🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹
-
بچه های گل آلا سلام خوبید ؟خوش ید ؟؟ان شا الله سلامت باشید
یه راهنمایی می خواستم اول از همه هم من وشما میدونیم که تمام اساتید آلا بهترینن وشکی در این موضوع نیست
پس می خوام کمکم کنید بهترین رو نسبت به خودم انتخاب کنم ونظرتون برام مهمه پس لطفا نگید خودت میدونی😂😂😂😂😂وجدانا خب چیه من نظر می خوام بعد شما بگید خودت می دونی خب بریم سر اصل مطلب
من گوارش وژنتیک سوم وشارش رو از فیلم های دکتر رحیمی دیدم وخدایش راضی بودم
درصد زیستمم ۵۰هست
خب می خوام بدونم بنظرتون ادامه فیلم های دکتر رحیمی روببینم یا از دکتر جعفری فیلم ببینم بزارید بیشتر توضیح بدم من مفاهیم اصلی بلدم دنبال نکته های ناب وپنهان ترکیبی و.... هستم البته میدونم بیشتر با تست باید به دست بیاد
اما کدوم فیلم ؟!!
❤❤❤❤دوست دارم آلا ❤❤❤
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@Zohre-Nowrouzi
RAHIL_28
@Dr-Bernosi
@اسمان-ابی
@dr-yassi -
در صورت بلد بودن مفاهیم ابتدا در طول اردیبهشت سوالات موج ازمون حل شه بعد خرداد ماه دفترچه های کنکور (حل تمام سوالات مذکور با تحلیل کامل)
و من الله توفیق
پایان پست :) -
در صورت بلد بودن مفاهیم ابتدا در طول اردیبهشت سوالات موج ازمون حل شه بعد خرداد ماه دفترچه های کنکور (حل تمام سوالات مذکور با تحلیل کامل)
و من الله توفیق
پایان پست :)@shayan_19 در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
و من الله توفیق
پایان پست :)ببخشید آقا شایان شما خودتون فیلم ها رودید نظرتون درمورد زیست IQچیه ؟؟؟
ممنون -
@shayan_19 در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
و من الله توفیق
پایان پست :)ببخشید آقا شایان شما خودتون فیلم ها رودید نظرتون درمورد زیست IQچیه ؟؟؟
ممنون@zahra-m1999 دوست عزیز من تدریس آقای رحیمی رو خیلی میپسندم و ایشون استاد به تمام معنان ولی شمایی که تا امروز مطالبو اقلا چندین بار خوندین تست زنی بهتره براتون و کتاب ای کیو خوبه اما پینشهاد من تست زنی از کتاب موج آزمونه تو این دوره چون ای کیو باید در طول سال کار بشه الان بدلیل تعدد تستی و حجم بالای مطالبش و از طرفی سوالات و پاسخنامه ی حاوی مطالب خارج از کتابش یه حس منفی القا میکنه و مناسبترین کتاب موج ازمونه برا این دوره.
ضمنا میتونین از مطالب تاپیک بنده استفاده کنید البته میتونید تو کامنتا هم ببینید که دوستان رضایتشون چقدره .
پیروز وسربلند باشید. -
@zahra-m1999 دوست عزیز من تدریس آقای رحیمی رو خیلی میپسندم و ایشون استاد به تمام معنان ولی شمایی که تا امروز مطالبو اقلا چندین بار خوندین تست زنی بهتره براتون و کتاب ای کیو خوبه اما پینشهاد من تست زنی از کتاب موج آزمونه تو این دوره چون ای کیو باید در طول سال کار بشه الان بدلیل تعدد تستی و حجم بالای مطالبش و از طرفی سوالات و پاسخنامه ی حاوی مطالب خارج از کتابش یه حس منفی القا میکنه و مناسبترین کتاب موج ازمونه برا این دوره.
ضمنا میتونین از مطالب تاپیک بنده استفاده کنید البته میتونید تو کامنتا هم ببینید که دوستان رضایتشون چقدره .
پیروز وسربلند باشید. -
سلام وقتی مفاهیم اصلیو بلدین برین تست بزنین خب این همه کتاب هسش
فیلمی که توش نکات ترکیبیو میگن، مطالبش تو ذهن نمیمونه زیاد چون نکتس ولی تست که بزنین و تو دام بیفتین خیلی خوب نکاتش تو ذهن جا میگیره -
درمورد ای کیو هم میشه از الان شروع کرد ولی همش رو زدن وقت نمیشه بیشتر تستایی که ترکیبیه رو بزنین
-
بچه های گل آلا سلام خوبید ؟خوش ید ؟؟ان شا الله سلامت باشید
یه راهنمایی می خواستم اول از همه هم من وشما میدونیم که تمام اساتید آلا بهترینن وشکی در این موضوع نیست
پس می خوام کمکم کنید بهترین رو نسبت به خودم انتخاب کنم ونظرتون برام مهمه پس لطفا نگید خودت میدونی😂😂😂😂😂وجدانا خب چیه من نظر می خوام بعد شما بگید خودت می دونی خب بریم سر اصل مطلب
من گوارش وژنتیک سوم وشارش رو از فیلم های دکتر رحیمی دیدم وخدایش راضی بودم
درصد زیستمم ۵۰هست
خب می خوام بدونم بنظرتون ادامه فیلم های دکتر رحیمی روببینم یا از دکتر جعفری فیلم ببینم بزارید بیشتر توضیح بدم من مفاهیم اصلی بلدم دنبال نکته های ناب وپنهان ترکیبی و.... هستم البته میدونم بیشتر با تست باید به دست بیاد
اما کدوم فیلم ؟!!
❤❤❤❤دوست دارم آلا ❤❤❤
دانش-آموزان-آلاء
همیار
@Zohre-Nowrouzi
RAHIL_28
@Dr-Bernosi
@اسمان-ابی
@dr-yassi@zahra-m1999 به نظر من این زمانو بیشتر وقت بذار رو کتاب و تست بیشتر
فیلم واسه مراحل اول یادگیری ات بدرد میخوره
اگرم میخوای ببینی بنظرم اقای رحیمی عالیوووووواند -
@shayan_19 ممنون از پاسخگویی تون ،شما هم موفق وسر بلند باشید . با اجازه تون من فقط پست آیدی کانالتون خوندم ومطالب رو ازاونجا پیگیری می کنم ، اما باشه حتما به تاپیک هم سر میزنم
موفق باشید یاعلی@zahra-m1999 بسیار خب دوست عزیز مهم حل شدن مسئلس ایشالا اثرش مثبت باشه و موفق بشین
یاحق -
درمورد ای کیو هم میشه از الان شروع کرد ولی همش رو زدن وقت نمیشه بیشتر تستایی که ترکیبیه رو بزنین
@dr-bernosi در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
سلام دکتر خوبین مشا الله کم پیدا شدید😂😂😂😂😂ان شا الله که درسا خوب پیش بره
یه سوال به نظرتون منتخب هاش رو +تر کیبی ها بزنم کافیه !؟؟ -
@zahra-m1999 به نظر من این زمانو بیشتر وقت بذار رو کتاب و تست بیشتر
اگرم میخوای ببینی بنظرم اقای رحیمی عالیوووووواند@اسمان-ابی در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
@zahra-m1999 به نظر من این زمانو بیشتر وقت بذار رو کتاب و تست بیشتر
اگرم میخوای ببینی بنظرم اقای رحیمی عالیوووووواندسلام یگانه جونم ممنون عزیزم
-
@zahra-m1999 بسیار خب دوست عزیز مهم حل شدن مسئلس ایشالا اثرش مثبت باشه و موفق بشین
یاحق@shayan_19 در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
@zahra-m1999 بسیار خب دوست عزیز مهم حل شدن مسئلس ایشالا اثرش مثبت باشه و موفق بشین
یاحقبله مطالب کانال عالین یه جورایی این سبک نکته در متن کتاب فوق العاده ست بنظرم
ممنون از نظرتون موفق باشید -
نظرلطفتونه ممنون
-
@dr-bernosi در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
یه سوال به نظرتون منتخب هاش رو +تر کیبی ها بزنم کافیه !؟؟@zahra-m1999 در 🌹🌹🌹😍دوستان گلم دمورد زیست ازتون نظر می خوام ،لطفا تشریف بیارید داخل تاپیک😍 🌹🌹🌹 گفته است:
یه سوال به نظرتون منتخب هاش رو +تر کیبی ها بزنم کافیه !؟؟بله خوبه مخصوصا ای کیو پلاس
-
تستای ای کیوش استاندارده نسبتا 😂