از این بدتر نمیشه 
-
درود
خلاصه بگم 42روز خیلی وقت زیادی
فقط ادم باید خودشو پیدا کنه
برنامه داشته باشه
از ته دلش برا هدفش بجنگه
من وضعمم از شما بهتر نیس ولی ناامید نیسم و تلاشمو میکنم با اینکه کلی مشکل داشتم این چندروز منم سال سوممه :| -
ممنون برای راهنمایی هاتون.... ولی یکی از دلایل بی انگیزگی من درجا زدن است ... یعنی این قدر خوندم و بعد ول کردم دوباره خوندم بعد دوباره ول کردم منظورم اینه شاید فصل اول یک کتابو چند بار خوندم ولی بقیه فصل ها رو اصلا نخوندم .ً... الان که می خوام دوباره شروع کنم حالم از درسا بهم می خوره .... همش گریه می کنم
️... دیگه باورم شده که نمی تونم
️
️
️
️
zeinab12 در از این بدتر نمیشه
گفته است:
ممنون برای راهنمایی هاتون.... ولی یکی از دلایل بی انگیزگی من درجا زدن است ... یعنی این قدر خوندم و بعد ول کردم دوباره خوندم بعد دوباره ول کردم منظورم اینه شاید فصل اول یک کتابو چند بار خوندم ولی بقیه فصل ها رو اصلا نخوندم .ً... الان که می خوام دوباره شروع کنم حالم از درسا بهم می خوره .... همش گریه می کنم
️... دیگه باورم شده که نمی تونم
️
️
️
️
خب برنامه بزارید مثلا دو سه روزه اون فصل های اول رو که چند بار خوندین همه رو تکمیل کنید و ببندیدشون بعد از اون برید سراغ فصل های دیگه
علت مشکلتون اینه که مثلا یک روز شیمی میخونید بعد یک هفته اصلا نمیخونیدش بخاطر همین دوباره باید از اول بخونید
منم تقریبا همچین مشکلی دارم ولی با درس خوندن پیوسته حل میشههمونطور که گفتم به درس ها مثل یک داروی تلخ اگر نگاه نکنید و راحت تر باشید باهاشون کمتر بدتون میاد از درس و یک هدف هم برای خودتون مشخص بکنید حتما (اگر ندارید)
همون طور که دوستان هم گفتن روان پزشک بدردتون میخوره برای بهبود روحیه و... ولی بنظرمن روان شناس اول بهتره و روان پزشک اگر نیاز به دارو باشه باید رفت
چیز عجیبی هم نیست و خیلی ها میرن -
سلام .ً.. من سال سومی هست که می خوام کنکور بدم ..ً..هیچی هم نخوندم نه هیچی من از همون سال اولی که باید برای کنکور میخوندم .... چند روز که میخوندم انگیزم به شدت افت می کرد اینقدر حالم بد می شد که تا یه مدت نمیتونستم بخونم بعد که دوباره می خواستم شروع کنم باید از اول میخوندم که تا چند ماه پیش همنجوری گذشت اینم بگم که مشاورم گرفتم ولی فایده ای نداشت خودمم دلیل افت این انگیزه رو نمی دونم .ً...الان که شده کلا هیچ حسی نه به آینده ... نه به دانشگاه ... نه هدف که عاشقش بودم ...ندارم .. من دانش آموز درس خونی بودم از سال سوم این بی انگیزگی یا شاید بی خیالی نسبت به درس شروع شد نمیدونم چرا و این باعث تعجب همه شده حتی خودم ... زندگیم شده خوردن و خوابیدن و خودمو گول زدن و فراموش کردن اوضاع بدم
....هر روز آرزوی مرگ می کنم
کسایی که شرایطشون مثل من بوده و الان اوضاعشون خوب شده میشه لطف کنن بگن چیکار کردن ؟؟ از حرف های مردم خسته شدم ....
-
سلام .ً.. من سال سومی هست که می خوام کنکور بدم ..ً..هیچی هم نخوندم نه هیچی من از همون سال اولی که باید برای کنکور میخوندم .... چند روز که میخوندم انگیزم به شدت افت می کرد اینقدر حالم بد می شد که تا یه مدت نمیتونستم بخونم بعد که دوباره می خواستم شروع کنم باید از اول میخوندم که تا چند ماه پیش همنجوری گذشت اینم بگم که مشاورم گرفتم ولی فایده ای نداشت خودمم دلیل افت این انگیزه رو نمی دونم .ً...الان که شده کلا هیچ حسی نه به آینده ... نه به دانشگاه ... نه هدف که عاشقش بودم ...ندارم .. من دانش آموز درس خونی بودم از سال سوم این بی انگیزگی یا شاید بی خیالی نسبت به درس شروع شد نمیدونم چرا و این باعث تعجب همه شده حتی خودم ... زندگیم شده خوردن و خوابیدن و خودمو گول زدن و فراموش کردن اوضاع بدم
....هر روز آرزوی مرگ می کنم
کسایی که شرایطشون مثل من بوده و الان اوضاعشون خوب شده میشه لطف کنن بگن چیکار کردن ؟؟ از حرف های مردم خسته شدم ....
zeinab12 یه کار دیگه بکن به زور خودتو مجبور کن که بخونی یعنی به نحوی خودتو جر بده الانم ماه رمضونه کار خاصی نمیمونه که بکنی نه غذایی میخوای نه چیزی .
راه حل تمام مشکل ها جردادن خود برای ان چیز است hadi.m11
.
.
.
.
خودتو مجبور کن گریه هم نکن به خدا توکل کن قبل درس خوندنتم دورکعت نماز بخون تاثیر داره. -
zeinab12 هیچ تو فکر نباش برو کتابخونه بقیه رو ببینم مث سگ میخونن انگیزت برمیگرده امتحان کن ببین با دوستات یه چن بار برو بیرون یکم بگید بخندید خوب میشی البته دوست های خوب
-
zeinab12@
سلام
کاملا درکتون میکنم...واقعا سخته...!این حجم از استرس و ناامیدی واقعا تو این سن خیلی سخته
ولی یه لحظه خودتونو سال بعد دقیقا تو این روز و این لحظه ها تصور کنین
کجا وایستادین؟
پشت نیمکت دانشگاه رشته موردعلاقه تون؟
یا پشت میز مطالعه تو خونتون؟
مطمئن باشین اگه اللان دیوانه وار واسه هدفتون تلاش نکنین سال بعد پشیمونیه خیلی بدی سراغتون میاد ...چراکه خودتون هم اشاره کردن،ادم درس خونی هستین
باور کنین الان نخونین خیلی پشیمون میشین
من خودم پارسال تا اسفند 13 ساعت درس میخوندم...روز تولدم 11 ساعت درس خوندم
ولی دیگه بعد عید نتونستم بخونم
و نتیجه ش هم شد پشت کنکور موندناین کارو با خودتون و اینده تون نکنین
یه جمله ی خیلی معروفی هست:
میخی گم شد
به خاطر ان میخ،نعله اسبی افتاد
به خاطر ان نعله اسب اسب رهواری از جنگ باز ماند
به خاطر ان اسب،جنگ جویی از جنگ باز ماند
به خاطر ان جنگجو،جنگ مغلوبه شد
و به خاطر ان جنگ،کشوری از دست رفت
اری همه اینها به خاطر ان تکه میخ بود!!میخ کنکور هم خیلی چیزا میتونه باشه
استرس،بی انگیزگی ،تغذیه حتی! -
منم یه مدت اینجوری بودم ولی تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودت هستی
بیشتر قران بخون
درمورد چیزایی ک تو رو به این حال کشونده فک کن و میبینی ک ارزششو نداشته ک اینجوری بکنه حالتو
امیدوارم ک حالت خوب بشه عالی توپ پر انرژی
https://www.aparat.com/v/PkrfI/کلیپ_انگیزشی_مدار_ثروتاگه
اینم گوش کن خیلی عالیه -
ممنون برای راهنمایی هاتون... چند ماه پیش از یکی از مراکز مشاوره تلفنی مشاوره گرفتم بهم گفت که پیش یه روانپزشک برم ولی من نرفتم ....
گفته است:
ممنون برای راهنمایی هاتون... چند ماه پیش از یکی از مراکز مشاوره تلفنی مشاوره گرفتم بهم گفت که پیش یه روانپزشک برم ولی من نرفتم ....
تو که رونی نیستی مطمئنن که بری پیش روان پزشک
نمیخوام حرف های تکراری ملت رو بهت بزنم و نصیحتت کنم در کل به قول یکی از بچه ببین چی تو رو اینقدر دور کرده از خوندن چی باعث شده اینقدر بیحیال زندگی کنی اینارو پیدا کن تنبلی رو راه نده تو زندگیت اگه احساس ضعف و خستگی داری ارادتو سعی کن تقویت کنی حالا درس خوندن جهنم نزار زندگیت اینجور باشه کلا تو تمام مراحل زندگیت چون زندگی فقط درس نیس این تنبلی رو از خودت دور کن
-
گفته است:
نمیخوام حرف های تکراری ملت رو بهت بزنم و نصیحتت کنم در کل به قول یکی از بچه ببین چی تو رو اینقدر دور کرده از خوندن چی باعث شده اینقدر بیحیال زندگی کنی اینارو پیدا کن تنبلی رو راه نده تو زندگیت اگه احساس ضعف و خستگی داری ارادتو سعی کن تقویت کنی حالا درس خوندن جهنم نزار زندگیت اینجور باشه کلا تو تمام مراحل زندگیت چون زندگی فقط درس نیس این تنبلی رو از خودت دور کن
22ستاره
هرکی بره یش روان پزشک روانی هستش؟؟ -
ببینین دوستان... من وشما که از مشکل ایشون خبر نداریم که..... شاید مثلا یه مشکلی دارن که ما نتونیم بفهمیم و نتونیم حلش کنیم. خب برن پیش روانشناس بالینی دکتره معالجه میکنه چه فیزیکی چه روانی و از ایشون یه چند تا ازمون میگیره و حرف میزنه و مشکل رو میفهمه.
برای همینه که میگم روانشناس بالینی . چون کارش اینه. این موضوع ایشون برای من تو سال اول دبیرستان پیش اومده بود که کتنرل کردن احتیاجه.
حرف اول اخر اینکه برید پیش روانشناس بالینی (نه روانشناس نظری) که مشکل رو بفهمه و حل کنین.
-
گفته است:
22ستاره
وقتی قشر تحصیل کرده این حرف رو بزنه از بقیه چه انتظاری داریم؟
هر کی بره پیش روانپزش روانی هست! از شما بعیده این طرز تفکر