هذلولی

-
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava
مرسی واسه راهنماییت ولی به نظرت با چن ساعت چمع میشه بخوای بخونی؟جدا جدا بخون هرکدومو و تستای کنکورشو بزن البته بهتره بیضی و هذلولی با هم باشن چون به هم شبیهن معلم ما جزوه داد ک80تا سوال توشه بار اول ک حل کردم خیلی چیزی دستگیرم نشد ولی بار بعدی خیلی بهتر شدم و راه افتادم در کل فک نکنم خیلی طول بکشه
اگه اینجوری بخونی خیلی وقتتو نمیگیرهحدودا 6 ساعت بیشتر طول میکشه؟
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava
مرسی واسه راهنماییت ولی به نظرت با چن ساعت چمع میشه بخوای بخونی؟جدا جدا بخون هرکدومو و تستای کنکورشو بزن البته بهتره بیضی و هذلولی با هم باشن چون به هم شبیهن معلم ما جزوه داد ک80تا سوال توشه بار اول ک حل کردم خیلی چیزی دستگیرم نشد ولی بار بعدی خیلی بهتر شدم و راه افتادم در کل فک نکنم خیلی طول بکشه
نعع فک نکنم! -
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@miss-ava در هذلولی
گفته است:
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava
نعع فک نکنم! -
سمیه جان
اگه بلد بودم نمی پرسیدم!!!
انگاری از رویه اینا aو b رو به دست میاری،و خودت معادله هذلولی مینویسی.نه از ضرب کردن معادله مجانب هاmahoor
روش همینه دیگه
با اینکه من با شما دعوا کردم ولی میتونید یه کاری بکنید
خودتون راه حل رو بنویسید و بفرستید تا ببینیم کجاش رو غلط حل کردید
راه خل کتاب رو بلدید؟ -
@mafi_mz در هذلولی
گفته است:
@miss-ava
پس میزارمش اولویت اخر ک وقت شد بخونمش
ی چیز دیگه اون فرمولایی ک برای معادلشو خط هادیشو اینا گفته رو حفظ نکن چون یادت میره با شکل خیلی راحت تره -
mahoor
من شنبه امتحان ریاضی داشتم خوشبختانه معلم درک کرد مارو مباحثی رو ک حذف کردع بودیم نمرشو داد -
-
mahoor
من شنبه امتحان ریاضی داشتم خوشبختانه معلم درک کرد مارو مباحثی رو ک حذف کردع بودیم نمرشو داد -
سمیه جان
اگه بلد بودم نمی پرسیدم!!!
انگاری از رویه اینا aو b رو به دست میاری،و خودت معادله هذلولی مینویسی.نه از ضرب کردن معادله مجانب ها -