دیدن فیلم یا خواندن درسنامه کتاب؟!
-
سلام دوستان من متاسفانه خیلی هنوز نخوندم درسارو و شیمی فقط نصفی از شیمی 2 رو با کتاب مبتکران کار کردم (ولی واقعا خوب یاد گرفتم و از 10 تا سوال اون مبحث حداقل 8 تا رو جواب میدم)
حالا میخوام بدونم بنظرتون فیلم های آقای آقاجانی یا آقای صنیعی در زمان کمی که باقیمونده رو ببینم بهتره یا با درسنامه کتاب های مبتکران و خیلی سبز کار بکنم؟!
از یک نفر سوال پرسیدم گفت از کتاب آی کیو استفاده بکنم و مبتکران خیلی طول میکشه و...
نظر شما چیه؟ممنون
-
-
من بازم نظر شخصیمو میگم. کاری ک برای خودم و خواهرم نتیجه بخش بوده.
اگه با درسنامه نتیجه گرفتین ک خیلی خوبه. بستگی ب خودتون داره.
من کلا با درسنامه نمیفهمم😂خوشم نمیاد چون طول میکشه
ولی تدریس استاد آقاجانیو دیدم ک منو از 8درصد کنکور ب بالای50 الان رسونده. با اینکه نمیتونستم هیچی بخونم. همش خونه شلوغ بود و من نمیتونستم بخونم! فقط با جزوه استاد آقاجانی اونم یه مرور سطحی آزمون جمع بندی17فروردین:

درباره کتاب آیکیو هم سطحش بالاس و درسنامه ای به اون صورت نداره ولی یه سری کادرای نیم نگاه داره. ینی از درسنامه هاش فک نمیکنم بشه ب عنوان منبع اصلی برا آموزش استفاده کرد.
فک میکنم فیلمای استاد آقاجانیو ببینین کافیه برا اینکه بتونید ب درصد خوبی برسید حتی اگه نتونین تست زیاد کار کنین. فقط هرچی گفتن رو انجام بدین!
البته این نظر منه. اینکه کارنامم رو هم میذارم فقط برای اینه ک بهتون بگم نتیجه گرفتم تا حدودی. ب هرحال اینجا فضای مجازیه و هرکسی میتونه همون آرمانی ای ک میخواد تو واقعیت باشه و نشده رو باشه! و ممکنه دیگران رو ب بیراهه بکشونه.
موفق باشین. -
با فیلمای استاد اقاجانی و البته تستای خیلی سبز از درصد منفی تو شیمی ب 90 رسیدم!(خواستی کارناممو میذارم)
استاد اقاجانی تو شیمی معجزه میکنن
البته من هیچ شناختی از تدریس استاد صنیعی ندارم و عملا نمیتونم نظری بدم
مبتکرانو پارسال میخوندم ولی بعدش سرد شدم و حوصلم سر میرفت... -
کاری با عنوان تاپیک ندارم چون در اون حد قوی نیستم که بخوام به کسی مشاوره بدم ولی اومدم اینو بگم که: @9d-sf-r آواتارتو عشق است!
واقعا کیف میکنم وقتی میبینم کسی اهل دله! :smiling_face_with_open_mouth:
فعلا که وقت فیلم دیدن نیست ولی به امید خدا تابستون بیاد یه عالمه فیلم و سریال و انیمیشن تاپ و درجه یک بهت معرفی کنم حالشونو ببری!
اگه مایل بودی منو add کن که بعدا بتونیم تبادل نظر کنیم، آخه چت هاتو محدود کردی!.
hossein_7 معذرت میخوام که تاپیکتو خراب کردم :rose:
امیدوارم با خوندن نظرات بقیه بچه ها به جوابت برسی :folded_hands_light_skin_tone: