممنونم که تجربه ارزشمندتونو در اختیارم گذاشتین و من مسمم تر شدم امیدوارم که منم بتونم تغییر رشته بدم چون من برای رسیدن به هدفایی که دوسشون دارم خیلییی میجنگم
                            حتی یبارم به اینکه ممکنه برم تجربی و پزشک نشم فکر نکردم حتی اگه این اتفاقم بیفته افسوس نمیخورم چون کاری که دوس داشتمو انجام دادم تلاشمو کردم و نشده و این خیلی فرق داره با وقتیکه من حتی یکمم تلاش نکردم و پذیرفتم جایی بمونم که علاقه واقعیم نیست.

1
                            • J joy

السا
                              میدونید من از روی تجربه خودم گفتم
                              من از بد تولد خودم رو پزشک میدیدم و هنوزم همونه شاید به خاطر همینه که اینطوری گفتم!!!
                              و جالبترش اینکه یه زمانی هم که خواستم ببینم واقعا علاقه ام همینه یا نه یکسری رشته ها رو هم بررسی کردم ولی حتی رغبت به خوندن توضیحات اون ها نداشتم

ا آفلاین
                              ا آفلاین
                              السا
                              دانش آموزان آلاء

joy درست میگید شاید حرفتون بری خودتون صدق کنه و ضمن احترام به نویسنده ای که این حرفو زده باید بگم که این اصلا یه قانون کلی نیست به هر حال امیدوارم شما هم به هدف و علاقه ای که از کودکی داشتین برسید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • ا السا

gollnar سلام. خیلی ممنونم که تجربه ارزشمندتونو در اختیارم گذاشتین و من مسمم تر شدم امیدوارم که منم بتونم تغییر رشته بدم چون من برای رسیدن به هدفایی که دوسشون دارم خیلییی میجنگم
                                حتی یبارم به اینکه ممکنه برم تجربی و پزشک نشم فکر نکردم حتی اگه این اتفاقم بیفته افسوس نمیخورم چون کاری که دوس داشتمو انجام دادم تلاشمو کردم و نشده و این خیلی فرق داره با وقتیکه من حتی یکمم تلاش نکردم و پذیرفتم جایی بمونم که علاقه واقعیم نیست.

gollnarG آفلاین
                                gollnarG آفلاین
                                gollnar

السا کارِ خوبی میکنی! و دقیقا طبقِ صحبتای خودت بعدا هیچوقت پشیمون نمیشی؛هیچوقت!
                                هر وقت هم ناامید بشی یادت به این میفته که این همون رشته ای بوده که "شخصِ خودت" انتخابش کردی و اونقدر انگیزه میگیری که تقریبا محاله که نرسی به هدفت!
                                دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • gollnarG gollnar

السا کارِ خوبی میکنی! و دقیقا طبقِ صحبتای خودت بعدا هیچوقت پشیمون نمیشی؛هیچوقت!
                                  هر وقت هم ناامید بشی یادت به این میفته که این همون رشته ای بوده که "شخصِ خودت" انتخابش کردی و اونقدر انگیزه میگیری که تقریبا محاله که نرسی به هدفت!
                                  دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

ا آفلاین
                                  ا آفلاین
                                  السا
                                  دانش آموزان آلاء

gollnar بله کاملا درست میگید.فقط برام دعا کنید که این قانون عوض بشه وگرنه اینده منم مثل شما میشه.

J gollnarG 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • ا السا

gollnar بله کاملا درست میگید.فقط برام دعا کنید که این قانون عوض بشه وگرنه اینده منم مثل شما میشه.

J آفلاین
                                    J آفلاین
                                    joy

بحث دعا نیست! دعا میکنیم
                                    ولی همون طور که سال 95 به خاطر اعتراض یه دانش اموز تاثیر معدل رو از قطعی تغییر دادن به مثبت
                                    شما هم فقط با شکایت و به دست قانون میتونید کاری بکنید!!!
                                    ولی فکر کنم بتونید کنکور تجربی رو بدید البته اگه کنکور رو حذف نکنند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • ا السا

gollnarG آفلاین
                                      gollnarG آفلاین
                                      gollnar

السا بله؛ امیدوارم عوض بشه!
                                      راجع به آینده ی خودمم که شما گفتی،،باید بگم گرچه تا اینجا همه چیز بهم تحمیل شد، گرچه توی تصمیماتم تقریبا هیچ دخالتی نداشتم(!)؛ ولی محالِ ممکنه بذارم شرایط همینجوری بمونه!

محالِ ممکن!!

یه برنامه هایی دارم! یه جایی بالاخره میان بُر میزنم و میرم همون سمتی که باید میرفتم!

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ا آفلاین
                                        ا آفلاین
                                        السا
                                        دانش آموزان آلاء

واقعا اینکه تاثیر معدل از قطعی به مثبت تغییر کرد به خاطر اعتراض یه دانش آموز بوده؟ اصلا نمیدونستم خوب شد که بهم اطلاع دادین ولی ممکنه دانش آموز معمولی نباشه چون معمولاا ما دانش /موزا اونقدر قدرت نداریم یا اگرم داریم من نمیدونستم

J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • gollnarG gollnar

السا بله؛ امیدوارم عوض بشه!
                                          راجع به آینده ی خودمم که شما گفتی،،باید بگم گرچه تا اینجا همه چیز بهم تحمیل شد، گرچه توی تصمیماتم تقریبا هیچ دخالتی نداشتم(!)؛ ولی محالِ ممکنه بذارم شرایط همینجوری بمونه!

محالِ ممکن!!

یه برنامه هایی دارم! یه جایی بالاخره میان بُر میزنم و میرم همون سمتی که باید میرفتم!

ا آفلاین
                                          ا آفلاین
                                          السا
                                          دانش آموزان آلاء

gollnar موفق باشید منم حتما اینکار رو میکنم چوم مطمینا الان نکنم در اینده از نو شروع میکنم چه بهتر که الان بتونم

0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه