مشاوره
-
سلام بنده فارغ التحصیل انسانی هستم و میخوام مثل دانش آموزی که تازه اومده به رشته ی تجربی دروس این رشته رو ظرف یکسال و نیم یاد بگیرم لطفا در صورت امکان بهترین راه حل و مناسب ترین محتوای آموزشی را به من معرفی کنید
-
سلام بنده فارغ التحصیل انسانی هستم و میخوام مثل دانش آموزی که تازه اومده به رشته ی تجربی دروس این رشته رو ظرف یکسال و نیم یاد بگیرم لطفا در صورت امکان بهترین راه حل و مناسب ترین محتوای آموزشی را به من معرفی کنید
@m-amin11 در مشاوره گفته است:
-
راهی که تو میگی رو من رفتم اما نه از انسانی
رشتم ریاضی بود ولی اولین کنکور رو تجربی زدم یعنی ریسک احمقانه ولی چون میدونستم قراره پشت بمونم مشکلی نداشتم
ولی قضیه تو کمی سخته
شیمی زیست فیزیک ریاضی از صفر خوندن تو یک سال کار ساده ای نیس
ولی غیر ممکنم نیس
عوضش رو ادبیات وعربی می تونی حساب باز کنی
خب زیست شامل سه کتاب دوم سوم و پیش که باید به ترتیب بخونی که پیش نیاز رعایت بشه
شیمی هم که سال دوم و سوم و پیشه که تغریبا از دوم وسوم 30 درصد و پیش 40 درصد
فیزیک هم از اول دبیرستان تا پیش سوال میاد قسمت هایی که راحت میشه درصد زد رو میگم
پیش 2 سهل الوصول ترین قسمت فیزیکه
بعد از سال سوم فصل های3 و4 .فصل دوم مداراش کمه سخت و وقت گیره
از سال دوم گرما و فشار
و نور اینه از سال اول
حرکت و دینامیک سخترین مباحث فیزیک هستن البته نه از نظر من اینو دبیرای فیزیک میگن
اینو گفتم که الویت بندی کنی نه اینکه بگی سخته و حذف
ریاضی هم باید اول مباحث پایه رو خوب یاد بگیری مثل لگاریتم ودرجه دو تابع معادله نامعادله
مثلثات (اینو حذف کنی یعنی ریاضی رو حذف کردی )
براکت و قدر مطلق (اینا هم خیلی مهمن)
بعد اینا می رسی به حد مشتق وکاربرد و انتگرال که بیشترین سهم سوالات رو دارن
دوتا سوال از امار میاد یه دونه از ماتریس که اینا عین آب خوردن
و 4 تا از هندسه 1 که باید واسش کمی وقت بزاری حجم زیاده
خب دبیر از نظر من
واس فیزیک دکتر طلوعی (اگه می خوای مفاهیم فیزیکو یاد بگیری مثل مدرسه استاد فدایی فرد عالیه ولی خب دکتر طلوعی شیوه های حل تست بی نظیری داره )
شیمی استاد آقاجانی (واسه تازه کارا آقای صنیعی خوبه )
ریاضی آقای امینی به زبان ساده درس دادن
زیست دکتر پوریا رحیمی خوبه ولی من آقای پازوکی رو بیشتر دوست دارم البته نظر شخصیه
دکتر جعفری هم که ترکیبی و نمیشه باهاش از صفر شروع کرد لول بالاس
خب شرمنده طولانی شد سوالت کلی بود بازم سوالی داشتی بیا pv
دوستان اگه جایی رو اشتباه گفتم اصلاح کنن -
@m-amin11
بهتره از یه مشاور کمک بگیری