لطفا راهنماییم کنید
-
سلام دوستان عزیزم
من برا شیمی تا الان فقط از فیلمای اقای اقاجانی استفاده کردم و همراه با فیلما جزوات خود ایشون رو میخوندم و در کنارش از هیچ کتاب کمک اموزشی دیگه ایی استفاده نکردم به نظر شما برا جمعبندی یه کتاب جدید بخونم یا اینکه جزوه ایی که خودم نوشتمو بخونم ؟
البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدم -
سلام دوستان عزیزم
من برا شیمی تا الان فقط از فیلمای اقای اقاجانی استفاده کردم و همراه با فیلما جزوات خود ایشون رو میخوندم و در کنارش از هیچ کتاب کمک اموزشی دیگه ایی استفاده نکردم به نظر شما برا جمعبندی یه کتاب جدید بخونم یا اینکه جزوه ایی که خودم نوشتمو بخونم ؟
البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدم@m-bahrami1378 الان دیگه کتاب رو با جزوه ای که نوشتی مرور کن کاملا همه چیزو ساپور میکنه ایشالا به سمت تست های جمع بندی:)
-
@m-bahrami1378 الان دیگه کتاب رو با جزوه ای که نوشتی مرور کن کاملا همه چیزو ساپور میکنه ایشالا به سمت تست های جمع بندی:)
-
من پایه رو مرور میکنم همراه باتست.میشه واسه فیزیک وشیمی کامل مرورش کنم بعد تست بزنم ؟؟ فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
Zahra 2 در لطفا راهنماییم کنید گفته است:
@romisa1234 اگه کامل بخونم بعد هر فصل رو جدا بزنم .اشکالی داره ؟؟یعنی اینطوری خوب نیس؟؟
یادت میره فصلای اول
-
سلام دوستان عزیزم
البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدم@m-bahrami1378 فیلم هاشو کامل نگاه کن و نکاتو یاد بگیر بعد تست کنکور از سال 90تا 96داخل و خارجو بزن و یاد بگیر کامل البته کنکور 93به پایین یکم کتابا فرق داشت
اونارو کامل بزن طبق هر مبحث من برات40رو تضمین میکنم اگه باهوش باشی و سرعت بالا بیشترم میزنی ولی دقت کن که همه همه همه همه نکات آقاجانی و باید بلد باشی و کاربردشو بدونی -
سلام دوستان عزیزم
البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدم@m-bahrami1378 در لطفا راهنماییم کنید گفته است:
سلام دوستان عزیزم
البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدمسلام
بنظرمن بهتره از کتاب فار شیمی استفاده کنید چون تمامی تستاس جمع بندی وآزمون محور هستش و سطح بندی شده که کمک خیلی زیادی میکنه برای امادگی تو کنکورتون.
خود استاد آقاجانی هم تو ویدئوهاشون این کتابو معرفی کرده بودن .
ان شاءالله که موفق باشید