بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید......
-
در حال حاضر یه عاقبت نیکو.....بیشترین چیزی که توو زندگیم میخوام اینه که آخر زندگیم خوب تموم شه چه فردا بمیرم چه فرداها.....
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار......
امیدوارم چیزایی که الان دارمو هیچوقت از دست ندم........چیزایی که خیلی برام باارزشه....@romisa1234 در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
در حال حاضر یه عاقبت نیکو.....بیشترین چیزی که توو زندگیم میخوام اینه که آخر زندگیم خوب تموم شه چه فردا بمیرم چه فرداها.....
امیدوارم چیزایی که الان دارمو هیچوقت از دست ندم........چیزایی که خیلی برام باارزشه....ایشالله همیشه شاد باشی منم دوست دارم عاقبت به خیر بشم
-
@romisa1234 در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
امیدوارم چیزایی که الان دارمو هیچوقت از دست ندم........چیزایی که خیلی برام باارزشه....ایشالله همیشه شاد باشی منم دوست دارم عاقبت به خیر بشم
-
این روزا به این فکر می کنم که کاش آدم ها بدون تعصب فکر کنن
بدون تعصب و حب و بعض حرف بزن
دنیا می تونه جای خیلی بهتری باشه
اگه آدم هاش
بخوانیه بار هم گفتم مصاحبه خانوم کتایون ریاحی رو تو دورهمی دیدم از یه حرفشون خیلی خوشم اومد
گفتن کاش روزی برسه تو کشورمون هیچ روشن فکری نداشته باشیم
اونقدری سطح فکر همه مردممون بالا بره که روشن فکری معنی نداشته باشه
آرزویه خوبیه مگه نه ؟ -
اگه آدم هاش
بخوانیه بار هم گفتم مصاحبه خانوم کتایون ریاحی رو تو دورهمی دیدم از یه حرفشون خیلی خوشم اومد
آرزویه خوبیه مگه نه ؟@m-an در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
اگه آدم هاش
آرزویه خوبیه مگه نه ؟اره واقعا کاش شعور ادم ها خیلی بالا باشه
واقعا موافقم اگر قرار باشه ارزوی جمعی برای همه ی مردم کشورمون بکنم همین ارزو بهترینه
-
ارزو که هممون زیاد داریم ،ولی همیشه دلم میخواد یه روزی بشه که بدون ترس زندگی کنم ،ترس از داشتن یا نداشتن چیزی ،ترس از اتفاقات افتاده و نیافتاده ،ترس خیلی چیز بدیه باعث میشه ادم تو پیله خودش بمونه ،ولی من دوس دارم برم جلو و خیلی چیزا رو تجربه کنم احساس میکنم انسان ها رسالتشون اینه ،و یه مورد دیگش حسرته ، دلم میخواد بیست سال دیگه که به گذشتم نگاه میکنم حسرت نخورم ،و لذت ببرم از این زندگی که نمی دونم چند ساله ،و با اینکه دوس دارم رشته مورد علاقمو تو دانشگاه مورد علاقم بخونم ولی خودمو اماده میکنم برای اینکه زندگی مطابق میل من پیش نره ،چیزی رو نمیشه زوری از خدا طلب کرد ،تنها ارزو و رویام زندگی ایه که توش احساس خوشحالی داشته باشم و برای همه همین ارزو رو دارم ، اگه اتفاقی قرار باشه بیافته قطعا میوفته
به قول شاعر:
گاهی هزار بار دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود -
ارزو که هممون زیاد داریم ،ولی همیشه دلم میخواد یه روزی بشه که بدون ترس زندگی کنم ،ترس از داشتن یا نداشتن چیزی ،ترس از اتفاقات افتاده و نیافتاده ،ترس خیلی چیز بدیه باعث میشه ادم تو پیله خودش بمونه ،ولی من دوس دارم برم جلو و خیلی چیزا رو تجربه کنم احساس میکنم انسان ها رسالتشون اینه ،و یه مورد دیگش حسرته ، دلم میخواد بیست سال دیگه که به گذشتم نگاه میکنم حسرت نخورم ،و لذت ببرم از این زندگی که نمی دونم چند ساله ،و با اینکه دوس دارم رشته مورد علاقمو تو دانشگاه مورد علاقم بخونم ولی خودمو اماده میکنم برای اینکه زندگی مطابق میل من پیش نره ،چیزی رو نمیشه زوری از خدا طلب کرد ،تنها ارزو و رویام زندگی ایه که توش احساس خوشحالی داشته باشم و برای همه همین ارزو رو دارم ، اگه اتفاقی قرار باشه بیافته قطعا میوفته
به قول شاعر:
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود@mahdis127 در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
به قول شاعر:
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشودایشالله که زندگی همه باب میلشون پیش بره
حتی اگه باسختی زیادی همراه باشه ولی اخرش اون چیزی بشه که ما ادما تو دلمون داریم
-
پزشکی شهید بهشتی
امیدوارم -
پزشکی شهید بهشتی
امیدوارم -
22ستاره
خدا کنه همه به اون چیزی که میخوان برسن. به جایی که بهش تعلق دارن ...
خدا کنه 9 تیر همه تون با خوشحالی بگید تموم شد موفق شدم. -
22ستاره
خدا کنه 9 تیر همه تون با خوشحالی بگید تموم شد موفق شدم.@dr-mahmudi در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
22ستاره
خدا کنه 9 تیر همه تون با خوشحالی بگید تموم شد موفق شدم.ایشاللله همه برسن به خواستهاشون همچنین شما
-
@dr-mahmudi در بیشترین چیزی که ارزوشو داشتید...... گفته است:
22ستاره
خدا کنه 9 تیر همه تون با خوشحالی بگید تموم شد موفق شدم.ایشاللله همه برسن به خواستهاشون همچنین شما
22ستاره
ممنون همچنین شما -
22ستاره
ممنون همچنین شما -
بی صبرانه منتظر روزی ام که یه جراح عمومی بشم
به این ارزوم اگر روزی برسم بعد اون راحت هم میتونم بمیرم
-
آرزوم اینه که آرزوی پدر مادرمو برآورده کنم... همه ی شرایطو فراهم کردن برام تا من امسال کنکور قبول بشم
-