هر چی دلت میخواد بهش بگو.
-
بسم الرب المعشوق
در حوالی سواحل قلبم زیر نفس های دودی آسمان من مینویسم وپرنده ای میشوم در آسمانی آبی رنگ میپاشم روی آسمان غبار گرفته ی دلم زیرا که حرم الهی توست .
عطر نفس هایت را در رگ هایم جاری میکنم تا جان بگیرد روحی که از پا افتاده است ودوباره حس میکنم به تو نزدیک شده ام نزدیک تر از رگ گردن
در آغوش میکشم خیالت را وچشم هایم را بر روی سیاهی مطلق دنیا میبندم تا روزنه های روشنایی امید تو بر راه من بتابد
آری من به جز تو کسی را ندارم
یعنی .....
همه ی ما جز تو کسی را نداریم
تو دلبند همه ی دل بریده ها هستی معشوق همه ی کسانی که از عشق خسته اند قرار همه ی بی قرار ها
گاهی فراموشت میکنیم ودر تکاپوی زندگی دنبال آرامشی محض میگردیم تا خودمان را در آن غرق کنیم غافل ازاینکه آرامش از رگ گردن به ما نزدیک تراست
تو خدای همه ی درماندگان هستی ......
99/3/25 -
خدای من!
.
.
.
.
میشود سر صحبت را تو با من باز کنی! ؟میدانی که..
-
خدایا میشه همون آدم قبلی بشم ؟
-
خدایا رحم کن یا تمومش کن....
-
خدایا خودت به خیر بگذرون نذار این کارو بکنه
خواهش میکنم خدا جون..... -
خدای من ، مهربانم !
میدونی که گذشته ی خوبی رو پشت سر نزاشتم و میدونی که کارای اشتباه خیلی زیادی انجام دادم و تورو در نظر نگرفتم و گناه کردم
ولی اینم میدونی که عاشقتم و میدونم ک لطفت شامل حالم بوده و هست بجای اینکه مچمو بگیری همیشه دستمو گرفتی دمت گرم
خدایا این توان رو بمن بده بتونم از پس کنکورمم بر بیام مث همیشه که توان مقابله با مشکلات زندگیمو بهم دادی
خودت میدونی اگه کنکور امسال نشه چ اتفاقاتی میفته برام
دمت گرم خدای خوبم -
و اما بعـد از مدتـهااا! باز رو ب سوی تو کردم! ب حال خود میخندم، هروقت خوشی بود تو اوج لذت گم میشدم و ن تو را، بلکه خویش را نیز از یاد میبردم... و هروقت سختی بود تاازه میفهمیدم کار اشتباهی کردم از تو دور شدم..ولی.. ولی خدایا!
.
.
خدایا! نمیگم اشتباهات گذشته را تکرار نمیکنم ک اگر بگم لاف زدنی بیش نیس! ولی اومدم بگم.. مرسی. مرسی هستی. مرسی منو میبینی. مرسی ب نطاره نشستی تا بلکه برگردم! مرسی ک با همه بدیام تنها نمیزاریم.
.
از بخشندگی تو و تکرارر مدام اشتباهاتم فهمیدم؛ هرجا برم، هر راهی، هرکاری، خیلی دور یا خیلی نزدیک، اخرش فقد تورودارم و مقصد باز تویی!بـ امـید رسیدن!
بـ امید بخشندگیت!
#نیاز! -
تو همیشه هستی
همیشه منو میبینی
همیشه حواست بهم هست
ولی گاهی من گمت میکنم
منم که نمیبینمت
منم که ناامیدم
روزای باقی مونده تیر اخره
اگه برنگردم نمیتونم سرمو جلوت بالا بگیرم
شرمندت میشم
لباسام خاکیه از کم کاریای خودم
نگام فقط به خودته
فقط به سقف ابیه دنیات نگا میکنم
یه بار دیگه بلند میشم...
ولی این بار فقط فقط چیزی که میبینم تویی
که عظمتت از همه ی ترسا و دل نگرونی های من بزرگتره....
00:45بامداد 7مرداد99 -
تا حالا از انتشار هیچ فایل انقدر مطمئن نبودم..!!
مطمئنم که خوشتون میاد
%(#ff0000)[ فقط] لطفا با هدفون گوش بدید(دوتاگوش)
http://uploadb.me/o59clc0aw90o/videoplayback (1)2.mp3.html -
چااااکرتم
میدونی که...؟؟؟
نا امیدی کااار شیطونه
امیدم به خودته و بس... -
خدایا سپردمش به خودت ...
خدایا نذار اتفاقی بیافته مگه بنده هاتو دوست نداری..
خدایا باهاش اینجوری نکن...
خدایا تو رو به خودت قسم میدم مواظبش باشی..
خدایامواظب بندت باش...
خدایا تو رو به خودت قسمت میدم درستش کن خودت درستش کن..
خودت همه چیو حل کن ....
حل کن خدا....
بدون هیچ تاوانی حلش کن ....