Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
سوال فیزیک
-
سلام این سوال رو چطوری میشه بدون فرمول خاص و یه خورده خلاصه تر حل کرد. احساس میکنم میشه با عدد گذاری و مفهوم بشه حلش کرد ولی نشد. ینی مثلا برای دی 1 یه عدد در نظر گرفتم و و از کیو 2 تا نقطه M 15 در نظر گرفتم و طبق ادامه سوال پیش رفتم به 3/2 رسیدم ولی اشتباهه
شما راه دیگه ای بلدین؟
-
این مسله رو امکان داره برام حلش کنین؟ بدون فرمول تستی
میخواستم با روش کتاب درسی اینو حل کنم نشد....
-
659869 در سوال فیزیک گفته است:
چرا نمیشه؟ بزار برسم خونه حل میکنم میفرستم
مشکلش چیه؟ -
@njzamin در سوال فیزیک گفته است:
چرا نمیشه؟ بزار برسم خونه حل میکنم میفرستم
مشکلش چیه؟هیچی محاسبات درست در نمیاد من جوابم شد اخری که غلط بود
-
اقا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار
اینا تیپ تستن خیلی مهمن برای همین ذهنم درگیر ایناست
خب اینا روششون مشخصه :// تو دنبال روش عادی هستی کسی حوصله نداره عادی حل کنه :((
-
@soheil95s95 در سوال فیزیک گفته است:
روششون مشحصه
من چند تا از اینا خواستم حل کنم همون اول بحث موندم که چیکار باید کنم... هندسه ریاضی فیزیک همه رو قاطی کردم. موند روش کتاب درسی
-
سلام میشه بگین این چند درصد کاهش ها رو چطور حساب کنم ،مثلا میگفت ده درصد افزایش چطور بود؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
@soheil95s95 در سوال فیزیک گفته است:
بهخدا هی میخوم بشینم حل کنم حوصلم نمیگیره .... تازگی موج ازمون خریدم برای فیزیک عالیهههه هیچکدومشو بلد نمیشم حال میکنم
-
fbhn در سوال فیزیک گفته است:
سلام میشه بگین این چند درصد کاهش ها رو چطور حساب کنم ،مثلا میگفت ده درصد افزایش چطور بود؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
یعنی x درصد از واحد بیشتر ...
ینی مثلا اگه گفت 10 درصد افزایش یعنی 110/100 مقدار قبلی
-
659869
ببین اینا با قانون دست راست هستش باید بری درسنامشو بخونی از یه دونه کتابی چیزییه سوال
بفرمایید
-
659869
ببین اینا با قانون دست راست هستش باید بری درسنامشو بخونی از یه دونه کتابی چیزییه سوال
بفرمایید
من میگم اگه هر دو درون سو یا هر دو برون سو باشن با هم جمع میشن ینی برخلاف جهت یابی تو نیرو ها که اگه خلاف جهت باشم کم میشن ولی تو میدان مغناطیسی خلاف باشن جمع میشن
داداش این به نظرت درسته؟ من با این منطق گفتم که جمع میکنیم اون دو تای بالا و پایینی رو
-
659869
بفرمایید
من میگم اگه هر دو درون سو یا هر دو برون سو باشن با هم جمع میشن ینی برخلاف جهت یابی تو نیرو ها که اگه خلاف جهت باشم کم میشن ولی تو میدان مغناطیسی خلاف باشن جمع میشن
داداش این به نظرت درسته؟ من با این منطق گفتم که جمع میکنیم اون دو تای بالا و پایینی رو
من توی یه جمله نصیحتمو به درصد های زیر 90 میگم (( برادرانه منم به 90 هنوز نرسیدم)) : عزایزان اگه قرار باشه برای هر سوال یه دونه فرمول حفظ کنیم نمیشه فیزیک زد .... داداش من شما حالت کلی رو یاد بگیر مثل من ....بعدش اگه خواستی سرعتت بره بالا برخی از فرمولا رو حفظ کن .... الانم توی این سوال نباید بگی به خودت که هر جا دیدم موافق بود چی میشه مخالف بود چی میشه....