توییت آلایی ها
-
-
ای زنان سست ایمان!!!!
اگر شوهرتان چهار زن داشته باشد، کارهای خانه بین ۴ نفر تقسیم می شود و حتی می توانید در اوقات فراغت با یکدیگر منچ ۴ نفره یا حکم بازی کنید!!!!
- تاپیک خوبیه.جالب اینجاس خودم پست میزارم بعدش کلی میخندم
Zahra M در توییت آلایی ها گفته است:
ای زنان سست ایمان!!!!
اگر شوهرتان چهار زن داشته باشد، کارهای خانه بین ۴ نفر تقسیم می شود و حتی می توانید در اوقات فراغت با یکدیگر منچ ۴ نفره یا حکم بازی کنید!!!!
://
-
دوستم از شوهرش جدا شدهی دختر کوچولو داره امروز بهش گفتم نمیشد به خاطر دخترت به شوهرت فرصت بدی گفت تو به مردی که توو سرما واسه دخترش کفش نخریده میگه پول ندارم ولی واسه دوست دخترش ماشین میخره فرصت میدی
کِی بعضیا اینقد عوضی شدن چی ب سرمون اومده
-
ای زنان سست ایمان!!!!
-
دختره گفت اگه دوستم داری عکسمو بذار بکگراند تلگرام من ولی اشتباهی گذاشتم پروفایل تلگرام! چشمتون روز بد نبینه شوهرخالهم شارژ فرستاده، عموم شماره داره ، رفیقم پیام داده ببخشید شما رو جایی ندیدم؟
-
بزارین کنکور بیاد بره من همتونو به چالش رتبه کنکور دعوت میکنم
-
-
زنه با شوهرش میره دکتر...نوبتش که رسید و رفت داخل اتاق دکتر گفت: آقای دکتر اگه میشه شوهرم هم بیاد تو.
دکتر بهش برخورد و گفت:خانم من دکترمتخصص هستم ،از خدا میترسم و در ضمن شخص محترمی هستم.
زن گفت: بحث شما نیست... منشی شما خیلی خوشگله. شوهر من هم نه دکتر متخصصه، نه از خدا میترسه و نه شخص محترمیه
بذار بیاد کنارم باشه