پروژه 6 قلمچی
-
@zahra_asd
ازمون گزینه ی 1 رو زده
اما
بخش های از مغز مثل پل مغزی و بصل هم قسمت سفید، خاکستری رو احاطه کرده(ص 42 شکل دو،ده)درنتیجه (در اون بخشها)سخت شامه در تماس با جمجه است اون نقاط نه ستون مهره(شکل ص 88 شکل 4،شیش...از فصل هورمونها،قشنگ اینو کشیده)
درنتیجه گزینه ی4 هم غلطه....:confused_face: نه؟
alisoltany تو متن کتابم بود؟
من اصن ب این موضوع تو شکل دقت نکرده بودم.
فک کردم این گزینه فقط نخاع رو میگه. -
@zahra_asd
ازمون گزینه ی 1 رو زده
اما
بخش های از مغز مثل پل مغزی و بصل هم قسمت سفید، خاکستری رو احاطه کرده(ص 42 شکل دو،ده)درنتیجه (در اون بخشها)سخت شامه در تماس با جمجه است اون نقاط نه ستون مهره(شکل ص 88 شکل 4،شیش...از فصل هورمونها،قشنگ اینو کشیده)
درنتیجه گزینه ی4 هم غلطه....:confused_face: نه؟
alisoltany شما سر آزمون این ب ذهنتون رسید؟ :/
الان میفهمم همین چیزایی ک خوندمم دقیق نخوندم.تازه رفتم دیدم تو کتاب :/ -
alisoltany شما سر آزمون این ب ذهنتون رسید؟ :/
الان میفهمم همین چیزایی ک خوندمم دقیق نخوندم.تازه رفتم دیدم تو کتاب :/@zahra_asd
اره،اما خوتون رو ناراحت نکنید چون ظاهرا ب ذهن طراح هم نرسیده -
@zahra_asd
اره،اما خوتون رو ناراحت نکنید چون ظاهرا ب ذهن طراح هم نرسیدهalisoltany ینی این طراح... چی بگم آخه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
پس براشون بفرستین سوالش غلطه.ببینین جوابشو چی میدن. -
سوال بعدیم،سوال 59....با گزینه ی 4
مسبب افزایش فعالیت......به نظرتون غلط نیست
-
سوال بعدیم،سوال 59....با گزینه ی 4
مسبب افزایش فعالیت......به نظرتون غلط نیست
alisoltany
به نظرم غلطه آخه متافاز یک کروموزوما دو کروماتیدی اند پس دو تا مولکول دی ان ای دارن -
alisoltany
به نظرم غلطه آخه متافاز یک کروموزوما دو کروماتیدی اند پس دو تا مولکول دی ان ای دارن@romisa1234
سوال 59 در مورد نورون هاست!!! -
@romisa1234
سوال 59 در مورد نورون هاست!!! -
alisoltany
1و 2 ش که مشکلی نداره منظورتون گزینه 3 هست ؟ -
@romisa1234
نه گزینه 4
خب این ربطی ب افزایش فعالیت گلبول نداره...
چون افزایش فعالیت ماهیچه مسببشه ک توسط پیکریه نه خودمختار،تازه بلکه با گشادشدن رگ تعداد گلبول زیادتر میشه فعالیت نسبت به وقتی رگ حالت عادیه(طی انقباض ماهیچه) کمتر میشه -
@romisa1234
نه گزینه 4
خب این ربطی ب افزایش فعالیت گلبول نداره...
چون افزایش فعالیت ماهیچه مسببشه ک توسط پیکریه نه خودمختار،تازه بلکه با گشادشدن رگ تعداد گلبول زیادتر میشه فعالیت نسبت به وقتی رگ حالت عادیه(طی انقباض ماهیچه) کمتر میشهalisoltany
استدلالتون صحیح نیست البته از نظر من.... -
alisoltany
استدلالتون صحیح نیست البته از نظر من....@romisa1234
چطور؟
اگ میشع بیشتر توضیح بدید -
@romisa1234
چطور؟
اگ میشع بیشتر توضیح بدیدalisoltany
افزایش جریان خون چرا به علت فعالیت بیشتر
هرجا کمبود اکسیژن داشتیم و افزایش کربن دی اکسید رگها گشاد میشدن جریان خون زیاد میشد
پس چون CO2 بیشتره انیدرازکربنیک فعالتره
.
.
.البته ششها استثنا بودن که خارج از بحث ماست -
alisoltany
افزایش جریان خون چرا به علت فعالیت بیشتر
هرجا کمبود اکسیژن داشتیم و افزایش کربن دی اکسید رگها گشاد میشدن جریان خون زیاد میشد
پس چون CO2 بیشتره انیدرازکربنیک فعالتره
.
.
.البته ششها استثنا بودن که خارج از بحث ماست@romisa1234
مسبب افزایش فعالیت انزیم،افزایشco2 سلول ماهیچه ایه،مسبب فعالیت انقباضی اونم نورون حرکتیه پیکریه....اینجا نورون خودمختار مسبب افزایش فعالیت انزیم نیستنظرتون چیه
-
@romisa1234
مسبب افزایش فعالیت انزیم،افزایشco2 سلول ماهیچه ایه،مسبب فعالیت انقباضی اونم نورون حرکتیه پیکریه....اینجا نورون خودمختار مسبب افزایش فعالیت انزیم نیستنظرتون چیه
alisoltany
شما از یه راه دیگه با تست برخورد کردین...که تستو غلط میکنه...این راه غیرمستقیمهالان قبول دارین نورون خودمختار باعث افزایش جریان خون شده ؟ که به طور مستقیم نشان از افزایش CO2 داره
-
alisoltany
شما از یه راه دیگه با تست برخورد کردین...که تستو غلط میکنه...این راه غیرمستقیمهالان قبول دارین نورون خودمختار باعث افزایش جریان خون شده ؟ که به طور مستقیم نشان از افزایش CO2 داره
@romisa1234
حتی اگ نورون خودمختار اینکارو نمیکرد بازم ما افزایش فعالیت داشتیم،درنتیجه این«سبب» یعنی علت نیست،و ب قول خودتون «نشان» از..... -
@romisa1234
حتی اگ نورون خودمختار اینکارو نمیکرد بازم ما افزایش فعالیت داشتیم،درنتیجه این«سبب» یعنی علت نیست،و ب قول خودتون «نشان» از.....alisoltany در پروژه 6 قلمچی گفته است:
@romisa1234
حتی اگ نورون خودمختار اینکارو نمیکرد بازم ما افزایش فعالیت داشتیم،درنتیجه این«سبب» یعنی علت نیست،و ب قول خودتون «نشان» از.....با این موافقم