سوال ساده از پتانسیل عمل
-
دوستان عزیز سلام،
در کتاب در مبحث پتانسیل "آرامش" یک عده "کانال" سدیمی و پتاسیمی معرفی شدند، که بنابر شکل 4-2 این کانالها همیشه باز هستند و دائما رفت و آمد یون از طریق اینها انجام می شود.
در قسمت پتانسیل "عمل" صحبت از یک سری کانالهای "دریچه دار" شده که هم "کانال دریچه دار" سدیمی و هم "کانال دریچه دار" پتاسیمی در حالت آرامش بسته است. در هنگام شروع پتانسیل عمل "کانال دریچه دار" سدیمی باز شده و در قسمت بالای منحنی، هر دو "کانال دریچه دار" بسته است. در هنگام بازگشت، "کانال دریچه دار" سدیمی بسته میشه و "کانال دریچه دار" پتاسیمی بسته است. خب اینها مطالبی هست که در کتاب هست.
که دقت کنیم "کانال دریچه دار" سدیمی و پتاسیمی، هر دو باهم، در دو قسمت بسته هستند. یکی در عمل و دیگری در اوج نمودار.و اما سوال من:
الان هم کانال همیشه باز داریم هم کانال دریچه دار؟پ.ن: بعد از نوشتن دیدم سوالم مسخره تر از اونی بود که بشه پرسید :))) با این حال باز تاپیک رو ایجاد کردم شاید برای بعضی از دوستان هم جالب بود بسط مطالب.
اجازه بدید این سوال رو بپرسم تا چالشی تر بشه:
"در یک نورون، همواره انتقال یونهای سدیم و پتاسیم وجود دارد."
این جمله به نظرتون درسته یا غلط؟ -
دوستان عزیز سلام،
در کتاب در مبحث پتانسیل "آرامش" یک عده "کانال" سدیمی و پتاسیمی معرفی شدند، که بنابر شکل 4-2 این کانالها همیشه باز هستند و دائما رفت و آمد یون از طریق اینها انجام می شود.
در قسمت پتانسیل "عمل" صحبت از یک سری کانالهای "دریچه دار" شده که هم "کانال دریچه دار" سدیمی و هم "کانال دریچه دار" پتاسیمی در حالت آرامش بسته است. در هنگام شروع پتانسیل عمل "کانال دریچه دار" سدیمی باز شده و در قسمت بالای منحنی، هر دو "کانال دریچه دار" بسته است. در هنگام بازگشت، "کانال دریچه دار" سدیمی بسته میشه و "کانال دریچه دار" پتاسیمی بسته است. خب اینها مطالبی هست که در کتاب هست.
که دقت کنیم "کانال دریچه دار" سدیمی و پتاسیمی، هر دو باهم، در دو قسمت بسته هستند. یکی در عمل و دیگری در اوج نمودار.و اما سوال من:
الان هم کانال همیشه باز داریم هم کانال دریچه دار؟پ.ن: بعد از نوشتن دیدم سوالم مسخره تر از اونی بود که بشه پرسید :))) با این حال باز تاپیک رو ایجاد کردم شاید برای بعضی از دوستان هم جالب بود بسط مطالب.
اجازه بدید این سوال رو بپرسم تا چالشی تر بشه:
"در یک نورون، همواره انتقال یونهای سدیم و پتاسیم وجود دارد."
این جمله به نظرتون درسته یا غلط؟VictorKeke
بله همیشه هم انتقال فعال داریم و هم انتشار ... انتقال چون پمپ هیچ وقت تو حالت عادی متوقف نمیشه فقط کم و زیاد میشه فعالیتش ، انتشار هم که از غشا چون همیشه یه شیب غلظت داریم. -
VictorKeke
بله همیشه هم انتقال فعال داریم و هم انتشار ... انتقال چون پمپ هیچ وقت تو حالت عادی متوقف نمیشه فقط کم و زیاد میشه فعالیتش ، انتشار هم که از غشا چون همیشه یه شیب غلظت داریم.شاهین
آری درست میگویی. ممنونیم ای وی -
شاهین
آری درست میگویی. ممنونیم ای ویVictorKeke در سوال ساده از پتانسیل عمل گفته است:
شاهین
آری درست میگویی. ممنونیم ای ویمن پیرهن قهوه ایه هستم
-
VictorKeke در سوال ساده از پتانسیل عمل گفته است:
شاهین
آری درست میگویی. ممنونیم ای ویمن پیرهن قهوه ایه هستم
شاهین
پس من وی میشوم :)))))) -
شاهین