سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره ادبیات
-
من شروع کردم به دیدن فیلمای درسی اقای راوش ... الان جلسه 13 ام هستم کلا تا جلسه 31 یا این دور و بر فقط زبان فارسی هست یعنی چیزی حدود 20 جلسه زبان فارسی.... ولی تدریسشون بی نظیره.
ولی برای من مشکلی که هست اینه که باید امروز ادبیات تموم بشه
خسته نباشیم فقط 18 تا مونده تموم بشه
اگه هر کدوم 30 دقیقه باشه + استراحت هاش میشه : 18*35 + 60ینی 11.5 ساعت باید پشت سر هم اینو بخونم اونم بدون تست... یا ابالفضل
بهتره هر روز یه فیلم درسی ببینم تا روز کنکور. چاره نیست باید وقت عمومی رو بیشتر کرد. عمومی درصد بالا خیلی جلو میندازه مخصوصا ادبیات که سخته.
-
sheydadb37 در مشاوره ادبیات گفته است:
هر قسمتیشو میخونین تکواژ و اینا رو نخونین چون احتمال اینکه تستو اشتباه بزنین خیلی زیاده
سلام ب نظرم اشتباه محضه چون اگه کسی تکواژ واژه نمونه عملا ساختمان واژه هم نمیتونه یاد بگیره و ای« يعنی از ءست رفتن دو فصل
-
Sobhan.1999 اقا راوش فیلماش کوتاهه می تونید همه قسمتها مهمو ببینید .مثل گروه فعلی وگروه اسمی وساختمان واژه .البته این تطر منه
-
Sobhan.1999 خواهش میکنم . امیدوارم به نتیجه درست رسیده باشین
-
@soheil95s95 در مشاوره ادبیات گفته است:
NEGAARINN
اره مبحثی خیلی آسونی هست فقط چیزی که هست یه کتاب که درسنامه خوب داره انتخاب کنید '-'
هامون سبطی واقعا محشره (اما چ میشود کرد با حجم زیادش؟!)گول حجمشو نخور زودی تموم میشه از بس جذااابه
-
Sobhan.1999 منم مثل شما تا حالا غیر از مبحث تکواژ واژه هیچیشو نخونده بودم
ولی الان یه چند روزیه دارم میخونم زود میاد جلوو بنظر من اگه روش وقت بذارین تو همین مدت همشو میرسین بخونین ولی اگه میخواین یه سریا رو فاکتور بگیرین بنظر من تکواژ واژه با ساختمان واژه باشه چون یه خورده تمرین بیشتر میخواد -
Sobhan.1999
تو این فرصت باقی مونده فقط تست قرابت معنایی بزن خیلی بهتره تا خوندن تا بیای بخونی پیر شدیه ولی اگر تست قرابت معنایی بزنی مثل این میمونه که با 1 تیر دو تا نشون بزنی -
عزیز برای اینکه بخوای چند تا تست فارسی بزنی باید بری بگردی ببینی از کدوم قسمت تو کنکور بیشتر میاد و بیشن اونا رو بخوان
-
Sobhan.1999 در مشاوره ادبیات گفته است:
سلام دوستان
من تا حالا زبان فارسی نخوندم چون قبلا ذهتیت خوبی نسبت بهش نداشتم کلا گذاشتمش کنار اما حالا میخوام بخوانمش
کسانی که زبان فارسی خوندم یا کلا ادبیاتشون خوبه لطفا بگید میشه زبان فارسی رو بخش بندی کرد یعنی چه قسمت هایی رو بخونم که بتونم 1 یا 2 تست از تست های زبان فارسی رو جواب بدم
اگه میشه اون قسمت ها رو بگید
ممنون @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور
سلام اینارو بخون بر اساس 30مجموعه سوال کنکور گفته شده تکواژ واژه ناگذر گذرا مشتق.مرکب مشتق مرکب اجزای جمله ترکیب های وصفی اضافی جابجایی اجزای جمله وابسته پسینم
-
سلام دوستان
من تا حالا زبان فارسی نخوندم چون قبلا ذهتیت خوبی نسبت بهش نداشتم کلا گذاشتمش کنار اما حالا میخوام بخوانمش
کسانی که زبان فارسی خوندم یا کلا ادبیاتشون خوبه لطفا بگید میشه زبان فارسی رو بخش بندی کرد یعنی چه قسمت هایی رو بخونم که بتونم 1 یا 2 تست از تست های زبان فارسی رو جواب بدم
ممنون @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاورسلام داداش تونسی یه پیام بده بهم
-
@dr-bernosi در مشاوره ادبیات گفته است:
سلام دوستان
ممنون @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاورسلام داداش تونسی یه پیام بده بهم
چشم