تدريس كدوم استاد؟!
-
سلامممم همگي
يه سوال داشتم از خدمتتون اونم اينكه تدريس كدوم استاد عربي بهتره البته من بيشتر عربي سوم ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد مرسي :):frowning_face: :nerd_face: -
سلامممم همگي
يه سوال داشتم از خدمتتون اونم اينكه تدريس كدوم استاد عربي بهتره البته من بيشتر عربي سوم ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد مرسي :):frowning_face: :nerd_face:rozgol اقاي ناصح زاده فوق العادسسسسسسسسس..جدی مگم یعنی عالی درس داده
-
سلامممم همگي
يه سوال داشتم از خدمتتون اونم اينكه تدريس كدوم استاد عربي بهتره البته من بيشتر عربي سوم ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد مرسي :):frowning_face: :nerd_face:rozgol در تدريس كدوم استاد؟! گفته است:
سلامممم همگي
يه سوال داشتم از خدمتتون اونم اينكه تدريس كدوم استاد عربي بهتره البته من بيشتر عربي سوم ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد مرسي :):frowning_face: :nerd_face:ناصح زاده دانلود کن ببین
دیگه به استاد دیگه ای هم فکر نکن
وقت بسیار محدوده -
rozgol اقاي ناصح زاده فوق العادسسسسسسسسس..جدی مگم یعنی عالی درس داده
unuccustoლed اره ديشب تدريس حال رو ديدم خوب بود مرسي :smiling_face_with_heart-eyes:
-
unuccustoლed اره ديشب تدريس حال رو ديدم خوب بود مرسي :smiling_face_with_heart-eyes:
rozgol ترجمرو کولاک کرده
-
rozgol در تدريس كدوم استاد؟! گفته است:
سلامممم همگي
يه سوال داشتم از خدمتتون اونم اينكه تدريس كدوم استاد عربي بهتره البته من بيشتر عربي سوم ميخوام ممنون ميشم راهنمايي كنيد مرسي :):frowning_face: :nerd_face:ناصح زاده دانلود کن ببین
دیگه به استاد دیگه ای هم فکر نکن
وقت بسیار محدوده@soheil95s95 اوهوم مرسي دوست عزيز :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
rozgol ترجمرو کولاک کرده
unuccustoლed من ترجمه ام قويه خداروشكر چون از اول دبيرستان حتي خوندم و كار كردم ولي عربي سومم يكم ضعيفه استرس گرفتم
-
unuccustoლed من ترجمه ام قويه خداروشكر چون از اول دبيرستان حتي خوندم و كار كردم ولي عربي سومم يكم ضعيفه استرس گرفتم
این پست پاک شده! -
پس لطفن بیا یسوال ترجمه تو چت بپرسم ...