جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
دوستان عزیز استارت کار باکتری هم خورد سعی میکنم همین امشب تمومش کنم ک بتونین زمان کافی رو صرف کنین واسش
امیدوارم فایلایی که میزارم بتونه درصدتونو افزایش بده و نگاهتونو تو زیست گسترده تر بکنه. -
-
@milad91 بی نهایت ممنون از دعای خیرتون امیدوارم بهترین نتیجه نصیبتون بشه و سرافراز باشید دوست عزیز و گل
-
-
-
عالیه ممنون ازشما
-
عالیه ممنون ازشما
sattaralipour خاهش میکنم دوست عزیز امیدوارم بتونم کمکی هرچن کوچیک تو موفقیتتون بکنم و قله هارو باهم و درکنار هم فتح کنیم تو کنکور.
-
-
باکتری هم تموم شد بالاخره
خب دوستای گلم بنظر شما چطوره حواس و هورمونو براتون آماده کنم که ۵ تا تست کنکورو قطعی کنین؟
بیمه کنیم خودمونو تو ۹۷؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامنت بزارید ببینم چقد پرانرژی هستین. -
خب دوستای گلم بنظر شما چطوره حواس و هورمونو براتون آماده کنم که ۵ تا تست کنکورو قطعی کنین؟
کامنت بزارید ببینم چقد پرانرژی هستین.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
کامنت بزارید ببینم چقد پرانرژی هستین.ارهههه..اونم خوبن.....مرسی زیااااااااااااااد
-
کامنت بزارید ببینم چقد پرانرژی هستین.@shayan_19 عینهو این کنسرتا هستن..ک میگن جیغ بکشین ببینیم انرژیتون چقده ...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@shayan_19 عینهو این کنسرتا هستن..ک میگن جیغ بکشین ببینیم انرژیتون چقده ...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
negwin خخخخخخ مام زندگیمون دست کمی از کنسرتا نداره
خودمون یه پا ارتیستیم -
خودمون یه پا ارتیستیم -
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
خودمون یه پا ارتیستیمبعععله بععله...اقای ارتیست
جا داره تشکر ویژه و اساسی داشته باشم بابت حمایت آلا و دوستای گلم که در عرض ۲۴ ساعت اولین پست پربازدید هفته شدیم.
تبریک دوستان
ایشالا موفقیتای بزرگتر و اهداف بلند تر تو راهه -
majid051 خاهش میکنم دوست عزیزم.امیدوارم بتونم تو این راه همیشه تاجایی که از دستم برمیاد کمکتون کنم
-
جا داره تشکر ویژه و اساسی داشته باشم بابت حمایت آلا و دوستای گلم که در عرض ۲۴ ساعت اولین پست پربازدید هفته شدیم.
تبریک دوستان
ایشالا موفقیتای بزرگتر و اهداف بلند تر تو راهه -
@shayan_19
دستتون دردنکنه بابت مطالب خوبتون
و اینکه ممنون از دوستان
ممبر های کانال 2روزه 400 زیاد شدنExOrt خاهش میکنم دوست عزیز قابل شمارو نداره امیدوارم همینجوری مطالب مورد پسند واقع بشن.
بله دیگ حمایت شما عزیزان دلگرمیه ماس که دوروزه به اینجا رسیدیم ممنون از زحمات همتون
سربلند و اثرگذار باشید. -