دلسردی و استرس و ترس این روزا
-
سلام
حالتون خوبه
رو به راهین
درس میخونید
بچه ها من دلم میخواد درس بخونم،رشته خوبی قبول شم، از برق انصراف دادم چون از دانشگاهی خوشم نمیآمد
شدم مرکز توجه همه ،همش استرس،همش ترس از شکست...تنها راهی که واسم مونده همین کنکوره و گرفتن ی نتیجه خوب
اما ذهنم.... ذهنم درگیره.... خودم دارم ناامید میشم
از ۱۷فروردین شروع کردم به خوندن و اولین آزمونمم ۳۱فروردین بود
فقط رسیدم املا و یکم قرابت و فیزیک۱ و یکم عربی بخونم و اندکی ریاضی و کتاب آمار و زبان ۳
کارناممو میزارم براتونکمکم کنید
من عربی خوبی ندارم و دل خوشی ازش ندارم
شیمی رو سریع فراموش میکنم
ردینگ زبانم خوبه
ادبیاتو چیکار کنم،بنظرم میتونم قرابت و املا و واژگان رو تمرین کنم
دین و زندگیم خوبه، تو این آزمون من فقط دینی ۲رو خوندم ی سوالشو اونم اشتباه علامت زدم بقیه خوب بودن و درست
ریاضی زیاده مباحثش و آمار رو تموم کردم و از ۴تا است ۳تاش درست بود و یکی رو نزدم و سوال هندسه رو سر ی اشتباه محاسباتی از دست دادم
شما بهم بگید چیکار کنم
که تمرکزمان بره بالا
که بتونم رتبه خوبی بیارم
که موفق شدم و خونوادمو خوشحال کنم و اینکه من منطقه سه هستم
اینم کارنامم
http://uupload.ir/files/oo98_screenshot_2018-04-21-03-19-15-702_com.android.chrome.png -
سلام
حالتون خوبه
رو به راهین
درس میخونید
بچه ها من دلم میخواد درس بخونم،رشته خوبی قبول شم، از برق انصراف دادم چون از دانشگاهی خوشم نمیآمد
شدم مرکز توجه همه ،همش استرس،همش ترس از شکست...تنها راهی که واسم مونده همین کنکوره و گرفتن ی نتیجه خوب
اما ذهنم.... ذهنم درگیره.... خودم دارم ناامید میشم
از ۱۷فروردین شروع کردم به خوندن و اولین آزمونمم ۳۱فروردین بود
فقط رسیدم املا و یکم قرابت و فیزیک۱ و یکم عربی بخونم و اندکی ریاضی و کتاب آمار و زبان ۳
کارناممو میزارم براتونکمکم کنید
من عربی خوبی ندارم و دل خوشی ازش ندارم
شیمی رو سریع فراموش میکنم
ردینگ زبانم خوبه
ادبیاتو چیکار کنم،بنظرم میتونم قرابت و املا و واژگان رو تمرین کنم
دین و زندگیم خوبه، تو این آزمون من فقط دینی ۲رو خوندم ی سوالشو اونم اشتباه علامت زدم بقیه خوب بودن و درست
ریاضی زیاده مباحثش و آمار رو تموم کردم و از ۴تا است ۳تاش درست بود و یکی رو نزدم و سوال هندسه رو سر ی اشتباه محاسباتی از دست دادم
شما بهم بگید چیکار کنم
که تمرکزمان بره بالا
که بتونم رتبه خوبی بیارم
که موفق شدم و خونوادمو خوشحال کنم و اینکه من منطقه سه هستم
اینم کارنامم
http://uupload.ir/files/oo98_screenshot_2018-04-21-03-19-15-702_com.android.chrome.pngbahari خب باید تلاش کنی دیگع زیاد..باورکن توریاضی سبقت گرفتن راحته چون تعدادتون کمه....عمومیارو زیاد بزنی میفتی جلو خیلی....از تخصصیا هم انتخابی بخون..باووضعیتی ک گفتی رتبت 6هزار واین خوب خیلی خوبه فقط کافیه این مدت رو خوب تر از قبل بخونی وبشی زیره هزار..