دوستتان لطفا راهنمماییم کنین
-
سلام دوسسای گلم بنظرتون واسه منی که از 15روز پیش شروع کردم به خوندن واسه کنکور روزی 11 ساعت مطالعه بدون اتتلاف وقت خوبه ؟ البته موقعی که خودم تایم میگیریم تا 13 ساعت میشه ولی از کورنومتتر استفاده میکنم دقییقتر میگه هرروزم به ساعت مطالعم اضافه تتر میکنننم واینکه تو ایین زمان باق مونده نظرتون چیه چند تا از فیلللمهای امووزشی زییستت و جمعبندی عربی رو ببینم؟
-
سلام دوسسای گلم بنظرتون واسه منی که از 15روز پیش شروع کردم به خوندن واسه کنکور روزی 11 ساعت مطالعه بدون اتتلاف وقت خوبه ؟ البته موقعی که خودم تایم میگیریم تا 13 ساعت میشه ولی از کورنومتتر استفاده میکنم دقییقتر میگه هرروزم به ساعت مطالعم اضافه تتر میکنننم واینکه تو ایین زمان باق مونده نظرتون چیه چند تا از فیلللمهای امووزشی زییستت و جمعبندی عربی رو ببینم؟
-
بنظر من خوبه امیدی هست ولی حاشیه اصلا نداشته باش فقط متمرکز شو رو درس
-
-
SEPIDEH 0 خوشبحالتون چجوری این همه ساعت میخونید من خیلی وقتم تلف میشه نمیدونم چیکار کنم بعدشم خسته و کسل میشم از درس خواندن حس میکنم رفته رفته سختر میشه روحیم ب شدت پایین اومده
-
SEPIDEH 0 خوشبحالتون چجوری این همه ساعت میخونید من خیلی وقتم تلف میشه نمیدونم چیکار کنم بعدشم خسته و کسل میشم از درس خواندن حس میکنم رفته رفته سختر میشه روحیم ب شدت پایین اومده
-
@dr-lila
آفرین منم باهاش مشکل دارم.میخونما ولی زمان هدر رفت زیاد دارم.بدون اینکه متوجه بشم زمانمو از دست میدم..اگه راهکار دارین بگین شاید مشکل ماهم حل بشهyagmur
@Dr-Lila
نگین 5دقیقه دیگه فلان درس میخونم.همون لحظه شروع کنید بخونید..و اینکه وقتی خسته میشین باید بدونین ک چاره ای جز خوندن نیست..باید حتی بمیری هم بخونی همین! -
yagmur
@Dr-Lila
نگین 5دقیقه دیگه فلان درس میخونم.همون لحظه شروع کنید بخونید..و اینکه وقتی خسته میشین باید بدونین ک چاره ای جز خوندن نیست..باید حتی بمیری هم بخونی همین!donya bivafa
تچکر -
این برنامه بنظرم خوبه میتونید استفاده کنید دانلود برنامه
-
@dr-lila نه بابا واسه منی که از الان شروع کردم خودمم یه رتبه خیلی خوب میخوام بیارم کجاش خوبه اخه ولی هرکاری میکنم ساعت مطالعم اصلا بیشتر از این نمیشه
-
@dr-lila نه بابا واسه منی که از الان شروع کردم خودمم یه رتبه خیلی خوب میخوام بیارم کجاش خوبه اخه ولی هرکاری میکنم ساعت مطالعم اصلا بیشتر از این نمیشه
از اوقات مردت استفاده کن.از خوابت بزن
-
Mr-President این برنامه بهتره ؟ یاا ینکه برنامه گزینه دو که هر20 روز یه باره رو تو 4 روز اجرا کردن؟ منظورم اینه مثلا ازمون 20 ابان گزینه دورو مباحثو بخونم تو 4 روز بعد از خودم ازمون بگیرم
-
donya bivafa اره باید اینکارو کنم ولی نمیدونم چرا چن روزه خیلی خوابم میگیره
-
Mr-President این برنامه بهتره ؟ یاا ینکه برنامه گزینه دو که هر20 روز یه باره رو تو 4 روز اجرا کردن؟ منظورم اینه مثلا ازمون 20 ابان گزینه دورو مباحثو بخونم تو 4 روز بعد از خودم ازمون بگیرم
SEPIDEH 0
دنبال برنامه نباشین.
خودتون با شناختی ک از خودتون دارین یک برنامه بنویسید و اجرا کنید -
donya bivafa اره باید اینکارو کنم ولی نمیدونم چرا چن روزه خیلی خوابم میگیره
SEPIDEH 0
با اولین خمیازه تسلیم نشین,با اب سرد چشاتو بشورین و مقابله کنید. -
SEPIDEH 0
دنبال برنامه نباشین.
خودتون با شناختی ک از خودتون دارین یک برنامه بنویسید و اجرا کنیدdonya bivafa چشم حتما
-
سلام ودرود بر شما امیدوارم موفق بشین پیشنهاد من این برنامه اس که خودتون برا خودتون برنامه ریزی کنین و یه هشدار ی بده بهتون
-