سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
یه سوال درسی
-
[QUOTE=mahsa-jami;16578]منم سوال دارم لیپید ها از درشت مولکولها هستند?کتاب : pr کربوهیدرات وDNA درشت مولکول است گاج نقره ای: لیپید از درشت مولکولها نیست حالا جزوه ی اقای امینی راد :pr کربوهیدرات وDNA و لیپید درشت مولکول اند تو فیلم شونم گفتن سر کلاس لیپید درشت مولکول است اما پلی مر نیست بالاخره لیپید درشت مولکول هست?[/QUOTE]یه لیپید میتونه پلی مر باشه اما درشت مولکول نباشه مثل موم ها....اما برعکس این جمله دست نیس...دوما اینکه لیپیدها هیچکدام درشت مولکول نیستن و تنها یک دسته از لیپیدها پلی مر هست و اون هم موم ها هستن
-
[QUOTE=mahsa-jami;16578]منم سوال دارم لیپید ها از درشت مولکولها هستند?کتاب : pr کربوهیدرات وDNA درشت مولکول است گاج نقره ای: لیپید از درشت مولکولها نیست حالا جزوه ی اقای امینی راد :pr کربوهیدرات وDNA و لیپید درشت مولکول اند تو فیلم شونم گفتن سر کلاس لیپید درشت مولکول است اما پلی مر نیست بالاخره لیپید درشت مولکول هست?[/QUOTE]سلام...یه لیپید میتونه پلی مر باشه اما درشت مولکول نباشه مثل مومها...اما برعکس این جمله درست نیس...همینطور هیچ لیپیدی درشت مولکول نیس و فقط مومها پلی مر هستن
-
سلام . یه سوال داشتم ، اگه میشه جواب بدین :
آیا تمام پروتئین هایی که در سطح عرضی غشا قرار دارند ( در سراسر غشا ) و از نوع گیرنده هستند (یعنی کانالی و پمپی نیستند) ، پروتئین نشانه ای اند؟ -
@inward;17933 said:
سلام . یه سوال داشتم ، اگه میشه جواب بدین :
آیا تمام پروتئین هایی که در سطح عرضی غشا قرار دارند ( در سراسر غشا ) و از نوع گیرنده هستند (یعنی کانالی و پمپی نیستند) ، پروتئین نشانه ای اند؟سلام...باتوجه به اینکه پروتئین های نشانه ای پیام ها را از **بخشی از بدن به بخش دیگر **می رسانند مثل هورمون سکرتین،من فک نمیکنم بتونیم به پروتئین های غشایی بگیم پروتئین نشانه ای ، حداقل توی کتاب به همچین موردی اشاره نشده
-
سلام.ایه یاایها الناس انتم الفقرا الی الله والله هوالغنی الحمیدکدام مرتبه از توحیدو میگه؟و همچنین ایه یات بخلق جدیدتوحید در خالقیته؟اگه هست بگین ک میشه نیازمندی موجودات ب خدا در پیدایش؟ :64:
-
mahdiye;17976 said:
سلام.ایه یاایها الناس انتم الفقرا الی الله والله هوالغنی الحمیدکدام مرتبه از توحیدو میگه؟و همچنین ایه یات بخلق جدیدتوحید در خالقیته؟اگه هست بگین ک میشه نیازمندی موجودات ب خدا در پیدایش؟ :64:
سلام معلم ما در مورد آیه اول گفته که اشاره داره به "نیاز موجودات به خدا در همه جهت خصوصا در هستی و وجود" و در مورد آیه دوم : "موجودات در بقا هم نیازمند خدا هستن"
من فکر می کنم در آیه های این درس به مراتب توحید اشاره نشده چون مراتب توحید در درسهای بعدی مطرح شده. البته این نظر منه -
mahdiye;17976 said:
لطفا سوالتون رو فقط در تاپیک مربوطه مطرح کنید متشکرم.
-
وقتی ترکیبی بررسی کنیم برگردیم از درس 2 ب .توحید توی این ایه رومیخوام بدونم.ممنونم از این ک پاسخگوبودین
1 -
mahdiye;17976 said:
تو كتاب پيام اياتي كه من دارم واسه ايه اول توحيد خالقيت رو ذكر كرده كه اتفاقا سوژه كنكور 92 هنر هم بوده در مورد ايه دوم هم توحيد خالقيت ذكر شده
-
ایا امکان داره از ظرفی که دارای مقداری اب صفر درجه و یخ صفر درجه هست و هیچ تبادل گرمایی با محیط نداره،اب شروع به منجمد شدن بکنه؟یا اینکه دمای تعادل صفر درجه باقی میمونه؟(جوابش رو واسه بررسی یه تست میخام:2: