ادبیات و فیزیک
-
سلام
روز به روز داریم به کنکور نزدیک میشیم ولی هنوز من توی ادبیات و فیزیک موندم
فیزیک رو میدونم که باید چجوری بخونم ولی به خاطر عقب بودنم استرس دارم که نتونم جمع بندیش کنم
ولی این ادبیات به هیچ صراطی مستقیم نیست هرکاری میکنم نمیتونم توی یه برنامه ی مشخص بخونمش شما راهنمایی کنید که چیکار کنم بعضی شبا لغاتشو میخونم بعضی وقتاهم اصلا وقت نمیکنم بخونم
اگه راهکار مفیدی دارید ممنون میشم بهم بگید -
joy خط ویژه رو دارم ولی به نظرم کامل نیست البته اینی که میگم رو از یکی از بچه های انجمن شنیدم
@m-bahrami1378 در ادبیات و فیزیک گفته است:
joy خط ویژه رو دارم ولی به نظرم کامل نیست البته اینی که میگم رو از یکی از بچه های انجمن شنیدم
والا ما رفیق و اینا زیاد داشتیم با همین خط ویژه( به عنوان منبع اصلی) درصد های بالای 70 زدن.و ذاتا این کتاب واقعا معروف هست که کنکور رو خیلی خوب پوشش میده
ثانیا هیچ کتابی کامل نیست!!!(کامل گرا نباشیم)
ثالثا.وقت هم کمه.باید بر حسب وقت تعیین تکلیف کنید نه بر حسب کامل یا ناکامل بودن.اونم بر چه مبنایی . من نمیدونم؟! -
@m-bahrami1378 در ادبیات و فیزیک گفته است:
والا ما رفیق و اینا زیاد داشتیم با همین خط ویژه( به عنوان منبع اصلی) درصد های بالای 70 زدن.و ذاتا این کتاب واقعا معروف هست که کنکور رو خیلی خوب پوشش میده
ثانیا هیچ کتابی کامل نیست!!!(کامل گرا نباشیم)
ثالثا.وقت هم کمه.باید بر حسب وقت تعیین تکلیف کنید نه بر حسب کامل یا ناکامل بودن.اونم بر چه مبنایی . من نمیدونم؟! -
سلام
روز به روز داریم به کنکور نزدیک میشیم ولی هنوز من توی ادبیات و فیزیک موندم
فیزیک رو میدونم که باید چجوری بخونم ولی به خاطر عقب بودنم استرس دارم که نتونم جمع بندیش کنم
ولی این ادبیات به هیچ صراطی مستقیم نیست هرکاری میکنم نمیتونم توی یه برنامه ی مشخص بخونمش شما راهنمایی کنید که چیکار کنم بعضی شبا لغاتشو میخونم بعضی وقتاهم اصلا وقت نمیکنم بخونم
اگه راهکار مفیدی دارید ممنون میشم بهم بگید -
@m-bahrami1378
سلام برای مشکل ادبیات من یه تاپیکی زده بودم که درش تمام صفحات مهمی که بیشتر تست کنکور داره رو آوردم از اون تاپیک اگه دوست داشتین استفاده کنید.
درمورد فیزیک چون تخصصیه وباید روش وقت بزارید نظری ندارم