قهرمان من
-
-
-
EHSAN75 در قهرمان من گفته است:
@zahra-m1999 در قهرمان من گفته است:
EHSAN75 در قهرمان من گفته است:
@zahra-m1999 در قهرمان من گفته است:
ممنون همچین درد بی درمونم نیستا اینجور ی گفتید
ولی متشکر ازدعای خیرتون
ن سوئ تفاهم نشه...
منظورم معده درد (احیانا زخم معده) بودبله شوخی کردما
میدونم
واسه بقیه گفتم...بله ممنون
-
-
دکتر من نیگا کردم فقط حسی که تو اون لحظه داشتم این بود برم فیلمای الا رو ببینم
هر چند وقت یه بار اینو پخش کنی انرژی میگیریم سرعت فیلم دیدن رو بیشتر میکنیم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نظر من: نمیدونم گفتنش درسته یا نه.... میخواستم بگم بهتر بود یه خورده بیشتر رو "رایگان" بودن الا مانور میدادی.
یادم نیس توی کلیپ گفتی رایگان هست یا نه یا که من ندیدم.
به غیر این چیز خاصی نیست به جز یه مورد کع اونم زیاد مهم نیس
درکل من تایید میکنم
پس فکر کنم همه چی حل شد منتظر تاییدیه من بودین ؟ندیدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
-
@zahra-m1999
@Dr-Bernosi
به به چه تاپیک خوبی و چه کلیپ خوبی!!
منم دیدم کلیپو موزیک پشتت خیلی عالی بود افکت ها هم خیلی خوب بودن منتها یه چندتا مورد رو اگه اشکال نداشته باشه بگم برای بهتر شدنش...
در پست بعدی خدمتتون ارائه میدم()یخورده طولانیه
-
@Dr-Bernosi
خب ببینید همونجور که گفتم موزیکی که روش بود خیلی خوب بود و اینکه افکت ها باهاش خیلی هماهنگ بودن..اسلاید هایی که آیه های قرآنو گذاشته بودین هم خیلی به جا بودن
اما بین قسمت هایی که از استادان گذاشته بودین خیلی سریع رد میشدن و میرفتن و نمیشد درست خوندشون..(البته میدونم که آیه ها اولش کامل نشون داده شدن)..
یکی این مورد و یکی هم اینکه متن هایی که انتخاب کرده بودین رو یکم باید بهشون رنگ و بوی ادبی بیشتری میدادین
منظورم این هست که یکم از حالت شعار گونه خارج میشد..بد برداشت نشه ولی به نظرم واسه مجموعه ی ماه عسل که بخوان این فیلمو ببینن باید یکم هیجان متن هاش بیشتر باشه جوری که کشش خاصی ایجاد کنه در ذهنشون و کیفیت خیلی بهتری داشته باشه
این نظر من بود
متشکرم -
سلام منم همین الان فیلمو دیدم.خیلی خوبه که همچین ابتکاری به خرج دادینو و وقتتونو صرفش کردید.مطمینم نقاط ضعفی که بچه های آلا گفتن هم به خوبی درست میشه و امیدوارم که بتونید موفق باشید.و اما ما بچه های آلا همراتون هستیم و مطمین باشید روزی که قراره رای داده بشه انتخاب ما شمایید.