نحوه مطالعه دروس شیمی و زیست یک فارغ التحصیل
-
باسلام اینجانب فارغ التحصیل رشته حقوق هستم و برای کنکور ۹۷ قصد به خواندن مجدد برای پرستاری کردم.از اخر بهمن شروع کردم و دروس عمومی رو تسلط دارم و در دروس اختصاصی فیزیک و ریاضی از طریق ویدیو های آلا به پیشرفت های خوبی رسیدم ولی در دروس ترکیبی شیمی و زیست بدلیل عدم آشنایی بامبحث با مطالعه دو درس نتایج ضعیفی در کنکورهای ازمایشی قلم چی میگیرم. به نظرتون برای وضعیت من بهترین روش افزایش درصد در این دو درس انجام چه اموریه؟
-
باسلام اینجانب فارغ التحصیل رشته حقوق هستم و برای کنکور ۹۷ قصد به خواندن مجدد برای پرستاری کردم.از اخر بهمن شروع کردم و دروس عمومی رو تسلط دارم و در دروس اختصاصی فیزیک و ریاضی از طریق ویدیو های آلا به پیشرفت های خوبی رسیدم ولی در دروس ترکیبی شیمی و زیست بدلیل عدم آشنایی بامبحث با مطالعه دو درس نتایج ضعیفی در کنکورهای ازمایشی قلم چی میگیرم. به نظرتون برای وضعیت من بهترین روش افزایش درصد در این دو درس انجام چه اموریه؟
-
سلام
چرا برای این دروس هم فیلم های آلا رو ندیدین ؟
خیلی عالین که
برای شیمی یکی از دوستامون قبلا راهنمایی هایی کردن
لینک های پایین رو ببینید :
https://forum.alaatv.com/topic/5688/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-40-50-برای-ازمون-های-آزمایشیبرای درس زیست هم بچه های تجربی زیادی اینجا داریم که می تونن راهنماییتون بکنن دانش-آموزان-آلاء @Dr-Bernosi
اگه تو انجمن هم سرچ کنید حتما مطالب مفیدی به دست میارین