زیست
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء سلام دوستان ازتون درباره زیست نظر میخواستم لطفاً راهنماییم کنید
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنید -
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء سلام دوستان ازتون درباره زیست نظر میخواستم لطفاً راهنماییم کنید
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنید@dr-lila در زیست گفته است:
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنیدبنظرم هرچی داری تا اخر اردیبهشت تموم کن
-
@dr-lila در زیست گفته است:
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنیدبنظرم هرچی داری تا اخر اردیبهشت تموم کن
-
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنید@dr-lila در زیست گفته است:
من ژنتیک نگه داشتم برا ماه بعد ک ی بار بخونم نزدیک کنکور باش یادم بمونه یا اگ وقت نشد فقط قسمت ژنتیک بمونه الان تا فصل ۷سوم خوندم موندم چی بخونم اگ میشه راهنماییم کنیدخیلی بده اینجور مشورت خواستن ...
هر کسی ممکنه یه نظر داشته باشه ! اونوقت کدوم رو قبول میکنید؟
بنظرم بهتره خودتون اولویت بندی کنید
باتوجه به تعداد تست توی کنکور ، پیوستگی مطالب ، علاقه خودتون و...
موفق باشید