مشکل نخوندن
-
سلام
ببخشید دوستان که وقتتون رو میگیرم
نمیدونم چه اتفاقی تو این بازه زمانی برام افتاده همه چیز برام تا قبل از عید عالی بود اما توی چند روز گذشته ساعت های در خوندنم به صفر رسیده و کلا انگیزم از دست دادم،در کنکور های آزمایشی موسسات هم تونستم تراز خودمو به میانگین بالای 6000 برسونم اما الان هر وقت میخوام بیام ای کتاب احساس میکنم که نمیشه
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@M-an -
سلام
خب ببینید چیشده امیدوارم تو حالی نباشین که دلیلش رو پیدا نکنین
شاید فشار کاری قبل عید زیاد بوده و اینطوری شده !
به هر حال بهتره یه برگه بردارین و فکرهایی که تو این خصوص به ذهنتون میاد رو بنویسین شاید دلیلش رو پیدا کردیناحساس می کنین نمیشه خودتونم دارین میگین احساس می کنم
شروع کنید به خوندن باید دوباره مثل قبل عالی بشین و حتی عالی تر -
سلام
ببخشید دوستان که وقتتون رو میگیرم
نمیدونم چه اتفاقی تو این بازه زمانی برام افتاده همه چیز برام تا قبل از عید عالی بود اما توی چند روز گذشته ساعت های در خوندنم به صفر رسیده و کلا انگیزم از دست دادم،در کنکور های آزمایشی موسسات هم تونستم تراز خودمو به میانگین بالای 6000 برسونم اما الان هر وقت میخوام بیام ای کتاب احساس میکنم که نمیشه
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@M-anMohammadH برو فیلم رستگاری در شاوشنگ رو ببین آخرشو نتیجه گیری کن خودت اگه میخوای حالت خوب شه ببین فقط
-
اول اینکه اگه اینستا داری برو پیج اقای پوریا مظفریان و ایلیا ایمانی که به ترتیب مدرس ریاضی و انگیزشی و مدرس زیست و انگیزشی هستند که حرفاشون واقعا روت تاثیر میزاره چون حرفاشون خیلی زیباس اگه هم نداری توگوگل سرچ کنی میتونی وارد صفحه شخصیشون شی.و اینکه نظر منم مثل دوست عزیزه بهتره دلیلشو پیدا کنی بهتره هدفاتو دوباره بنویسی رو کاغذ و بگی اصلا برای چی شروع کردم چرا ؟میخوام به کجا برسم . و اینکه به خودت تلقین نکن که انگیزم کم شده اینا چون اینم میتونه باعث تشدید حالو هوات شه فکرای منفی رو از خودت دور کن قطعا موفق میشی اصلا نمیتونی موفق نشی.